Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bergle zítra hodně sil a at to máš brzy za sebou.
Revol zapoměla jsem ti pogratulovat.Super,že to vyšlo hned na poprvé,tak se nestresuj a užívej si to a koukej psát,protože pozitivních zpráv neni nikdy dost ![]()
Ivvi děkuji
Bergli - neomlouvej se, je to už rok, takže o tom psát už dokážu. Já měla taky jen váček na poslední kontrole (myslim že v 5tt+2), měla jsem jít na další ultrazvuk v 7tt+2, ale den před kontrolou jsem se probudila, bolelo mě břicho a krvácela jsem a přestaly mě bolet prsa, tak jsme jeli k Apoli, už tam nic neviděli a rovnou si mě tam nechali. Byla jsem tam do dalšího dne a pořád se řešilo, jestli revize ano nebo ne, nakonec docent rozhodl, že ne, HCG klesalo. Takže konec začátkem 8.týdne. Moc mě to mrzí, že to tak dopadlo i u tebe, strašně jsem ti fandila, snažíš se taky strašně dlouho
Buď statečná a hlavu vzhůru!!! Já vím, že se mi to říká, ale věř, vím, jak ti je. Moc držím palečky, aby se znovu podařilo co nejdřív!!! ![]()
Jinak já jsem 1.DC, clostilbegyt opět nepomohl a to jsem měla tři vajíčka
Nějak už to vzdávám ![]()
Holky, moc všem děkuji za gratulace
te´d mě čeká kontrola v Caru, krev a ultrazvuk
už se nemůžu dočkat ![]()
Ahoj holky,
překvapivě mě hned dnes pustili domů, za což jsem jim v nemocnici vděčná, že mám u sebe manžela, kterému se můžu vybrečet na rameni. Stejně celý den nedělám nic jiného
Ta ztráta je nepopsatelná
,přesto Vám všem moc děkuji za podporu
![]()
Hned jak se z toho vzpamatuji začneme bojovat, když se to povedlo 1 tak se to přece musí povést znovu ![]()
My se přece nevzdáme co Ještěrko ![]()
Jasně že nevzdáme
A protože se nevzdáme, tak se prostě dočkáme!!!
VŠECHNY!!!!! To je přece jasný ![]()
Ahoj holky.
Nezlobte se,že vám sem lezu,ale chtěla bych vás povzbudit.Já o miminko přišla 2×.Bohužel obě mimoděložně a oba vejcovody šly pryč.Byli jsme zcela odkázaní na dr.Nevzdali jsme to a bojovali,co to šlo.A výsledek?Čekáme dvojčátka.
Vím,že každý neúspěch,každá ztráta bolí,ale to sluníčko zase vyjde.
Držím vám,holky,pěsti a přeju všem úspěch
![]()
Martanko´děkujeme.Jsem na tom stejně jako ty.Dvakrát mimoděložní ![]()
Věřim,že se mě to jednou podaří.Jen kdyby člověk věděl kdy,ale musíme věřit a nevzdávat to.Diky a velká gratulace
![]()
Ahoj Holky a všem krásný sluneční den
![]()
V pátek začínám stimulovat.Nemůže se dočkat ![]()
Zlatko, Marťanko, jsme na tom stejně, taky jsem po dvou mimoděložních a to přirozenou cestou. Teď jsem po 1. IVF a mám v sobě 20 dní malýho prcka
jsem strašně šťastná a pořád brečim. UZ až 20. tak snad všechno dobře dopadne. Držim vám holky palce, a´t to vyjde i vám…
zlatko píše:
Ahoj Holky a všem krásný sluneční den![]()
V pátek začínám stimulovat.Nemůže se dočkat
Držím palečky
![]()