Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No Terka je na tom stejně, už je to taková zoologická zahrada ![]()
Má taky hromadu přezdívek.
Holky ono uvidíte až budete mít mimčo narozený, jak mu všelijak budete říkat
Ahoj holky, já mám těhu kalhoty od NOPPIES za 1900kč a jsou
jsou to bokovky ale s pásem
ptz v C&A a H&M se mi žádný nelíbily a hlavně mi to připadá šité jak pro 100kg důchodkyně fakt mazec, ale to je můj názor.Jediný co jsem si koupila v H&M tuniku jako košily ale vypadám v ní jak vorvaň takže už jí nosit nebudu
Moji kluci mají taky přezdívky a ten starší když šel k zápisu do školky a ptala se učitelka jak se jmenuje tak jí chudák řekl že „MUFÍK“ (jmenuje se Jindra)
Můj mažel byl dnes cvičit a zablokoval si asi záda,nebo si skřípnul nerv
tak tu heká a já jsem ho musela namasírovat tak uvidíme có zítra ![]()
Lenczii píše:
Evi, úplně tě chápu s těmi jmény pro malou.
Myslím,že můj prcek bude chudák, neboť my máme v rodině každý přezdívku a pořád se to mění. Manželovi jsem snad nikdy neřekla jménem (jen když o něm mluvím s jinými)..a od začátku našeho vztahu má už aspoň desáté pojmenování..
No, moje mama mi za zivot taky dala hodne prezdivek.
tasa píše:
Me se v CandA nahodou jedny libily.
Já jsem měla taky z CA a byly super, jedny jako lněný na léto a pak dvoje černý, byly sportovní a jedny šli udělat i na 3/4 ![]()
Evka 1 píše:tasa píše:Já jsem měla taky z CA a byly super, jedny jako lněný na léto a pak dvoje černý, byly sportovní a jedny šli udělat i na 3/4
Me se v CandA nahodou jedny libily.
No, ty letni tam byly super. Mezi drinama jen ty posledni, co jsem si koupila. Taky jsem tam nasla kosili, je to laska na prvni pohled
, stale na ni myslim.
Akorat, ja nemela moc casu se divat, pravdepodobne nebude tehu, jen velka velikost. No, mozna tam skocim, abych to overila, co kdyby nahodou byla tehu…
Holky já teď kupovala dvoje těhu kraťasy v Puntanele, mají tam slevy i na dětské oblečení fakt doporučuju.
Já jsem pořád nastydlá tak tu tiše trpím a cpu se paralenem
Layo tak se brzy uzdrav ať můžeš na další sraz
jestli to byla láska na první pohled, tak jdi do toho ![]()
Já jsem zase měla probděnou noc, ta naše potvora se zase budila po 2 hodinách a vůbec nevím proč… ach jo.
Dnes máme s Petrem výročí 5 let, tak snad nám vyjde aspoň počasí
Zatahuje se, ale třeba se to ještě vytříbí.. ![]()
Jinak předpověď na příští týden vypadá dost slibně, a to až do středy, takže pokud se opět sejdeme, na který den to vidíte?? ![]()
No já nevím, domlouvaly jsme se pondělí nebo úterý. Mě osobně by se víc hodilo úterý
Vše nej k výročí ![]()
HOLKY CO SRAZÍK V PONDĚLÍ VE 14HOD.? OPĚT U TECHNCKÉHO MUZEA?
No, Evka psala, že jí spíš hodí úterý. Mně se hodí pondělí i úterý, tak to nechám na většině.. ![]()
mausse píše:
Vše nej k výročíHOLKY CO SRAZÍK V PONDĚLÍ VE 14HOD.? OPĚT U TECHNCKÉHO MUZEA?
Taky se Evi pridavam, vse nej.