Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Makula75 Asi jo no. Máš pravdu radši 5 x zbytečně než jednou pozdě. Tak ja nad tím teď nebudu přemýšlet.. bude vše ok ![]()
Ahoj maminy, no kde je kdo? Ono už je i dost hodin teda, já chodím fakt dost pozdě spávat. Kolikrát se odhlásím a pak ještě čtu, nebo hraju karty na tel. Většinou totiž večer i víc poslíčkuju, tak čekám co z toho bude. Teď se malé už od 8 večera furt mrví a kope mě do žeber, hlavičku valí do močáku a převaluje se z prava doleva a to jsou takové tlaky, že by se u toho spát stejně nedalo..To bude prostě noční tvoreček, no mám si to s ním ještě užít, než se mu to pak přetočí…
@Pralinne tak ty se budeš vdávat? Gratuluju. Já vdaná nejsem ani jsem o to nikdy moc nestála, párkrát mě to chytlo, ale pak mě vždy můj něco vyvedl a já ztratila zájem se takto vázat. Jsme spolu už 17 let, ale byly jsme i chvilku od sebe.
No, pujdu se taky už teda pokusit usnout.Dnes jsem si fest mákla, se divím, že nejsem nijak zvlášť unavená. Tak se hezky vyspěte ![]()
@Makula75 To ja také furt ponocuji..nemůžu usnout :/
tak se hezky vyspi..dobrou noc ![]()
@Nikola.Horackova @Ginuš taky ještě ponocuju, nějak se mi ještě ani nechce, ale pak si říkám, co kdyby to náhodou dnes v noci vypuklo, budu utahaná jak kotě…
No a vstávám v půl 7…o půl 6 zvoní mladému budík, to už většinou ani nespím…spím fakt dost málo..
@Makula75 ty jo, tak hlavně odpočívej
co kdyby to fakt vypuklo
@Makula75 Ja jsem zvyklá zase ráno spat dyl a večer ponocovat no..ale taky jsem pak utahana z tohodle režimu :/ jenže když sem furt doma tak prostě jsem si takto zvykla :/
Ale ty hlavně odpočívej pořádně když se ti to blíží ![]()
@Nikola.Horackova tak to máme podobně, jsem doma od července a usínám tak ve 4 hod ![]()
No, ono to právě že nejde odpočívat. Snažím se vše dodělat, uklidit, dochystat, než pojedu a je to furt dokola. Děcka jsou teď strašně líné, co jsem doma. Nějak si zvykly mít mě potvory jedny za služku, což mě samozřejmě hezky štve
A jak se to tak už kvapem blíží, tak jsem nervozní a protivná až běda…
i sama sobě…Dnes jsem myslela, že je přerazím, jak mě točily..zlobidla jedny ![]()
@Ginuš No je to hrůza :/
A jak jsem si zvykla, tak už prostě dřív nedokážu usnout..jdu spát až když na me jde uz to spaní a vycerpanost
sice sedím u pc nebo koukám na filmy..ale ne a ne zabrat.. to přítel ten uz pekne spinka a já tu strasim
on si lehne a spí.. to mu závidím ![]()
@Nikola.Horackova no já jsem kvůli tomu v obýváku, protože to přítele rušilo… KOukám v noci na kriminálky a pak spím do 11 hod někdy déle ![]()
Tak já to jdu zkusit, pááá zítra…to vás budu budit
Dobrou noc… ![]()
@Ginuš Nooo tak ja se radši nebudu chlubit do kdy spím ja
někdy se vzbudim až třeba ve 12 v poledne
![]()
No jo ale to je právě ono.. dlouho vyspavame..jsme celý den odpocinuty a pak vecir se nám nechce spát.. A přítel jak maka celý den, tak je utahanej a líp usne. To ja můžu koukat i v ložnici u nás na film protože má tvrdý spaní
to bude mít výhodu ze ho pak malý třeba nevzbudi až bude v noci breeecet ![]()