Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6744
22.8.12 20:45

No, malinkou stimulaci jsem měla, protože jsem měla zbytek Gonalu. Obden 75 jednotek, ale nakonec z toho bylo jen jedno vajíčko a žádné embryo. Měla jsem celkem 5 x ET a 1 x KET. U nás doporučují KET hned v dalším cyklu po IVF, pokud není žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 20:58

@Kači01
Jjo aha, my jsme žádné mražáčky neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 21:01

@Kači01 Můžu se zept :oops: at, jaké jsi měla příznaky těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.8.12 21:28

No, 9. den po ET jsem zakrvácela, tak jsem myslela, že je to zase v háji. Ale to pak ustalo a jen jsem špinila. Bylo mi tak nějak divně a celkem brzy se objevily nevolnosti. Taky mě v začátku dost bolela hlava a střídavě bolela a nebolela prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.12 09:27

Ahoj holky,
to se nám to tu pěkně rozrostlo. Přeji všem co nejdříve // ať už pro nás skončí to trápení a můžeme se zase začít radovat ze život. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.12 09:33

Zlati a ty se zase vracíš do nemocnice nebo se uvidí podle kontroly a mohla by si zůstat doma? Stále na tebe myslím a držím palce :palec:.
Prosím tě a co pejsek jak to zvládá když si v nemocnici?

Deni už jsem si říkála co je s tebou, že se tak dlouho neozíváš.

Jinak u nás nic nového. Po prázdninách se chci objednat k homeopatovi a asi zkusím i tu akupunkturu. Třeba to pomůže a když ne tak aspoň vyloučím další možnost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 09:41

@Bergle mám toho holka ted fakt hodně. Doktoři mě nechtějí nějak nechat odpočinout a za pár dní mě čeká další umělko..vím hrůza, ale je to tak a když nevyjde ket další měsíc ivf a co na to prostě říct. Chybu žádnou nenašli tak prostě zkouší už všechno možné. ted už vyměnují i léky takže masakr motorovou pilou :mrgreen: :mrgreen:
Zkus spíš akušku..já taky prošla a mohu jenom doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.12 09:51

Deni ty jsi teda bojovník, vážně před tebou smekám. Tak snad teď už to dopadne a budete se radovat z mimíska, moc moc bych ti to přála :hug: :hug:

Chci zkusit i akušku, ale i toho homeopata i kdyby to bylo k ničemu tak si to aspoň škrtnu ze seznamu :) Nějak to nehrotím, zase mám ty svoje depky a nic ně nebaví tak ať manžel vidí aspoň nějakou snahu. Je to všechno tak únavné a vysilující achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 10:31

martas 40

Jak jsi dopadla? už mám testík za sebou???čekám netrpělivě na tvou zprávu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 10:45

Hezký den holčiny zlaté :mavam:
Jo jo dnes si užívám poslední den doma s pejsáčkem. Zítra jdu rovnou na příjem s taškou. Jelikož se mě nález v nemocnici nezlepšoval ani nedofají, že to bude jinak.
Už nebudu psát, ale jak se dostanu dom, tak hned napíši. Bergli at akuška pomůže :andel: Určitě pomůže i na psychiku a to je dobrá cesta k úspěchu ;)
Jo pejsáček tráví dny u rodičů mého manžela.

Kačí :hug: to víš, že si tě pamatuji a koukám, že máme dost podobný osud.
Jak se cítíš po operaci? Já měla konrtolu po šesti dnech a hrdlo se mě celé zavřelo, tak mě hned ten den pustili domů no a za 14dní jsem šla na KO a hrdlo se za stehem otevřelo a uzavřený mám jen 1cm, tak mě zas hospit. ted jsem doma na propustku a zítra se vracím do špitálu.

Příspěvek upraven 23.08.12 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 10:46

@Bergle no akorád jsem domluvila s dokym a mám si přijet pro léky. Budu ale embrya asi rozmražovat po 1 tak uvidíme. Jsem prý tak nechutně zdraví a kromě PK se už nedá dělat vůbec nic..medicína je u nás u konce a musíme to už jenom zkoušet ;)

Holka nevím jestli to vyjde..věk už mám fakt na howvno, ale dělám maximum :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 10:51

Deni, myslim na tebe a držim pěsti :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 10:57

Kačí, jaké máte jméno pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:09

Holky moje zlaté, tak jsem si dnes udělala testík a nic!!!Byla jsem v šoku, byla jsem přesvědčena, že to vyjde. Tentokrát to dostalo i přítele, je mi to strašně líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 11:15
@martas 40 píše:
Holky moje zlaté, tak jsem si dnes udělala testík a nic!!!Byla jsem v šoku, byla jsem přesvědčena, že to vyjde. Tentokrát to dostalo i přítele, je mi to strašně líto

Marto nezoufej, já jsem to taky ještě nevzdala. Pořád si říkám, že testy jsou na nic. I můj manžel se shodl, pokud to nebude ofiko od dr potvrzené, neztrácej naději. Zkus ještě další test za dva dny. Já to taky ráno ještě testnu a pak jdu na UTZ. Věřím tomu, že je něco ve mě.

JE mi to moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital