Těhotná z Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
630
27.4.11 20:09

Holky, tak jsem koukala na počasí a doufám že nám nebude pršet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
27.4.11 20:30

Evko a holky, zrovna jsem koukala, že vybíráte pěkný den, má být snad nejošklivěji z celého týdne.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
27.4.11 20:34
Lenczii píše:
Evko a holky, zrovna jsem koukala, že vybíráte pěkný den, má být snad nejošklivěji z celého týdne.. :lol:

Jééé ahoj Leni, fakt…, já doufám že nebude, navíc v poslední době jim to úplně nevychází, tak uvidíme a co ty? Přidáš se? A jinak, jak jsi na tom do pátku? Já sice ještě úplně nevím, ale ptám se rovnou dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
27.4.11 20:37

V to pondělí bych se přidala, pokud můžu.. :-)
Ale zítra frčíme k našim na Řepy a budeme tam do neděle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
27.4.11 20:39

no jasně že můžeš, jsme psaly, že jsou všechny vítány :-)
No škoda…, tak se uvidíme v pondělí, super. :palec:

Ty jo to bude fakt tlupa, jak to tak vypadá, už se na vás holky těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
27.4.11 20:40

Evčo, tebe už aspoň poznám, kdybych náhodou chtěla ostatní přehlédnout.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.4.11 20:41
Lenczii píše:
Evko a holky, zrovna jsem koukala, že vybíráte pěkný den, má být snad nejošklivěji z celého týdne.. :lol:
:cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.4.11 20:41

Technicky muzeum, tj. to muzeum vedle plane na Letny (naproti je Sparta)???? Ja myslela, ze je to Zemedelsky muzeum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
27.4.11 20:45

Oni ty muzea jsou u sebe, takže se určitě neztratíš.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
27.4.11 20:46
tasa píše:
Lenczii píše:
:cry:

Ale Taso, nesmutni, do pondělka času dost a třeba si to počasí rozmyslí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
27.4.11 20:51

Holky, já věřím, že nám to vyjde.
Jinak Leni, kdyby jsme je náhodou přehlídly, tak my dvě se poznáme a mě snad holky podle fotky poznají, tobě se to taky povedlo ne? :mrgreen:
Zase tak jiná nejsem, jo a když tak mám zeleno šedý kočárek a dítě možná taky poznáte když do něj nakouknete :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
27.4.11 20:56
Evka 1 píše:
Holky, já věřím, že nám to vyjde.
Jinak Leni, kdyby jsme je náhodou přehlídly, tak my dvě se poznáme a mě snad holky podle fotky poznají, tobě se to taky povedlo ne? :mrgreen:
Zase tak jiná nejsem, jo a když tak mám zeleno šedý kočárek a dítě možná taky poznáte když do něj nakouknete :-P

Myslím, že jsi byla jediná maminka s kočárkem v okolí, proto jsem to měla lehčí, navíc jsi mi řekla, co budeš mít na sobě.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
27.4.11 21:01

No něco na tom je, to byla ale náhoda. Tak teď jsem holkám popsala kočárek, tak snad se povede a navíc u toho muzea taky s kočárkama nikdo nebývá.

Právě mi napsala kamrádka, že se jí narodil syn, měla to rychlé, za 2 hoďky, super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.4.11 22:47

Počasí se může změnint :). Konec konců vždyť to je jedno. Důležité je se sejít a pak už něco vymyslíme kam pujdem. Není nutné se tři hodiny procházet, to už stejně některé z nás nezvládnou :).
Holky moooce se na vás všechny těším. Doufám, že dorazí všechny ženský :) s kočárky a pupíky co budou mít čas :)))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
28.4.11 11:26

Ahoj holky, co dnes nechce se vám nějaké na prochajdu na Letné? Nějak odpo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová