Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
22.12.15 16:49

@Makula75 to ti věřím soucítím s tebou - jsem sice teprve 30 tt ale posledních cca 5 nocí mě šíleně bolí klouby a kosti až mě to od bolesti budí a tak si říkám jestli to bude až do porodu tak se mám na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.12.15 08:26

Recept na nejkrásnější Vánoce: Smíchejte dvě lžíce radosti a čtvrt kila zdraví, okořeňte špetkou štěstí a vše nechejte pořádně nakynout. Klidné svátky holky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.15 19:13

Doma jsem byla dva měsíce, z toho 4 týdny opravdu poctivě ležela a vstávat mohla jen na WC. Od 36tt jsem už dělala lehčí domácí práce, postupně přidala i procházky a nakonec jsem před porodem uklízela celý byt, jelikož jsem přenášela. Problémem bylo tvrdnutí břicha, bolestivé kontrakce ca 7-8× do hodiny, otevírání se… vše od 30 tt, takže nevěš hlavu, to, že se otevíráš nebo máš brzy falešné kontrakce, nemusí nutně znamenat, že je něco v nepořádku a budeš rodit dřív (ale samozřejmě také může). A můj program ty 4 týdny, kdy jsem jen ležela střídavě na jednom a druhém boku (v jiné poloze hrozně tvrdlo břicho) - četba, sledování televize, práce na počítači z domova - to byla záchrana mé psychiky, ačkoli to na těch bocích nebylo moc pohodlné :) Pak když už jsem mohla na kratší procházky, nákup, něco poklidit, uvařit, tak to byla pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.12.15 09:16

Ahojky holky tak se jdu pochlubit :zed:.Po tom mém předvánočním maratonu jsem doufala že si krásně odpočinu ale už 3 dny nespím jak mě bolí hrozně kosti hlavně stehenní a začínají mi krásně otíkat nohy a přidávají se křeče. Už opravdu nevím co mám dělat :zed: a co vy jak těhulkujete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
27.12.15 21:38

Ahoj holky
23.12.se nam narodila Anetka :srdce:
3,70 kg a 50 cm…do porodnice jsme odjizdely s kontr.po 5 min.,odtekala plodovka, az na sedalo a nakonec jsme rodily hned po prijezdu cisarem, Any tam byla v pricne poloze a pri porodo snura kolem krku a kolem rucicky, takze bych ji stejne nemela sanci porodit normal.No,obrecela jsem to..Jeste jsme tu, zitra nas snad pusti. Davejte na sebe pozor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.12.15 23:25

@Makula75 jůůů gratuluji k Anetce :hug: a přeji jí do života jen to dobré :*. Teda to je něco a jak se cítíš po císaři a jak bolesti atd? Nemusíš odpovídat hned, jen se ptám, protože mě to taky čeká :oops: :oops: :oops:. To vám Anetka dala krásný dáreček :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.12.15 04:10

@Makula75 tak to je krásná zpráva - mooocinky moooc gratuluji a oběma přeji hlavně zdravíčko a štěstíčko :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.12.15 22:00

@Makula75: Gratulujuuu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.1.16 10:12

Holky, všechno nejlepší do Nového roku, hlavně hodně zdravicka, štěstí a pohody…a ať ty porody všechny zvládnete na jedničku… :mavam: :mavam:

Už jsme 4 den doma.Na počítač vůbec nechodím, telefon ignoruju a uzivam si Any…je to úžasné, tolik ji už milují a to jsem ji pred pár dny ani neznala…boliva nás ale bříško, už z porodnice jsme jely s prdikama.
No, císař tedy nic moc, ty první dny jsou hrozny záběr…nechala jsem si dat jen epidurál, pan doktor mi to doporučil, že je to setrnejsi, no ale bylo mi u toho trošku špatně a ta rekonvalescence je po něm daleko horší…pár sesrtiček se mě pak ptalo, proč jsem si nedala celkovou, že se to líp snáší…No, vzhledem k tomu, že jsem na císař připravena nebyla, tak jsem si o tom ani nic nepřečetla…navic jsem u toho pak měla 4 dny zpětně bolesti, jako pri porodu, když se mi zavinovala děloha…ale nebojte, vy co jděte na císař, každý to tak špatně nesnasi, mě to prostě nesedlo.Ale Anynka je v pořádku a to je pro mě to hlavní…Teď už je to den ode dne lepší a lepší. Jsem tedy víc unavená, mám i spatny krevní obraz, tak musím furt brát to železo, navic si musim pichat ty injekce do bricha, na srazlivost…ale to se všechno upraví…jdu kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
1.1.16 15:10

@Makula75 zlato Vám taky vše jej nej do roku 2016.Brzo se dej do pořádku!!!.Jo a já ještě držím…4.1.jdu na vyvolavany porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.1.16 19:51

@Makula75 ještě jednou moooc gratuluji a přeji hodně štěstí a brzy se pochlub fotečkou princezny :*
@BB zlaticko no vidíš nakonec to všechno dobře dopadlo a dotáhli jste to do konce tak ještě přeji bezproblémový porod

Jinak všem do nového roku přeji všechno jen to nejnejnej hlavně zdravíčko štěstíčko moooře lásky a kopec uspěchů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.1.16 18:59

@Makula75 Gratuluji moc a moc se omlouvám, že jsem tu tak dlouho nebyla a přestala se ozývat. Potratila jsem :,( Makulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
2.1.16 21:27

@Pralinne To je mi tak strašně líto :,( :,(
Moc se opatruj a moc, moc ti přeju, a doufám, že příště budeš mít víc štěstí a všechno dobře dopadne :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.1.16 21:58

@Makula75 Děkuji moc, ještě jednou gratuluji k miminku a i když je to spatna vlastnost tak v dobrem slova smyslu Ti moc závidím. Ať se vse zadari berusko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.1.16 22:04

@Makula75 děkuji za popis císaře :hug: já se ho naštěstí nebojím, víc bych se bála normál porodu :oops:. Držím palce, ať se vše srovná. Injekce znám moc dobře, ale jsou i horší. Tak se drž a užívej si krásné role maminky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí