Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
4.5.11 21:03

Bergle zítra hodně sil a at to máš brzy za sebou.

Revol zapoměla jsem ti pogratulovat.Super,že to vyšlo hned na poprvé,tak se nestresuj a užívej si to a koukej psát,protože pozitivních zpráv neni nikdy dost :-)

Ivvi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.5.11 09:21

Bergli - neomlouvej se, je to už rok, takže o tom psát už dokážu. Já měla taky jen váček na poslední kontrole (myslim že v 5tt+2), měla jsem jít na další ultrazvuk v 7tt+2, ale den před kontrolou jsem se probudila, bolelo mě břicho a krvácela jsem a přestaly mě bolet prsa, tak jsme jeli k Apoli, už tam nic neviděli a rovnou si mě tam nechali. Byla jsem tam do dalšího dne a pořád se řešilo, jestli revize ano nebo ne, nakonec docent rozhodl, že ne, HCG klesalo. Takže konec začátkem 8.týdne. Moc mě to mrzí, že to tak dopadlo i u tebe, strašně jsem ti fandila, snažíš se taky strašně dlouho :cry: Buď statečná a hlavu vzhůru!!! Já vím, že se mi to říká, ale věř, vím, jak ti je. Moc držím palečky, aby se znovu podařilo co nejdřív!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.5.11 09:22

Revolink - veliká gratulace!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.5.11 09:26

Jinak já jsem 1.DC, clostilbegyt opět nepomohl a to jsem měla tři vajíčka :-( Nějak už to vzdávám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.5.11 17:07

Holky, moc všem děkuji za gratulace :-) te´d mě čeká kontrola v Caru, krev a ultrazvuk :-) už se nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.5.11 17:32

Ahoj holky :mavam:
BERGLI jak se cítíš? :hug:
ZLATI :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.5.11 18:16

Ahoj holky,
překvapivě mě hned dnes pustili domů, za což jsem jim v nemocnici vděčná, že mám u sebe manžela, kterému se můžu vybrečet na rameni. Stejně celý den nedělám nic jiného :cry: :cry: Ta ztráta je nepopsatelná :cry: :zed: ,přesto Vám všem moc děkuji za podporu :hug: :hug:
Hned jak se z toho vzpamatuji začneme bojovat, když se to povedlo 1 tak se to přece musí povést znovu :-(
My se přece nevzdáme co Ještěrko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
5.5.11 19:59

Bergli jsem ráda,že jsi v pořádku :hug:
Ivvco :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.5.11 10:15

Jasně že nevzdáme :-) A protože se nevzdáme, tak se prostě dočkáme!!! :wink: VŠECHNY!!!!! To je přece jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.5.11 13:50

Ahoj holky.
Nezlobte se,že vám sem lezu,ale chtěla bych vás povzbudit.Já o miminko přišla 2×.Bohužel obě mimoděložně a oba vejcovody šly pryč.Byli jsme zcela odkázaní na dr.Nevzdali jsme to a bojovali,co to šlo.A výsledek?Čekáme dvojčátka.
Vím,že každý neúspěch,každá ztráta bolí,ale to sluníčko zase vyjde.
Držím vám,holky,pěsti a přeju všem úspěch :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.11 14:36

Martanko´děkujeme.Jsem na tom stejně jako ty.Dvakrát mimoděložní :-(
Věřim,že se mě to jednou podaří.Jen kdyby člověk věděl kdy,ale musíme věřit a nevzdávat to.Diky a velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.11 14:38

Ahoj Holky a všem krásný sluneční den :mavam: :mavam:
V pátek začínám stimulovat.Nemůže se dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.11 14:41

Ještěrko držim palečky.Jak se cítíš a co testík :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.5.11 16:17

Zlatko, Marťanko, jsme na tom stejně, taky jsem po dvou mimoděložních a to přirozenou cestou. Teď jsem po 1. IVF a mám v sobě 20 dní malýho prcka :-) jsem strašně šťastná a pořád brečim. UZ až 20. tak snad všechno dobře dopadne. Držim vám holky palce, a´t to vyjde i vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.5.11 16:18
zlatko píše:
Ahoj Holky a všem krásný sluneční den :mavam: :mavam:
V pátek začínám stimulovat.Nemůže se dočkat :dance:

Držím palečky :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit