Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martas 40 píše:
Holky, tak znám vyýsledky z krve, HCG je 159,2......jsem v tom!!!
Veééééélka gratulace. Vidíš vidíš já měla pravdu. Testy jsou na prd, lepší je krev a opět se mi to potvrdilo a díky tobě si těd dávám šance i já zítra ![]()
@Luciuuska píše:
Veééééélka gratulace. Vidíš vidíš já měla pravdu. Testy jsou na prd, lepší je krev a opět se mi to potvrdilo a díky tobě si těd dávám šance i já zítra
Ano to každopádně, budu od rána přihlášená a budu čekat na výsledky,,,držím všechno co se dá ![]()
@martas 40 píše:
Ano to každopádně, budu od rána přihlášená a budu čekat na výsledky,,,držím všechno co se dá
no já jdu až na 12h k dr, tak pak se přihlasím, snad budu jásat jako ty, i když se toho zítra bojím jako čert ![]()
@Luciuuska píše:
no já jdu až na 12h k dr, tak pak se přihlasím, snad budu jásat jako ty, i když se toho zítra bojím jako čert
Luci, pořád tu je naděje
Holky děkuju moc na podporu
a přeji všem snažilkám, aby mohli zažívat takové štěstí co já teď
Marťas gratuluji a držím palce, aby se miminku u tebe v bříšku líbilo a pěkně rostlo
![]()
Děkuji moc
, holky, že jsou dvojčátka se pozná až na ultrazvuku?
Marťas ty teda nejsi žádný troškař
. Myslím si, že podle hladiny HCG by už věděli, jestli je mimísku víc a na testu by si 12 den měla jasné čáry ne jen ducha. Spíš počítej s jedním, ale možná se pletu a na ultrazvuku bude překvapení.
Také si to myslím
Já jsem měla 16. den hCG 1353 a byl tam jen jeden
I když hodnota je u každé jiná…
JJ, díky, Přítel by preferoval jeden kousek
, mi je to úplně jedno, já jen že se mě na to každý ptá
Martas gratuluji!!! To je bomba!!! Dej sem fotečku testu ať můžeme mrknout.
A ty hodnoty jsou určitě u každého jiné, držím ti pěstičky ![]()
@Beldička píše:
Martas gratuluji!!! To je bomba!!! Dej sem fotečku testu ať můžeme mrknout.
A ty hodnoty jsou určitě u každého jiné, držím ti pěstičky
Já se budu snažit, ale já mám blbý foťák na mobilu, už to zkoušela, jde to špatně vidět