Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Litta jj, teď jsem v obličeji tak oteklá, že si asi dopřeju plastiku
A přezdívka je podle příjmení partnera, já jsem jinak hrozně veselá.
No ale beze srandy, nebudu mít klid dokud nebude středa a já snad zase uslyším srdíčko mimíska.
Ahoj všichni, tak jsem dnes dostala skvělou zprávu, a to že zarděnky jsou negativní!!!
Ještě jednou Vám všem děkuji za podporu, snad se sejdeme příště u veselejší diskuze. ![]()
@smutnaček No super. Ale já teda o tom byla přesvědčená, že to zarděnky nebudou…
Ale musím teda podotknout, že jsem moc ráda, že je u nás taková proočkovanost. Dneska jsem dceru objednávala na tu nepovinnou žloutenku- to je teda mimo téma, omlouvám se, jen jsem prostě pro očkování- s rozumem, samozřejmě.
A jak se cítíš?
@123Soňa Taky jsem si až teď uvědomila, jaký význam má očkování…No a pořád si myslím, že to má smysl. Je mi už lépe, děkuji, jen hlava občas bolí a jsem pořád zesláblá, ale nejhorší byl minulý týden, tak snad už to bude jenom lepší.
@smutnaček tak to je skvělá zpráva
Přeju Tobě a miminku vše nej a hlavně ať to tentokráte zdárně dotáhnete až dokonce
![]()
@Yasminn No, ještě je před námi kus cesty, snad se nedozvím další špatnou zprávu.. Děkuji ![]()
@smutnaček No supeeeeer mam radost a drzim palecky at uz je vse dobre a nejsou zadne komplikace!!! ![]()
Holky jake jsou priznaky zardenek? Nejdrive jsem mela zanet spojivek s kterym bojuji jeste ted, ale po 4 dnech jsem se osypala na obliceji, krku a nahrudi. Doktorka me rekla ze s leku to asi nebude pry jestli nemam zardenky at si rano zajdu k obvodakovi na krev…mate nektera zkusenost? Jsem teprve v 8tt