Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@blama1 no kazdopadne bych tam zavolala a zeptala se. Oni ti reknou jestli mas prijit nebo ne. Takhle ti neporadim ![]()
Uprimne taky bych mela strach, ale radši si tam zavolej…pokud je ataka -delší než 24hodin. Už to chce léčbu
držím palce
Tak jsem dnes dostala kapacky solumedrolu a tehotenstvi mam o mesic odlozit. Achjo ![]()
@blama1 jejda..tak to me mrzi
ale zase lepsi mit kapacky a mesic pockat, nez aby se neco stalo mamince a pak i prckovi. Ono to utece uvidis a pak zase budete pokracovat ve snazeni
drzim palecky. Vse se da do poradku..uvidis
Díky moc, ona teda doktorka říkala, že hodně ženskejch už otěhotnělo aj po kapačce solouše a všechno bylo v poho, takže zatim to vypadá, že to plod nijak nepoškozuje, ale riskovat to zbytečně určitě nebudeme. Snad se aspoň za ten měsíc dám zase do kupy a pak už ro půjde šup, šup…
Měla jsem včera trochu depku, jestli se nemám na děti vykašlat a budeme holt bezdětný manželé, ale budu aspoň zdravá, ale dnes už je lépe. Měla bych po kapačkách brát Prednison pak slabé dávky až do otěhotnění radši. Co u Vás nového? Všechno ok?
@blama1 co si pamatuju, ze kdyz jsem lezela v nemocnici na kapackach, tak mi doktor rikal, ze pokud jsem tehotna tal solu neva. Kdyby jsi dostala ataku v tehu, tak ti stejnak museji dat davku. Kolik je ti let? Nehazej flintu do zita, vsechno bude v pohode uvidis
musis myslet pozitivne
noveho nic. Mam kontrolu na konci brezna tak se bojim a zaroven jsem zvedava co mi povi, ale verim, ze vse bude ok ![]()
@cocojambo106 to vis, ze bude vsechno ok!
neboj se vlka nic. Je mi 27, takze flintu do zita nehazim, cas jeste mam. Jen aby se ty ataky neopakovaly, byla jsem rada, ze sem zatim bez jakoychkoliv nasledku. A jak se citis? Je ti dobre? Jake priznaky zatim?
@blama1 to jeste joo
ja se citim dobre
za coz jsem opravdu rada. Priznaky ceho?
jako rsky?
@cocojambo106 nene, tehu. Jestli mas nejaky chute, nevolnosti nebo tak…
@blama1 nevolnosti jsem na zacatku mela. Chute nejak nemam..jen na sladke. Jinak ani moc nejim, protoze mala uz je pomerne velka tak mi tlaci na zaludek.
uz aby byl konec dubna
@cocojambo106 tak si predstav, ze tenhle mesic jsme se vubec nesnazili a pritom ms neprisla a vypada to, ze jsem tehu… (Uz 5 pozitivnich testu), tak jsem z toho ted zas vyplasena, ze to bylo moc brzo po kapackach (asi 12 dni), tak aby bylo vsechno ok… ![]()
@blama1 píše:
@cocojambo106 tak si predstav, ze tenhle mesic jsme se vubec nesnazili a pritom ms neprisla a vypada to, ze jsem tehu… (Uz 5 pozitivnich testu), tak jsem z toho ted zas vyplasena, ze to bylo moc brzo po kapackach (asi 12 dni), tak aby bylo vsechno ok…
Gratuluji. ![]()
Hlavně zaden stres. Miminko bude vporadku. Neboj se. ![]()
@blama1 ono na to nechce myslet
tak drzim palecky a at jste v poradku ![]()
Zdravím těhulky, snažilky i hrdé maminky s RS. V červnu 2016 vysazuji lék Gilenya a přecházím na Copaxone až do chvíle kdy se nám zadaří mimčo. Jen bych se ráda zeptala, zda-li je Copaxone šetrný k plodu a následnému miminku? Přeci jenom léky v těle nějaký ten měsíc zůstanou a mám obavy. Předem díky za jakoukoli odpověd
Krásný den všem ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.