Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1584
17.12.15 16:30

Jinak kde jste kdo? Přihlášený není nikdo…tak kuknu zatím na jiné diskuse, ať vím, jestli tam nejsou další mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
17.12.15 21:45

Ahoj kočenky, zase ponocujete??J8 se chystala se kupnout, ale šla jsem se jen tady kolem baráku cournout se psem, ať se můra ještě vyčurká, než pujdeme spát a ta byla během těch 10 min.jak prase, celá mokrá a od bláta, tak mě ji mladý musel donést do vany(má skoro 30kg tak bych ji ani neunesla :P ) a já ji 20min dávala do kupy a pak mě tak začalo bolet břicho, že jsem se musela natáhnout…tak jsem si aspoň dočetla všechny diskuse, ale vidím, že tady to opět flákáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.12.15 06:48

Ahojky kočky tak se hlásím - sice totálně vyčerpaná a unavená ale už se blížím do finiše s pečením. Tak skore je 10 pečeného vše ze 4 dávek a vyťukané světlé ulky.Na dneska mám ještě v plánu tmavé ulky, tatrankové kuličky a vše dozdobit a končííím at se to někomu líbí nebo ne.Pak to tady ještě trochu naklidit a lehnu a ani se nehnu.Jsem uplně zničená sice jsem zkrouhla sousedce plány chtěla víc druhů ale řekla jsem jí že víc prostě nedám že už ted to nezvládám.
@Makula75 copak to máš za pejska???No 30 kg to už je pořádný macek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
20.12.15 10:37

Ahoj holky, hezkou neděli všem… :mavam: Já stále 2v1 :P
Zítra se chystáme na coca cola kamion do Uherského Brodu, já teda nevím, jestli s něma pojedu, ale můj by vzal děcka. Pak budeme slavit Natálčin svátek. My jí popřáli už dnes, tak je nadšená-zítra dojdou babičky, tak ať to má hezky rozdělené.

@ita83 máme fenku zlatého retrívra, je sice drobnější, ale i tak má skoro 30kg, rozmazlenec jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.12.15 14:29

@Makula75 mám chvilku pauzu tak jsem šla nakouknout - to jsem vždycky chtěla ale do bytu se mi to zdá přece jen velký pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
20.12.15 14:32

@ita83 jo,zabere potvora moc místa na gauči… :P blbě jsme si ji naučily…ale zase je strašně hodná, vím, že by dětem neublížila ani cizím..a vůbec neštěká, tak ani nezlobíme sousedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.12.15 19:18

@ita83: Téda, jseš dobrá s tím cukrovím :palec: Ale šetři se ;-)

Jooo, holky, u mě vše jinak :mrgreen:
Ve čtvrtek jsem psychicky připravená naklusala do porodnice, kde jsem si měla domluvit termín toho císaře (malá v 37tt pořád koncem pánevním) a po všech vyšetřeních mi řekli, že je teda hlavičkou dolů, takže budu rodit normálně :palec:
Jako radost mám, císaře jsem se bála ;-) ALE člověk se za ty dva týdny s tím císařem už psychicky smířil, v hlavě jsem se na to připravila a hle, pár dní před termínem se dozvím, že teda jako budu rodit zase přirozeně :lol: No, mám v hlavě guláš, se přiznám :P

Jinak Vánoce mě letos vůůůůbec neberou 8o Já, která jindy Vánoce prožívá od listopadu, stromeček mám jindy nazdobený od první adventní neděle - minimálně :-D A teď ani stromeček, ani vánoční úklid, pár dárků mi ještě chybí, žádný dárek zabalený, ani adventní věnec… :oops:
Kdyby můj neměl už dvě děti, tak se letos na Vánoce snad vykváknu :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 19:47

@Makula75 To my máme doma zase fenku vlčáka roční :D takže taky zabírá potvurka dost místa.. ale je strašně moc hodnoucka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.12.15 19:50

@Makula75 právě proto se mi hrozně líbí protože jsou vhodní k dětem a jsou zlaté povahy ale když jsem v práci tak nemám moc času a tak velký pejsek by u nás trpěl takže máme doma malou kříženku fr. buldočka s čivavou ale na zabrání půl postele to stačí :mrgreen: :mrgreen:
@Spendlicek tak to je super že se malá otočila mě už taky doktorka vyhrožuje císařem malý je prdelkou dolů tak ho každý den ukecávám aby se otočil i když máme ještě moře času ale i tak mám strach aby se otočil.
Abych pravdu řekla letos mě ty vánoce taky neberou ale vůbec nejradši bych je vygumovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
21.12.15 08:46

Ahojky holky, krásné ráno přeju :mavam:
Taky mě to letos vůbec nebere, ale kvůli dětem musím…Bude to tím, že se teď soustředíme na miminka, to je podle mě normální. Taky se teď hlavně upínám k porodu a všemu kolem toho.
Všechno už mě vespod bolí, poslíčci jak diví a furt nic..Dnes termín, tak snad mě to překvapí… :mavam:
Hezký den všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.12.15 15:35

@Makula75 ahojky tak co???Jak ti je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.12.15 16:04

Ahoj holky :mavam:
Tak nález od minula téměř stejný :( Jsem jen na prst a hrdlo 2-3cm. Další KO ve čtvrtek 25. a pokud do Silvestra neporodím, tak na ráno na vyvolání :? Ti poslíčci jsou čím dál častější a čím dál bolestivější, už bych fakt ráda jela. Každý večer si říkám, že to už je určitě ono.
Porodní asistentka mi ještě než jsem odešla radila-vana-červené víno a tatin :D a to pujde…tak jsme to hned prubli, ale je to děs. Dole bolavá a po deci vína se cítím napitá.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.12.15 16:06

@Makula75 ahojky, teda to je něco 8o 8o  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.12.15 16:09

@Makula75 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dej si ještě dvě deci a ono to půjde samo a i porodníci budou rádi že tam mají veselou rodičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nn je to sranda uplně s tebou soucítím já už s porodu mám trauma ted a to mám ještě času dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.12.15 16:42

@ita83 víš co, já už ani to trauma nemám, jen chci aby to už šlo…jako jediné, čeho se obávám, ať mimi nemá přes 4 kg no a vyvolání bych si taky teda odpustila, mám 2 za sebou…ale pokud to jinak samozřejmě nepujde, tak ať tomu pomůžou. Mě už by ani nevadilo nebýt na svátky doma, stejně na to letos absolutně nemám myšlenky…Ono když tě něco furt bolí, tak je to na prd. A ty večery, no děs, už se těším na ten dnešní… :( a bojím se o prcka, ráda bych ho už měla v náručí a né furt přemýšlet, kdy to pujde.Na těch ozvách, vždy když vidíš, jak ti pracuje děloha, jak jim ten tep vyskočí vysoko…no nevím, asi mu tam není taky už na dvakrát, když ho to tam mačká tolikrát do hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí