Těhotná z Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
12.4.11 17:47
Laya píše:
Taso není zač, zrovna dneska jsem byla na cvíču, chodím už od ledna a fakt je to znát.Lidas jestli chceš jít tak určitě jdi, uklidní tě to. Já to u prvního nestihla, tak teď už nepůjdu. :wink:

To je jasný, ty už to umíš, tak jsi v klidu…já jsem ze všeho vyplašená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
12.4.11 18:29

Lidas to je pochopitelný a nemysli si že já vyplašená nejsem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.4.11 09:22

Ahoj holky,
já jsem včera byla u zubaře a naštěstí v pohodě, pochválila mě, že zoubky i v těhu perfektní :palec:
Jen se ptala, kde to miminko nosím, že se chtěla opatrně zeptat jestli nejsem těhotná, ale 7. měsíc ji dost překvapil :lol: Pak jsem si udělala radost a koupila jsem oranžovou látku na závěsy a záclonu s delfínkama do děcáku :-D
A odpoledne jsem vzala babičku, sestru s neteřinkou do dětského centra Človíčkov…malá tam byla nadšená, jen jsem po pár hodinách z toho křiku měla hlavu jak pátrací balón…holt si musím zvykat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
14.4.11 10:36

Lidas tak to jsi měla pěkný den, to je paráda když to takhle vyjde. Ve Človíčkově jsme ještě nebyly, taky se tam budeme muset zajít podívat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.4.11 11:05
Laya píše:
Lidas tak to jsi měla pěkný den, to je paráda když to takhle vyjde. Ve Človíčkově jsme ještě nebyly, taky se tam budeme muset zajít podívat. :wink:
Človíčkov je fajn, jeden je na Zličíně a druhý na Budějovické…s dětmi je to tam fajn…mamči můžou posedět u kafe zatímco děti řádí… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
14.4.11 18:15
Lenczii píše:
Ahoj, já jsem z Prahy 7, jsem ve 20tt a očekáváme první přírůstek do rodiny. Jo a je mi 26 a s otěhotněním jsem také neměla problémy.. :-)

Ahoj, já už prcka mám, 19. jí bude 6 měsíců a jsem taky z Prahy 7, bydlím tu chvíli, takže hledám taky nějaké maminky nebo budoucí se kterýma bych mohla chodit ven. Jo a je mi 32
A co se otěhotnění týče, tak to bylo hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
18.4.11 09:05
Evka 1 píše:
Lenczii píše:
Ahoj, já jsem z Prahy 7, jsem ve 20tt a očekáváme první přírůstek do rodiny. Jo a je mi 26 a s otěhotněním jsem také neměla problémy.. :-)
Ahoj, já už prcka mám, 19. jí bude 6 měsíců a jsem taky z Prahy 7, bydlím tu chvíli, takže hledám taky nějaké maminky nebo budoucí se kterýma bych mohla chodit ven. Jo a je mi 32
A co se otěhotnění týče, tak to bylo hned :mrgreen:

Evko, to je skvělé.. :-)
Já bydlím nahoře na Letný, jak je zastávka Letenské náměstí, odkud jsi ty? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
18.4.11 17:53

Jééé, tak to jsme kousek, já jsem z Kostelní - stanice Kamenická, jak je tam ta školka, tak přímo naproti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
18.4.11 18:29

Super,
ráda tady někoho poznám, když se chodím projít do parku, je tam spousta maminek, ale většinou se už znají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
18.4.11 18:34

Tak se můžeme sejít. Já právě tady bydlím chvíli a taky nikoho neznám a v parku jsou právě ty co už se znají a ve 2 nebo více se to vždycky lépe táhne.
Dej vědět, kdy se ti to hodí a můžeme vyrazit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mausse
22.4.11 14:13

hledám kamarádku

Ahojky holčiny :jazyk: .
Ráda bych podala také „inzerát“.

Hledám kamarádku na občasné kafíčko, čajíček, společné procházky a podrbáníčko života.

Bydlíme na Praze 6 - Břevnov. Je mě 32let a jsem ve 35tt.

Těším se na vás.
Zdeňka Z.

• Citovat
  • Upravit
306
22.4.11 17:37
mausse píše:
Ahojky holčiny :jazyk: .
Ráda bych podala také „inzerát“.

Hledám kamarádku na občasné kafíčko, čajíček, společné procházky a podrbáníčko života.

Bydlíme na Praze 6 - Břevnov. Je mě 32let a jsem ve 35tt.

Těším se na vás.
Zdeňka Z.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
22.4.11 18:05

Ahoj Zdeňko, tak jestli ti nevadí dojet na Letnou…, já sice mám už holčičku půl roku, ale jinak jsem taky pro vycházky, čajíček, kafíčko.....
Je mi taky 32 :mrgreen: a podrbu si moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
22.4.11 18:31

Ahojky Evi, ráda se s tebou sejdu. Přiznám se, že je toto seznamování nepřirozené a zvláštní, ale už jsem z té samoty doma zoufalá :)). Můžeme zajít na procházku třeba příští týden během dne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
22.4.11 18:39

No určitě, není problém. Já jsem taky z té samoty na hlavu a tak jsem to taky vyřešila tímto způsobem.
Já mohu kdyžtak i zítra přes den, ale to máš asi drahou polovičku doma co? :mrgreen:
Jinak příští týden se domluvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová