Těhotenství - přítel se změnil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.16 09:37

Synovi je 6 tydnu… Chova se k nemu hezky, venuje se mu. Obcas s nim zustane doma abych mohla nakoupit… Bylo planovane s tim ze mi tvrdil furt, ze az bude maly na svete tak bude vsechno jinak… No ja tomu samozrejme verila. Ditete nelituju a nelitovala jsem ani na okamzik, dava mi silu jako nic jinyho a miluju ho nadevse!!! Coz to jo, ale kdyz odejdu tak uz to tak zustane. Proto o tom tolik premyslim a snazim se. Napada me jestli treba neco neprovedl kdyz jsem byla v nemocnici protoze celych pet dni jen chlastal, tak treba ten prvni tyden to neresil a pak ho to zacalo zrat? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.16 09:39

Hlavne jestli jste to nektera z vas udelali tak asi vite, ze to neni jen tak. Mam tu milion veci do toho malej… On mi s tim urcite nepomuze spis naopak bude radit jak tajfun si myslim… A nechci to delat pred malym. Ja vim ze z toho nema rozum ale neni blbej a citi to napeti…

• Citovat
  • Upravit
278
29.3.16 09:42
@Anonymní píše:
Synovi je 6 tydnu… Chova se k nemu hezky, venuje se mu. Obcas s nim zustane doma abych mohla nakoupit… Bylo planovane s tim ze mi tvrdil furt, ze az bude maly na svete tak bude vsechno jinak… No ja tomu samozrejme verila. Ditete nelituju a nelitovala jsem ani na okamzik, dava mi silu jako nic jinyho a miluju ho nadevse!!! Coz to jo, ale kdyz odejdu tak uz to tak zustane. Proto o tom tolik premyslim a snazim se. Napada me jestli treba neco neprovedl kdyz jsem byla v nemocnici protoze celych pet dni jen chlastal, tak treba ten prvni tyden to neresil a pak ho to zacalo zrat? :think:

Jestli se k tobě takhle podobně choval i před porodem, tak se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.16 09:44

@Keysi24
No sice delal spoustu kravin ale tuhle odtazitost praveze vubec neznam… :(

• Citovat
  • Upravit
27265
29.3.16 09:44
@Keysi24 píše:
Jestli se k tobě takhle podobně choval i před porodem, tak se nezmění.

amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.3.16 09:47
@lleennttiillkkaa píše:
amen

Omlouvám se, nejspíš si stojím na vedení..tak netuším, zda to byla ironie? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.16 09:49

Necham to par dni ulezet a zkusim si s nim promluvit znovu. Kazdopadne jestli to tak je nema cenu to prodluzovat. Pak jen jak to vyresit skrz dite… Urcite bude vyzadovat stridavou peci… S tou ale ja nesouhlasim myslim si, ze by dite melo vedet kde ma domov a ne si ho prehazovat jako horkou bramboru.. Ale to uz je pripad pro jinou diskuzi.. Vsem dekuji za nazory..

• Citovat
  • Upravit
27265
29.3.16 09:50
@Keysi24 píše:
Omlouvám se, nejspíš si stojím na vedení..tak netuším, zda to byla ironie? :oops:

nene ironická běžně jsem, ale v tom co jsi napsala máš svatou pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
29.3.16 09:51
@Anonymní píše:
Necham to par dni ulezet a zkusim si s nim promluvit znovu. Kazdopadne jestli to tak je nema cenu to prodluzovat. Pak jen jak to vyresit skrz dite… Urcite bude vyzadovat stridavou peci… S tou ale ja nesouhlasim myslim si, ze by dite melo vedet kde ma domov a ne si ho prehazovat jako horkou bramboru.. Ale to uz je pripad pro jinou diskuzi.. Vsem dekuji za nazory..

Střídavou péči mu u takhle malýho dítěte nedaj. Pak už je jen na tobě, jak často budeš chtít, aby se vídali. Můžete mít mimosoudní dohodu, můžeš mu syna dávat dokonce i mimo soudem určenou dobu. Taky bude samozřejmě záležet na něm. Každopádně začala bych si chystat všechny záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.3.16 09:51

@lleennttiillkkaa Tak děkuji, no jsem těhotná a občas si musím poskočit, taky jsem dost cíťa, tak jsem se raději zeptala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.16 09:52
@lleennttiillkkaa píše:
nene ironická běžně jsem, ale v tom co jsi napsala máš svatou pravdu ;)

Bohizel si i ja myslim, ze mas pravdu :,( asi jsem byla jen prostredek k tomu, aby mel sve vysnene dite…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.16 09:55

@kdochcekam
Proto rikam ze tomu necham drobet casu, tohle neni rozhodnuti ktedy se da udelat z minuty na minutu. Nejde uz jen o me neni to jako v patnacti ze jsme si rekli cus a byl konec… Navic ho miluju i kdyz neni dokonaly, ale kdo jo? A nevim jestli bych si jinym chlapem pomohla… A co si budem povidat syn tatu potrebuje. I me tata chybel a to jsem holka

• Citovat
  • Upravit
278
29.3.16 09:56

@kdochcekam Aha, takže ona bude spokojená ve vztahu, kde na ni její přítel dlabe? Já teda nevím, ale pokud by se můj manžel po narození miminka ke mě choval takhle, tak si s ním tedy promluvím a odpověď, že nevím co mi na to má říct by mě tedy neuspokojila a rozhodně bych chtěla vědět na čem jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.16 09:58

To ja chci vedet taky… Ale treba kdyz uvidi ze jsem jakoby ztratila zajem tak ho to zacne mrzet. Ted mu davam najevo ze ho potrebuju a ma me u zadku tak treba pomuze obracena taktika?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.16 10:01

@kdochcekam
Ja bych mu samozrejme nic nezakazovala, jak rikas ma na nej taky pravo. Mohl by ho videt kdykoli, kdykoli si ho vzit… Zalezi teda taky na chovani, kdyz mi bude hazet klacky pod nohy tak ze sebe nebudu delat debila… Ale snad se s nim pujde domluvit aspon v tomhle

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky