Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam to, muzes smaznout
Hm, tak ctvrtek uz nestihame, ja jsem tu ted dva vecery nebyla, docitala jsem knizku
Zitra jsme bez auta, takze zbyva vikend.
OK, tak co v sobotu? Má být celkem hezky? My bychom mohli dojet tak kolem oběda, většinou tam obědváme v Eroplánu (nic jíného zaručeného neznáme). Možná ještě bude otevřený ten park pro děti. Jmenuje se to Gibon Park - www.gibon-park.cz
MARKET - to vypada fakt dobre, i kdyz tam moc informaci nemaji. Jeste jsem tam nikdy nebyla. Ale ted mi Danny rika, ze se o tom bavil se znamym, a jsou tam po ceste nejake objizdky. A znamy jet nemuze, protoze jeho zena cura krev
Tak ja ted nevim, mam pocit, ze jet hodinu a pul nebo dve jen kvuli tomu, aby se Giovi parkrat svezl na skluzavce… jasne, vyradil by se a my bysme urcite super pokecaly, ale asi se mi nechce kvuli tomu travit pul dne v aute. Myslim, ze si to nechame na priste, na jaro nebo na leto a treba bysme tam mohli i prespat a druhy den jit na frgaly.
Jestli pojedete, tak si to uzijte a vzpomen si na nas
My se asi vypravime jen do Buchlovic. Danny tam dnes pronajal dilnu a budem rozjizdet vyrobu. Takze se sem mozna dostanem casteji, doufam! ![]()
Ahoj Zanet,
tak to nevadí. Tak třeba příště. Ale těšila jsem se, že po letech opráším angličtinu
A výrobu čeho budete rozjíždět? Nikdy jsi vlastně nepsala ani o tom, co jsi profesně ty, nebo co je profesně Danny. Jinak my se někdy vydáváme na výlety i jižněji (myslím více směrem k vám). Na jaře jezdíváme do Lešné ve Zlíně do Zoo, chceme jet a výlet i do Vyškova do Dinoparku. To je sice od vás taky hodinu cesty, ale třeba se na jaře domluvíme.
Ahojky holčičky, zdravím všechny a taky Cinq ![]()
Tak jsem tu zase nějakou dobu nebyla, zběžně jsem to přečetla o čem jste se tu bavily, to plavání se mi moc líbilo, dívala jsem se na videa, máte šikovné dětičky. Také bych jednou chtěla s dětmi chodit, ale mám problémy v bazénu, vždy tam něco chytnu a pak mám gynekologické potíže. Říká se, že se chodí do spec. bazénu s dětmi, kde nic nehrozí, ale i moje kamarádka, která má stejné problémy jako já a má prcka, tak si odnesla pěkný zánět. Tak tedy nevím… Máte s tím někdo zkušenosti? No zatím nevím, proč to řeším, když děti nejsou, ale zajímalo by mě to…
No jinak u nás nic nového není, první pokus o mimi se nezdařil, tak jsem se odmlčela, trochu nervíky no..ale brzy plánujeme další pokus, tak snad se to povede, tak už jsem zase ve fázi těšení se ![]()
Přeji krásný večer všem a zdravím mrňousky ![]()
MARKET - jasne, na jare se urco uvidime! Dnes jsme byli v ZOO v Hodonine a nic moc. Snad bude ta Lisen lepsi. Mne ale vsechny ZOO prijdou desne depresivni a smutne…
SASULO - super, ze ses zase stavila. Dnes jsem na tebe myslela, ze ted nekdy uz byste zase meli zkouset. Tak budem drzet palce!
S bazenem jsem to mivala podobne. A nejhorsi jsou virivky… Nekdo doporucuje po bazenu vyplachy, aby se pochve vratilo prirozene prostredi, ale ja teda ve vyplachu moc prirozeneho nevidim. Nejradsi plavu v mori, tam je to vzdycky v pohode ![]()
Uz jen tri dny a valime, zas to desne uteklo, ach jo ![]()
A no jo, jsem zapomnela
MARKET - delame do letadel. Vyvazime je do USA a tam je prodavame. Male sportovni dvoumistne. Zalozili jsme firmu na vyrobu, konecne poprve nebudem zavisli na dodavateli, ale budem si dodavat sami. Jsem na to docela zvedava v soucasne ekonomicke situaci…
Ahoj holčinky!
moc vás zdravím a omlouvám se, že jsem zase tak dlouho lenošila
![]()
ZANET: tak to je super, že jste zase byli doma v ČR. Věřím, že jste si to užili, hlavně vaši, vid. A co Giovi? Jak tyhle změny prožívá (let, prostředí, rodina atd.)? jste šikulkové!
Máte krásnou fotečku - Giovi je moc roztomilý.
MARKET: no to zní stráášně zajímavě. Takže letadla?? A jaká konkrétně? panečku - nejlepší je, když je práce koníček, co si budeme povídat.
SASULKO: to je dobře - mám velikou radost, že jste s manželem tak silní a optimisticky ladění!! Budeme věřit, že se zadaří! A jak trávíte podzim? Co Aishinka? My jsme tu měli pořád slunečno -hory. Ted je asi 3.den zataženo, ale je hezký vzduch a relativně teplíčko.
Ahoj,
Zanet - už jste asi doma, že? To je dobrý z těmi letadly, to bych do vás neřekla
Teď sice tento byznys asi krátkodobě utrpí, ale myslím, že ta světová ekonomická situace je jen takový momentální stav, že za pár měsíců si nikdo nevzpomene. A zase se vše rozjede. Těžko říct, je to jen můj laický názor, vůbec tomu nerozumím.
Varenko - to sis popletla - do letadel dělá Zanet, my děláme rekonstrkuce koupelen
Tak až budeš chtít rekonstruovat, tak napiš
Ale naš práce je našim koníčkem a z dalšího si práci děláme - jakožto muzikanti jsme si letos založili nahrávací studio. Zatím je v plenkách, ale za pár let…
Sasulo - a kdy se chystáte na další pokus? Co se týče tvého problému s bazény, tak já naštěstí tento problém nemám. Ale můžeš to řešit tak, že plavat bude chodit tatínek
S námi od začátku na plavání jeden tatínek chodil a jsou z nás dobří kamarádi. Aspoň provětral tu jinak 100% ženskou sešlost.
Jinak naše novinky - Anna už má dva zuby! Chudák, ještě si ani neumí strčit hračku do pusy a už jsou tam. Jinak vše v klasickém běhu.
ahojky, tak tady se to nějak nehýbe, nevadí, já nejsem poslední dobou zrovna moc v psaní ukázněná ![]()
Market, tak taťka rozhodně bude chodit do bazénu, on totiž chodí pravidelně každý týden, takže to mu to vadit rozhodně nebude, ba naopak, ale já bych taky ráda, no tak uvidíme pak ![]()
No jinak další pokus no počítáme tak kolem Vánoc, spíš po Vánocích, ještě budu volat do CARu příští měsíc, kdy bysme mohli opět zkusit další pokus, ono také záleží na pojišťovně, kdy schválí úhradu a léky atp. No já bych nejraději tak v lednu, únoru, abych měla, pokud se to povede první trimestr před pylovou sezonou, jsme oba alergici a nebo pak hold až tak v září. No uvidí se, ale i kvůli práci bych raději až od ledna, budu si chtít vzít 14 dní dovolenou, abych si pak nevyčítala jako minule, že jsem se pořád honila a nervovala v práci a nic jsem pro to neudělala. Na Vánoce si brát dovču nemůžu, to je nejvíc práce, stresy atp. No ale hold při IVF si člověk vybírat nemůže a musí být rád alespoň za nějakou šanci. Tak to asi nebudu rozebírat a uvidí se pak. Každopádně dám vědět, určitě budu potřebovat zase poradit a poklábosit, zase mi to poleze na hlavu ![]()
Jakpak se máte všechny?
