Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Laya píše:
Taso není zač, zrovna dneska jsem byla na cvíču, chodím už od ledna a fakt je to znát.Lidas jestli chceš jít tak určitě jdi, uklidní tě to. Já to u prvního nestihla, tak teď už nepůjdu.
To je jasný, ty už to umíš, tak jsi v klidu…já jsem ze všeho vyplašená ![]()
Lidas to je pochopitelný a nemysli si že já vyplašená nejsem
![]()
Ahoj holky,
já jsem včera byla u zubaře a naštěstí v pohodě, pochválila mě, že zoubky i v těhu perfektní ![]()
Jen se ptala, kde to miminko nosím, že se chtěla opatrně zeptat jestli nejsem těhotná, ale 7. měsíc ji dost překvapil
Pak jsem si udělala radost a koupila jsem oranžovou látku na závěsy a záclonu s delfínkama do děcáku ![]()
A odpoledne jsem vzala babičku, sestru s neteřinkou do dětského centra Človíčkov…malá tam byla nadšená, jen jsem po pár hodinách z toho křiku měla hlavu jak pátrací balón…holt si musím zvykat ![]()
Lidas tak to jsi měla pěkný den, to je paráda když to takhle vyjde. Ve Človíčkově jsme ještě nebyly, taky se tam budeme muset zajít podívat. ![]()
Laya píše:Človíčkov je fajn, jeden je na Zličíně a druhý na Budějovické…s dětmi je to tam fajn…mamči můžou posedět u kafe zatímco děti řádí…
Lidas tak to jsi měla pěkný den, to je paráda když to takhle vyjde. Ve Človíčkově jsme ještě nebyly, taky se tam budeme muset zajít podívat.
Lenczii píše:
Ahoj, já jsem z Prahy 7, jsem ve 20tt a očekáváme první přírůstek do rodiny. Jo a je mi 26 a s otěhotněním jsem také neměla problémy..
Ahoj, já už prcka mám, 19. jí bude 6 měsíců a jsem taky z Prahy 7, bydlím tu chvíli, takže hledám taky nějaké maminky nebo budoucí se kterýma bych mohla chodit ven. Jo a je mi 32
A co se otěhotnění týče, tak to bylo hned ![]()
Evka 1 píše:Lenczii píše:Ahoj, já už prcka mám, 19. jí bude 6 měsíců a jsem taky z Prahy 7, bydlím tu chvíli, takže hledám taky nějaké maminky nebo budoucí se kterýma bych mohla chodit ven. Jo a je mi 32
Ahoj, já jsem z Prahy 7, jsem ve 20tt a očekáváme první přírůstek do rodiny. Jo a je mi 26 a s otěhotněním jsem také neměla problémy..
A co se otěhotnění týče, tak to bylo hned
Evko, to je skvělé.. ![]()
Já bydlím nahoře na Letný, jak je zastávka Letenské náměstí, odkud jsi ty? ![]()
Jééé, tak to jsme kousek, já jsem z Kostelní - stanice Kamenická, jak je tam ta školka, tak přímo naproti ![]()
Super,
ráda tady někoho poznám, když se chodím projít do parku, je tam spousta maminek, ale většinou se už znají..
Tak se můžeme sejít. Já právě tady bydlím chvíli a taky nikoho neznám a v parku jsou právě ty co už se znají a ve 2 nebo více se to vždycky lépe táhne.
Dej vědět, kdy se ti to hodí a můžeme vyrazit ![]()
Ahojky holčiny
.
Ráda bych podala také „inzerát“.
Hledám kamarádku na občasné kafíčko, čajíček, společné procházky a podrbáníčko života.
Bydlíme na Praze 6 - Břevnov. Je mě 32let a jsem ve 35tt.
Těším se na vás.
Zdeňka Z.
mausse píše:
Ahojky holčiny.
Ráda bych podala také „inzerát“.Hledám kamarádku na občasné kafíčko, čajíček, společné procházky a podrbáníčko života.
Bydlíme na Praze 6 - Břevnov. Je mě 32let a jsem ve 35tt.
Těším se na vás.
Zdeňka Z.
Ahoj Zdeňko, tak jestli ti nevadí dojet na Letnou…, já sice mám už holčičku půl roku, ale jinak jsem taky pro vycházky, čajíček, kafíčko.....
Je mi taky 32
a podrbu si moc ráda
Ahojky Evi, ráda se s tebou sejdu. Přiznám se, že je toto seznamování nepřirozené a zvláštní, ale už jsem z té samoty doma zoufalá
. Můžeme zajít na procházku třeba příští týden během dne
.
No určitě, není problém. Já jsem taky z té samoty na hlavu a tak jsem to taky vyřešila tímto způsobem.
Já mohu kdyžtak i zítra přes den, ale to máš asi drahou polovičku doma co? ![]()
Jinak příští týden se domluvíme…