Těhotenství a roztroušená skleróza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1600
3.10.15 11:35

@Janaxy to doufam… to by bylo uz na provaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
7.12.15 09:34

Ahoj, jsem v 5. mesici tehotenstvi a dnes pri ohnuti hlavy me brni prsty u nohou. Lecbu mam vysazenou, normalne si picham Copaxone. Stalo se Vam to nekdy? Mam to nahlasit v MS centru? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
7.12.15 19:11
@cocojambo106 píše:
Ahoj, jsem v 5. mesici tehotenstvi a dnes pri ohnuti hlavy me brni prsty u nohou. Lecbu mam vysazenou, normalne si picham Copaxone. Stalo se Vam to nekdy? Mam to nahlasit v MS centru? :?

Ahoj, ja bych jim to rekla a uvidis. Beres dost magnezka? Nebo jsi byla na kapackach magnezka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.12.15 09:01

prý brnění a lechtání je v pohodě,jsem též těhu

Ahojky jsem také těhu ted 19tý týden a prý je to normální…jsem bez léku a beru magnezko a vigantol-já si tedy kupuji lepší D…které je víc přírodní a tehu vitamíny…takže se nestresuj…zrovna před 14 dny jsem to řešila s dr :D užívej a opatruj se K. :mavam: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.1.16 16:58

@kile uff tak to me uklidilo :) magnezko mam na tvrdnuti bricha a Dcko kapu :) na kontrolu jdu az chvili pred porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.2.16 15:14

určitě bude vše v pořádku

Jak se dlouho léčíš s Rs a jak dlouho máš copaxone? A co ty a mimi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
3.2.16 14:35

@kile lecim se od kvetna 2015 :) copaxone mi nasadili v kvetnu, pak jsem vysazovala, protoze jsme cekali mimi o ktere jsme prisli :( tak jsem zase zacala aplikovat a v zari jsem vysadila. No mimi, zda se, ze vsechno v poradku :) co tvoje? Kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.2.16 15:52

@cocojambo106

A to jsi byla stabilní? Před tehu? My čekáme 6.5.2016 :-) A už se moc těšíme :-) :dance: :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
5.2.16 10:18

@kile doktorka moc pro nebyla, ale pry mam spici, takze by melo byt vse ok :) musim zaklepat, ze jsem se nezhorsovala a nezhorsuji. :) chteli jsme mimi a kdyby mi to nezjistili, tak by jsme ho stejne meli. Mam ji uz od 16, ale doktorka na to nikdy neprisla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
5.2.16 10:19

@kile 6.5. to je pecka :dance: ja podle ms 4.5. a podle utz 5.5. a co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.2.16 14:15

Já už 2he

@cocojambo106 Já čekala na stabilní…mam ji prokázanou 3roky, ale urcite ji mám takových 10let -tenkrát jsem běhala po dr, od gastroenterologie po gynekologii a všude jsem vypadala jak simulant. No pořád záněty ledvin, přišla jsem si chvilkama totálne vyčerpana, pak jsem otehotnila a to mi bylo super…po komplikovaném porodu jsem opet začal chvilkama jako by pociťovat malatnost, opet ledviny az jsem přestala při jednom zánětu spatne cítit jazyk…to mi bylo 26a den před narozeninami mi volali, že mi R s potvrzuji…Dr mi řekla, že to všechno bylo známky nelečene rs…a ted si ke 30tinam dam 2mimi…termín mám 6.5.2016 kam chodíš do MS centra? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.2.16 14:17

@cocojambo106 co čekáme nevím :-) překvápko chceme :-) :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
5.2.16 17:38

@kile ahaa :) no ja v 16 jsem videla 2× a brnely me koncetiny a detska doktorka na neuro mi rekla, ze mam skriply nerv v pateri :zed: pak byl klid a v roce 2014 den po Vanocich jsem prestala videt na leve oko. Tak jsem jela na pohotovost na ocni a tam mi rekli, ze.to vypada na rs. Pak jsem nastoupila do spitalu a lecili me kortikosteroidama. V unoru jsem nastoupila do spitalu znovu, protoze jako jedna z xtisice lidi jsem mela naraz neuroborelizu s rs, takze me 14 lecili kapackama s penicilinem :zed: ja to mam jako prvni mimi :) je mi 21…do ms centra jezdim do Teplic. Kam ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
22.2.16 13:19

Ahoj děvčata, přidávám se k Vaši RS parte. Brala jsem gilenyi, od prosince jsem bez lecby a ted od unora jsme se zacali snazit s manzelem o mimi, tak doufam, ze prijde driv nez nejaka ataka nebo neco. Zatim vsechno ok (tuk, tuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.2.16 14:02

@blama1 ahojky, tak drzim palce :) urcite vse pujde jako po masle a ataka se neukaze :) ja si to ani v hlave nejak nepripoustim. Jen horsi to bude po porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty