Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikola 81 Jsou to dve princezny a budou jim 4 tydny. ![]()
Ja moc doufam a verim v to, ze se ereska nezhorsi. Treba prave my patrime do tech 30%, ktere jsou po porodu v poho.
Vzdycky jsem si prala mit dve deti, takze beru dvojcata jako velky velikansky dar a stesti! Do druheho tehu bych totiz nikdy nesla, to uz je az moc velky risk.
Ahojky mám RS už 8 let a jsem v 21 týdnu po léčbě clostilbegytem
Chtěla jsem se zeptat dr mi v prosinci při vracení injekcí odmítla předepsat vit D a cokoli jiného, caltrate má na to právo??? a nebo nevíte důvod? když jsem i po braní vigantolu měla hodnotu 19 a normál je myslím 85, tak to dost dobře nepochopim, i když teď nemám léky tak snad ten nedostatek jako, rskáři' máme furt ne?
![]()
@Klerika to je divné, a jaký ti řekla důvod? Mně řekli, ze vitamin D, je jediný ´lék´, na RS, který mužů v tehu…
@Petulinda11 krásné, opravdu
, dvě holčičky to je sen, je to stejne zázrak, obvzlast v našem případě
. Ja se zatím z tehu raduju hodně opatrně, jsem uz téma zdravotnima zvratama tak profackovana, ze očekávám vždy všechny možnosti…
Mám pocit, že Vigantol se nesmí v těhotenství užívat. Aspoň se mě na to při předepisování dr. ptal, jestli nejsem těhotná, protože jinak by mi ho nemohl předepsat. ![]()
@Nikola 81 @blackmarse tak to je divné, že by se nemohl?
mě řekla že když jsem všechno vysadila tak proč by mi ho měla předepisovat? moc dobře jsem jí nepobrala ![]()
Ja jsem viganton brala cele tehu prave na radu neurologa. Beru jej i nyni pri kojeni. ![]()
Ahoj holky nemáte některá nějakého schopného neurologa v Brně? Ten můj současný stojí za prd ;-(…
během těhotenství se na mě při kontrole ani nepodíval a po porodu to samé…jen mě předem varoval ať si to dobře rozmyslím.
@MilenaHud bohužel o nikom nevím, chodím do pražského RS centra…
Ahojky, no, tak si to představ, zrovna dneska jsem byla na kontrole v centru a dr. se mě zas ptal, jestli užívám Vigantol a zase se zeptal, jestli nejsem těhotná, že si to musím hlídat, páč pokud bych zjistila, že jsem těhotná, mohl by to být problém. ![]()
Nooo, takže…prozatím žádný problém, bo těhotná ještě nejsem. ![]()
@Klerika ja byla včera u doktorky na imunologii a dostala jsem Caltrate - Vít. D+ vápník (beru Prednison). To se tedy muže v tehu, je to i v návodu…
@blackmarse tak to jsem jelen, to ho radši už nevemu, nebudu riskovat, ale včera na velkým utz stejnak vše ok
![]()
@Nikola 81 tak ten brát budu radši, naposled jsem si tak blbě zlomila ruku že je vidět že ten vápník chyběl ![]()
A čekáš miminko, jo??? Mi se nechce všecko číst zpětně.
Tak to je super, když je všecko v pořádku.
![]()
Hlavně se opatruj… ![]()
@blackmarse jee děkuji moc
tak snad to takhle poklape do června a přítel se dme pýchou ze bude mít kluka ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.