Těhotenství a roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
28.2.16 11:31

@blama1 no kazdopadne bych tam zavolala a zeptala se. Oni ti reknou jestli mas prijit nebo ne. Takhle ti neporadim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.2.16 11:54

@blama1

Uprimne taky bych mela strach, ale radši si tam zavolej…pokud je ataka -delší než 24hodin. Už to chce léčbu :-( držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.2.16 09:45

Tak jsem dnes dostala kapacky solumedrolu a tehotenstvi mam o mesic odlozit. Achjo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
29.2.16 10:08

@blama1 jejda..tak to me mrzi :( ale zase lepsi mit kapacky a mesic pockat, nez aby se neco stalo mamince a pak i prckovi. Ono to utece uvidis a pak zase budete pokracovat ve snazeni :hug: drzim palecky. Vse se da do poradku..uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.2.16 14:19

Díky moc, ona teda doktorka říkala, že hodně ženskejch už otěhotnělo aj po kapačce solouše a všechno bylo v poho, takže zatim to vypadá, že to plod nijak nepoškozuje, ale riskovat to zbytečně určitě nebudeme. Snad se aspoň za ten měsíc dám zase do kupy a pak už ro půjde šup, šup… ;) Měla jsem včera trochu depku, jestli se nemám na děti vykašlat a budeme holt bezdětný manželé, ale budu aspoň zdravá, ale dnes už je lépe. Měla bych po kapačkách brát Prednison pak slabé dávky až do otěhotnění radši. Co u Vás nového? Všechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
29.2.16 18:33

@blama1 co si pamatuju, ze kdyz jsem lezela v nemocnici na kapackach, tak mi doktor rikal, ze pokud jsem tehotna tal solu neva. Kdyby jsi dostala ataku v tehu, tak ti stejnak museji dat davku. Kolik je ti let? Nehazej flintu do zita, vsechno bude v pohode uvidis :hug: musis myslet pozitivne :) noveho nic. Mam kontrolu na konci brezna tak se bojim a zaroven jsem zvedava co mi povi, ale verim, ze vse bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.2.16 18:56

@cocojambo106 to vis, ze bude vsechno ok! :palec: neboj se vlka nic. Je mi 27, takze flintu do zita nehazim, cas jeste mam. Jen aby se ty ataky neopakovaly, byla jsem rada, ze sem zatim bez jakoychkoliv nasledku. A jak se citis? Je ti dobre? Jake priznaky zatim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
29.2.16 22:30

@blama1 to jeste joo :) ja se citim dobre :) za coz jsem opravdu rada. Priznaky ceho? :) jako rsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
1.3.16 15:56

@cocojambo106 nene, tehu. Jestli mas nejaky chute, nevolnosti nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.3.16 17:36

@blama1 nevolnosti jsem na zacatku mela. Chute nejak nemam..jen na sladke. Jinak ani moc nejim, protoze mala uz je pomerne velka tak mi tlaci na zaludek. :roll: uz aby byl konec dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.3.16 13:17

@cocojambo106 tak si predstav, ze tenhle mesic jsme se vubec nesnazili a pritom ms neprisla a vypada to, ze jsem tehu… (Uz 5 pozitivnich testu), tak jsem z toho ted zas vyplasena, ze to bylo moc brzo po kapackach (asi 12 dni), tak aby bylo vsechno ok… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.16 13:49
@blama1 píše:
@cocojambo106 tak si predstav, ze tenhle mesic jsme se vubec nesnazili a pritom ms neprisla a vypada to, ze jsem tehu… (Uz 5 pozitivnich testu), tak jsem z toho ted zas vyplasena, ze to bylo moc brzo po kapackach (asi 12 dni), tak aby bylo vsechno ok… :nevim:

Gratuluji. :kytka:
Hlavně zaden stres. Miminko bude vporadku. Neboj se. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
628
29.3.16 14:00

@blama1 ono na to nechce myslet :) tak drzim palecky a at jste v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.3.16 14:06

@cocojambo106 diky, snad ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 16:15

Zdravím těhulky, snažilky i hrdé maminky s RS. V červnu 2016 vysazuji lék Gilenya a přecházím na Copaxone až do chvíle kdy se nám zadaří mimčo. Jen bych se ráda zeptala, zda-li je Copaxone šetrný k plodu a následnému miminku? Přeci jenom léky v těle nějaký ten měsíc zůstanou a mám obavy. Předem díky za jakoukoli odpověd ;) Krásný den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty