Těhotná z Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
630
4.5.11 16:42

No Terka je na tom stejně, už je to taková zoologická zahrada :mrgreen:
Má taky hromadu přezdívek.
Holky ono uvidíte až budete mít mimčo narozený, jak mu všelijak budete říkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
4.5.11 17:05

Ahoj holky, já mám těhu kalhoty od NOPPIES za 1900kč a jsou :palec:jsou to bokovky ale s pásem :palec: ptz v C&A a H&M se mi žádný nelíbily a hlavně mi to připadá šité jak pro 100kg důchodkyně fakt mazec, ale to je můj názor.Jediný co jsem si koupila v H&M tuniku jako košily ale vypadám v ní jak vorvaň takže už jí nosit nebudu :-? Moji kluci mají taky přezdívky a ten starší když šel k zápisu do školky a ptala se učitelka jak se jmenuje tak jí chudák řekl že „MUFÍK“ (jmenuje se Jindra) :jazyk: Můj mažel byl dnes cvičit a zablokoval si asi záda,nebo si skřípnul nerv :roll: tak tu heká a já jsem ho musela namasírovat tak uvidíme có zítra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.5.11 18:48

Me se v CandA nahodou jedny libily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.5.11 18:48
Lenczii píše:
Evi, úplně tě chápu s těmi jmény pro malou.
Myslím,že můj prcek bude chudák, neboť my máme v rodině každý přezdívku a pořád se to mění. Manželovi jsem snad nikdy neřekla jménem (jen když o něm mluvím s jinými).. :oops: a od začátku našeho vztahu má už aspoň desáté pojmenování.. :lol:

No, moje mama mi za zivot taky dala hodne prezdivek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
4.5.11 21:47
tasa píše:

Já jsem měla taky z CA a byly super, jedny jako lněný na léto a pak dvoje černý, byly sportovní a jedny šli udělat i na 3/4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.5.11 07:04
Evka 1 píše:
tasa píše:
Já jsem měla taky z CA a byly super, jedny jako lněný na léto a pak dvoje černý, byly sportovní a jedny šli udělat i na 3/4 :palec:

No, ty letni tam byly super. Mezi drinama jen ty posledni, co jsem si koupila. Taky jsem tam nasla kosili, je to laska na prvni pohled :-P , stale na ni myslim. :-P Akorat, ja nemela moc casu se divat, pravdepodobne nebude tehu, jen velka velikost. No, mozna tam skocim, abych to overila, co kdyby nahodou byla tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
5.5.11 08:39

Holky já teď kupovala dvoje těhu kraťasy v Puntanele, mají tam slevy i na dětské oblečení fakt doporučuju.
Já jsem pořád nastydlá tak tu tiše trpím a cpu se paralenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
5.5.11 10:21

Layo tak se brzy uzdrav ať můžeš na další sraz
jestli to byla láska na první pohled, tak jdi do toho :dance:
Já jsem zase měla probděnou noc, ta naše potvora se zase budila po 2 hodinách a vůbec nevím proč… ach jo.
Dnes máme s Petrem výročí 5 let, tak snad nám vyjde aspoň počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
5.5.11 10:28

Evi, gratulace.. :kytka: ,
tak to hezky spolu oslavte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
5.5.11 10:29

Díky Leni jen koukám že to počsíá už je zase na prd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
5.5.11 10:38

Zatahuje se, ale třeba se to ještě vytříbí.. :-)
Jinak předpověď na příští týden vypadá dost slibně, a to až do středy, takže pokud se opět sejdeme, na který den to vidíte?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
5.5.11 12:57

No já nevím, domlouvaly jsme se pondělí nebo úterý. Mě osobně by se víc hodilo úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.5.11 15:45

Vše nej k výročí :palec:

HOLKY CO SRAZÍK V PONDĚLÍ VE 14HOD.? OPĚT U TECHNCKÉHO MUZEA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
5.5.11 16:34

No, Evka psala, že jí spíš hodí úterý. Mně se hodí pondělí i úterý, tak to nechám na většině.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.5.11 16:38
mausse píše:
Vše nej k výročí :palec:HOLKY CO SRAZÍK V PONDĚLÍ VE 14HOD.? OPĚT U TECHNCKÉHO MUZEA?

Taky se Evi pridavam, vse nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová