Těhotenství po samovolném potratu v 6.tt a revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.18 19:21
@G.a.b.c.a20 píše:
To je mi lito ale asi tam bylo neco spatne a tak se telo plodu „zbavilo“ myslim ze kdyby tehotenstvi bylo dost silne horecka by nevadila..ale radeji bych po skonceni krvaceni na gyndu zasla jestli je vse v poradku a muzete se snazit dal.. drzim palce at se brzy zadari :-)

Děkuju :)
Včera jsem to docela obrečela, ale na druhou stranu, máte pravdu :)
Bojím se, aby mě neposlal na revizi, když to krvácení není tak silné, jak jsem četla v diskuzích :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 19:23

Děkuju :)
Včera jsem to docela obrečela, ale na druhou stranu máte pravdu
Bojím se, aby mě neposlal na revizi, když to krvácení není tak silné, jak jsem četla v diskuzích :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 20:28

No horecky nad 38 jsou hlavne v zacatku nebezpecne…ja to nevedela a nesrazela 39, myslela jsem, ze delam miminku dobre, ze do sebe necpu leky…ani na pohotovosti mi neporadili, byla jsem 7.tt a na kontrole u doktorky za 14 dni jsem zjistila, ze dva tydny nosim mrtvy plod…pristi virozu v tehotenstvi jsem se nebala paralenu, hned jak se blizilo 38 a tehotenstvi bez problemu…znamy doktor mi rekl, ze takhle v zacatcich, se to stava…kdyby miminko prezilo, zrejme by pry nebylo v poradku…je mi to moc lito, ja taky hodne brecela…na kontrolu urcite bezte…revizi kdyztak muzete odmitnout, kdyz budete chtit cekat na prirodu, ale je lepsi byt u toho hlidana…jestli ale krvacite, telo si zrejme pomuze samo…drzte se…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 20:48
@Anonymní píše:
No horecky nad 38 jsou hlavne v zacatku nebezpecne…ja to nevedela a nesrazela 39, myslela jsem, ze delam miminku dobre, ze do sebe necpu leky…ani na pohotovosti mi neporadili, byla jsem 7.tt a na kontrole u doktorky za 14 dni jsem zjistila, ze dva tydny nosim mrtvy plod…pristi virozu v tehotenstvi jsem se nebala paralenu, hned jak se blizilo 38 a tehotenstvi bez problemu…znamy doktor mi rekl, ze takhle v zacatcich, se to stava…kdyby miminko prezilo, zrejme by pry nebylo v poradku…je mi to moc lito, ja taky hodne brecela…na kontrolu urcite bezte…revizi kdyztak muzete odmitnout, kdyz budete chtit cekat na prirodu, ale je lepsi byt u toho hlidana…jestli ale krvacite, telo si zrejme pomuze samo…drzte se…

Děkuju za podporu :)
Přítel šel za kamarády, bere to tak, že tak to mělo být, když se to stalo… Jedno mé já to taky tak bere a druhé se v tom zase patlá… :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 20:52

No zkuste jeste pockat co rekne doktor, ale smutku se nebrante, patri to k tomu…ja se v tom topila do dalsiho otehotneni a pak hrozny strach az do porodu…ted uz je to pet let a mam dve nadherne deti…uz jsem zapomnela, ale vim, ze to tenkrat pro me bylo hodne tezke

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 21:00
@Anonymní píše:
No zkuste jeste pockat co rekne doktor, ale smutku se nebrante, patri to k tomu…ja se v tom topila do dalsiho otehotneni a pak hrozny strach az do porodu…ted uz je to pet let a mam dve nadherne deti…uz jsem zapomnela, ale vim, ze to tenkrat pro me bylo hodne tezke

Gratuluju k dětem :)
9 měsíců snažení, každá MS oplakaná a najednou týden štěstí :D a zase nic :?
Musím věřit, že příště to vyjde :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 22:07

Starsi dceri jsou tri, tak jsem si take chvili pockala…ale je to hrozny. Priste se snad povede, drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty