Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@cocojambo106 diky, snad ano. Taky ti drzim palce a trsku zavidim. ![]()
@cocojambo106 píše:
@blama1 ahojky, tak drzim palceurcite vse pujde jako po masle a ataka se neukaze
ja si to ani v hlave nejak nepripoustim. Jen horsi to bude po porodu
Neboj se. Po porodu se nemusí nic dít. Ja neměla čas u mimca přemýšlet a žádné obtíže s RS se nedostavily. Díky Bohu, samozřejmě. ![]()
@cocojambo106 píše:
Dobre dekuji za uklidnenija ani nemuzu kojit…max 2 mesice
Ahoj, můžu se přidat?
Já jsem nekojila vůbec, raději mi hned ten den po porodu dali Solu-medrol. Byla jsem z toho smutná, ale to hned přešlo, když jsem uviděla lásku naši.
Hodně štěstí, holky. ![]()
@Janaxy určitě
já jsem slyšela, že někomu u nás v nemocnici taky pro jistotu dali hned po porodu. Pak se kojit nesmí že? Já bych se pak po 2 měsících, když nedostanu ataku měla vrátit zpět na Copaxone. Alespoň teď udělali ten nový a budu si píchat 3× týdně, což je super ![]()
@cocojambo106 no zavidim, ze uz jsi tehu preci! Ja chodim v Praze na Karlak do Rs centra. Nabizeli mi ted copaxone jen dokud neotehotnim, ale zase mi doktorka rikala, ze tak tri mesice trva net vubec zacne pusobit naplno, tak jsme se dohodly, ze to radeji zkusim bez lecby a snad se zadari brzy. Treba uz jsem v tom. Mam 26 DC, tak se to brzy rozsekne
i kdyz na prvni pokus si nedelam velke nadeje…
Jo taak
ja uz o jedno miminko prisla, takze jsem rada, ze cekame tuhle prdelku
verim, ze bude vse v poradku. Ja mela 30 dnu dlouhej cyklus. Merila jsem teplotu a zapisovala
podle toho jsem poznala plodne dny. No drzim palce..ono se zadari uvidis
hlavne cim vic clovek chce, tim vic to stoji za prd
hrozne jsme chteli a porad nic. Pak jsme se stehovali a sup uz to bylo ![]()
@cocojambo106 no myslet na to musim, to je jasny, ale myslim, ze s tim nic nenadelam. Jestli to mavyjit, tak vyjde. Tez merim a zapisuju ![]()
@blama1 jee to me mrzi
ono to prijde uvidis
chce to na to nemyslet no, ale ono se to rekne ![]()
@cocojambo106 píše:
@blama1 jee to me mrziono to prijde uvidis
chce to na to nemyslet no, ale ono se to rekne
Jj. Dekuji, nehazim flintu do zita ![]()
Musím říct, že dobře děláte,,,nemyslet na nic špatného…jen na hezké věci a dobré konce a nové začátky
![]()
Děvčata poraďte prosim. Nejspis me postihla nejaka mensi ataka. Mam trosku zhorsenou jemnou motoriku v prave ruce, mam jit do centra? Respektive mam si nechat pripadne dat Solumedrol? Trochu se bojim, ze tim se nase snazeni zase nejmene o mesic posune a buhvi, co se bude dit pak. Co myslite? ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.