Ahoj z Floridy ![]()
Cesta zpet byla hrozna, strasne unavujici, nejak nas to tentokrat vzalo vic nez obvykle, nevim cim to. Giovi to zvlada vsechno levou zadni, ale my jsme hotovsoni ![]()
MARKET - to jako fakt
Ve trech mesicich dva zuby? Ta Anicka teda jede
Je fakt, ze mi nekdo rikal, ze se nektere deti uz rodi se zuby, ale co znam s osobni zkusenosti, tak nejdriv mel chlapecek zoubky ve ctyrech mesicich. Fakt rychlovka, ale aspon to budete mit brzo za sebou. Giovimu ted porad lezou ty spicaky a furt nic a zas ma rymu a zas ho to boli… zda se mi, ze uz uz vykukuji, ale neeee
No nejak to uz vydrzime. Ale je to zajimave. Jakmile neni po jeho, tak okamzite rve, to nikdy predtim nedelal. Asi ho to fakt boli.
My tu firmu v CR nakonec fakt rozjizdime. Ten hlavni (nenahraditelny) delnik se konecne rozhoupal. Tak jsem na to zvedava. I na tu ekonomickou situaci.
VARENKO - nelenosit a sup sup psat
Ja slibuju, ze uz tu zas taky budu casteji.
SASULO - drzim moc pesti, aby to vyslo na ten leden! To by byl ten nejlepsi darek, ze jo? A myslim, ze je to dobry napad s tou dovolenou. Vis jak, hodit nohy nahoru…
Ja jsem to tak delala a Varenka myslim taky, ze? ![]()
Krasny den! ![]()
AHoj,
Zanet - a to rozjíždíte jako čekou firmu - jako s.r.o. nebo něco podobného se sídlem tady? Tak to je dobrý. To bych neměla odvahu být x tisíc kilometrů daleko a nemoct kontrolovat hlavního zaměstnance… Co se zubů týče, tak Viktorka pořd nemá poslední 4 stoličky. Anička to stopla na 2 ks a myslím, že to tak dlouho zůstane. No a cestu 8 hodin letadlem s dětmi si moc nedovedu představit a k tomu ten 8 hodinový časový posun, nebo 6 hodinový? Už si to nepamatuju… Stačí mi 4 hopdiny na Kanáry (hm, ale na to se zas těším
).
Sasulo - určitě budeme držet palce. Jednou to vyjít musí. Hele zkus si někde sehnat knihu Aladinův faktor, napsali to stejní lidé, jako ti, co psali známe bestsellery Slepičí polévka pro duši. Je to hodně inspirující pro lidi, kteří po něčem touží. Četla jsem to jako dítě a teď po letech a zjistila jsem, že se mi některé postupy tak vryly pod kůži, že jsem díky tomu dosáhla mnoha mých přání, včetně dětí
Trocha alychmie nikdy nezaškodí ![]()
MARKET - ano, je to s.r.o. a taky si to nejak nedovedu predstavit, co mas z toho
Casovy posun je 6 hodin, ale let trval 10,5 ![]()
Zajimava knizka, taky bych si ji rada precetla, zkusim pohledat.
Tak uz ji mam objednanou
A dam ji pak treba Dannymu na vanoce, jupii!
Zanet - no v Americe se ta kniha musí shánět jedna báseň
Když si vzpomenu, jak obrovská tam byla knihkupectví a jaké knihy v angličtině existují a u nás nic… Teda 10,5 hodin je dost. S přestupem? Do Bostonu jsem lítala i déle - s přestupy po Evropě. Samotný let Evropa-USA trval myslím 8,5 tam a 8 zpátky. Jednou jsem měla let Boston-Chicago(přestup)- Brusel(přestup)-Praha. A v Chicagu byl 1 hodinu časový posun a já jsem to nevěděla. Měla jsem na přestup 1,5 hodiny a když už jsme byli nad Chicagem, koukla jsem na ruku na hodinky a zjsitila jsem, že mi uletělo letadlo. No panika jak blázen, než jsem si uvědomila ten posun ![]()