Těhotenství po endometrióze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.8.12 12:48

Tý laparky bych se nebála, ale jak sem psala, tak prostě taky nevim, jestli bych šla znova do tý horm. léčby. Jedině, kdyby už nebyla nikdy jiná možnost. Nejhorší je ta nevědomost, že prostě ani doktoři ti toho moc neřeknou. Každopádně pokud bych byla na tvém místě a měla bych si vybrat jestli léčbu hormonálně a nebo,,léčbu těhotenstvím,, tak si vyberu druhou možnost. Předtim sem si j vybrat nemohla, protože sem byla hodně mladá a ještě na škole na to, abych měla dítě.

• Citovat
  • Upravit
11502
24.8.12 13:11

Ahoj, nemám s tímto zkušenost, tak se omlouvám, že vstupuju do diskuze, ale má švagrová má endinu, ale mimi zatím nechce, nebo chtěla by, ale nemá k tomu podmínky. Kolikrát se jí to vrátilo. Dr. jí to léčí antikoncepcí, že nesmí vynechávat, aby nedošla MS. S bolením břicha má ale problémy pořád.

To jsem ale nechtěla, nezkoušela sis měřit BT? U ní bys mohla zjistit když by ovu nastala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 13:17

Ahojky, nevadí, jen se klidně přidej. Jj BT sem si měřila a dělala sem si i graf podle toho. každopádně zatím vubec nic. Plno diskuzí je tady o tom, jak maj holky na testu ducha a ten sílí, ale já tam mám duchy skoro pořád, ale v žádnou dálnici to nepřechází, zatím z toho ještě nejsem na hlavu, ale nedokážu si představit, že tohle trvá třeba 4 roky. :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
24.8.12 13:37
@Pettulle píše:
Ahoj, nemám s tímto zkušenost, tak se omlouvám, že vstupuju do diskuze, ale má švagrová má endinu, ale mimi zatím nechce, nebo chtěla by, ale nemá k tomu podmínky. Kolikrát se jí to vrátilo. Dr. jí to léčí antikoncepcí, že nesmí vynechávat, aby nedošla MS. S bolením břicha má ale problémy pořád.To jsem ale nechtěla, nezkoušela sis měřit BT? U ní bys mohla zjistit když by ovu nastala.

To je fakt ta BT, to bys mohla zkusit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.12 13:43

Mno tak já to budu ještě teda zkoušet měřit, tak doufám, že to bude úspěšný. :roll:

• Citovat
  • Upravit
11502
24.8.12 14:03

Teď mi to došlo, ty duchy ti může házet ta endometriosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.8.12 14:05
@Pettulle píše:
Teď mi to došlo, ty duchy ti může házet ta endometriosa.

Jak to 8o :?:

• Citovat
  • Upravit
11502
24.8.12 14:27
@yum-yum26 píše:
Jak to 8o :?:

Když jsem si koupila TT (už nevím která značka to byla), tak tam bylo napsáno, že cysta může hodit falešný TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.12 10:15

Aha, tak to mě teda vážně nenapadlo, že to může být tím. Mno tak aspoň si po každym duchovi nemusim dělat planý naděje a brát to s rezervou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.18 10:34

Těhotenství po laparoskopii - endometrioza

Ahojda holky,
obnovuju diskusi. NAšla jsem tu několik diskuzí, ale nikde jsem nenalezla odpovědi..
V březnu jsem byla na laparoskopii, kdy mi odstranili ložiška endometriozy, cysty a jiné srandy. Dostala jsem na výběr a to buď podstoupit hormonální léčbu, kdy bych minimálně 9 měsíců nemenstruovala a tělo by se hodilo do,,přechodu", anebo mít miminko. Je mi 23 let a opravdu nechci tělo vystavit přechodem a navíc jsme oba s přítelem miminko chtěli, takže bereme cestu miminka :-) nicméně se chci zeptat.. nyní mi od laparoskopie přišla poprvé menstruace (se 4 denním zpožděním). Bolesti při menstruaci byly velké jako vždycky, což u endo je… nicméně se chci zeptat, jak se vám podařilo otěhotnět? Čtetla jsem mnoho diskuzí a mnohdy ženy skončí na umělém oplodnění. My se snažíme už od prosince a nic.. teď do toho ta operace a doufám, že jsem teď vyčištěná a klapne to..

DOporučily byste mi spíše ovulační testy, anebo sex ob den? (Anonymní příspěvek proto, že tu mám známé..)

• Citovat
  • Upravit
1
9.5.18 10:16

Ahoj holky,

za 14 dnů mě čeká laparoskopie. Poté vůbec nevím co bude… je nutná hormonální léčba? Nebo se můžeme začít hned snažit o miminko? V papírech od doktora mám napsanou diagnozu „Hluboká endometrioza RV septa a močového měchýře“. Doufám, že operace pomůže, odstraní to a všechno půjde jak má.

Všem nám přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital