Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kiki-123
Docela se bojím, že mě doktorka odbije nebo na mě bude koukat jak na blázna, ale opravdu to vypadá na RS a kdyby ne samozřejmě bych byla moooc ráda. A jak probíhá vyšetření na tu RS, je to zdlouhavý?
@Nikca200 já byla rovnou na pohotovosti na krajské neuroligii.. okamžitě mi dělala odběř moku-lumbálku a MR… dali mi kortikoidové infuze 5 dní a pak jsem čekala asi měsíc na výsledky-potvrzení..
@Nikca200 asi jak kdy a na jakýho narazíš dr:( ja šla hned na lumbalku a pak hned na magnetickou rezonanci. Ale to bylo až kdyz jsem byla hospitalizovaná…a asi 14 před tím jsem nebyla schopna chodit rovně takže mě obvodák poslal na ušní kde mi doktor řekl ať mažu do nemocnice že to není normalní a bylo.
Tak přesně jak jsem psala, doktorka mě nikam neposlala.Pry čekací doba na neurologii je cca 3 měsíce tak mi poradila ať si sjedu na pohotovost tak nevím budu za blázna co jako po nich chci ach jo ![]()
Me prijde, ze je to jako mor dnesni doby. A nic proti doktorum, ale ze nevedi, tak tomu daji nalepku rsky. Ja byla naprosto zdrava, sport 5× tydne, varila jsem si sama…no a jednoho dne me neco stiplo, velka alerg. reakce. kdyz jsem presne po mesici sla na krev kvuli moznym boreliim, lup ho, skoncila jsem na nrl s diagnozou rsky. Prijde mi to jako dost velka nahoda…a ja na nahody neverim
Přesně tak nedejte se. Určitě to bude po porodu v pořádku. Ja mám teď pocit že se mě ataka drží pořad.. ve čtvrtek půjdu k doktorovi. Snad s tím něco udělají. Ani nevím jestli v trhu něco dělat můžou.
Ahoj holky. Tak jsem zase na solumedrolu. Behem 2 měsíců mám další dávky solose…chci se zeptat je tu nějaká tehulka co dostávala taky solumedrol kvůli těm debilnim atakam? A jestli Mimi to zvládlo taky v poradku? ![]()
@marse00 píše:
Doufám že malej bude v pořádku.![]()
Urcite bude! Drz se
@marse00 Neboj, věř, že lékaři vědí, co dělají. Bude to dobré. Je důležité, aby maminka byla v pořádku a ten mrňousek to ví a proto všechno zvládne, uvidíš
Já už mám holčičku u sebe, je to hodně náročné, ale stačí jeden pohled do těch jejich očiček a vím, že to prostě zvládneme
Držím palce
Je tak už máš princeznu u sebe. Je to moc gratuluji. Hlavně
zdravíčko.
A jak jsi zvládala porod? Jj doufám že ví co dělají doktoři. Myslím pořád na toho drobecka. Přesně to Mimi za to prostě stojí. Musím to zvládnout, prostě musím. ![]()
@marse00 Děkuji. Porodu jsem se trochu obávala, ale naštěstí zbytečně. Doktoři vzhledem k mé diagnóze mi porod vyvolávali den před termínem (prý, aby si mě pohlídali). A měla jsem štěstí, kontrakce byly sice opravdu vyčerpávající, ale malá mě dlouho netrápila a brzy vykoukla ven
Zatím nepociťuji žádné zhoršení stavu…nebo nad tím spíš nemám čas přemýšlet ![]()
A ty hodně odpočívej a žádný stres. Hlavně, ať se tvůj zdravotní stav zase stabilizuje ![]()
Zdravim vsechny. Mam dotaz nemate nekdo zkusenost s tecfiderou?
Příspěvek upraven 14.09.17 v 19:28
@Anxunamon
Ahoj, já beru Tecfideru skoro 3.rok
Občas jen zčervenám, jinak nic. Chodím cca po 3 měsících na krev.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.