Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Bergle
![]()
Děkuji moc ještě musím vydržet do konce měsíce.Vždy když se blíží ketík začínám být plná nadějí ![]()
Zlatko jednou to prostě musí vyjít tak proč ne zrovna teď
už se to přece musí zlomit. ![]()
Taky ti přeji hezký den.
Ivčo tak co jak si dopadla, požád čekáme na nějaké ty pozitivní zprávy od tebe. ![]()
Ahoj BERGLI a ZLATI
![]()
Tak dneska se žádné pozitivní zprávy u mne nekonají. Mám sliznici jen 7mm, takže další kontrola je v pátek. Doktor říkal, že by to mohlo být pak ve středu nebo ve čtvrtek, jenže začínám být i nemocná, tak se ho musím v pondělí zeptat, jestli to má smysl. Nechci to zbytečně uspěchat. A co Vy? Jak se dnes máte? ![]()
Ivčo tak to mě moc mrzí, ale opravdu to nemá smysl nějak uspěchat jen to trošku zamrzí, že se to zase oddaluje. Tak se rychle uzdrav ať si připravená na ty své malé drobečky. ![]()
Bergle píše:
Ivčo tak to mě moc mrzí, ale opravdu to nemá smysl nějak uspěchat jen to trošku zamrzí, že se to zase oddaluje. Tak se rychle uzdrav ať si připravená na ty své malé drobečky.
Děkuji a jak se cítíš Ty? S bobiškem? ![]()
No snažím se hodně ležet a když se nedívám na TV tak spím, hlavně se pravidelně obracím ať nemám proleženiny
. Prostě klid a žádný stres,aby byl bobíšek v pohodě. Na veškeré příznaky je brzy tak nezbývá než čekat. Tak snad to vyjde......musí.
Bergle píše:
No snažím se hodně ležet a když se nedívám na TV tak spím, hlavně se pravidelně obracím ať nemám proleženiny![]()
. Prostě klid a žádný stres,aby byl bobíšek v pohodě. Na veškeré příznaky je brzy tak nezbývá než čekat. Tak snad to vyjde......musí.
Drřím palečky, všech deset
![]()
Ahoj Bergle,Ivvčo přeji vám hezký víkend.Já chodím do práce,tak jsem vám uplně zapoměla popřát ![]()
Ivvčo je pravda,že jestly jseš nemocná,tak transfér nedělají.Embryjkům to nedělá dobře.
Taky si myslím,že ten jeden cyklus se dá vydržet i když já už jsem pěkně nervozní ![]()
Ahojky holčiny, jak je po víkendu? Já už jsem v plném pracovním nasazení a snažím se zdolat ty hory papíru co na mě čekali na stole. Dnes jsem se dozvěděla, že kolegyně čeká miminko, tak mám depku. Sice už jsem to tušila asi měsíc, díky mé neplodnosti to už na druhých poznám snad dřív než doktor, ale to potvrzení bolí
ne že bych jí to nepřála, ale......
Ahoj Bergle
![]()
já po pracovním víkendu mám dnes volno ![]()
Uplně tě chápu
Taky se moc nedokážu radovat,když příjde někdo se zprávou ,že čekají miminko
Od té doby co jsme se začali snažit se s miminkama roztrh pytel.Musíme být silné a věřit,že jednou to budeme my kdo bude čekat miminko
a možná už brzo
![]()
To by bylo moc fajn, kdyby už to „brzo“ bylo třeba tento měsíc.
Zlati a jak si na tom ty, už počítáš?
Já jsem to o víkendu dostala,tak za 14 dní bych mohla podstoupit ketík
Snad se mrazáčci budou dobře vyvíjet a půjdou oba ke mě a taky u mě zůstanou
Taky jsem poprvé začala brát prednison na oslabení imunity,aby mé tělo mrazáčky nevypudilo,tak trochu doufám že to je něco co jsem ještě neměla a mohlo by to pomoc.Nemáš s tím zkušenost ![]()
Ahoj Bergli a Zlati ![]()
Zlati to je super, tak držím palečky ať to jde dál jak po másle ![]()