Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
29.4.10 20:42

Petice je oficiálně na světě.

Najdete ji jak v příloze, tak v elektronické verzi zde.

Pokud nás chcete podpořit, můžete podepisovat i mimoostravští, budeme rádi.

http://www.arnika.org/…-pro-ostravu?…

Pokud vás zajímají stromy, můžete podepsat i tuto petici, stále ještě běží :

http://www.arnika.org/…ranme-stromy

Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
30.4.10 10:24

Ahojky holky máte nebo budete pořizovat něco na nošení dětí-šátek,manducu…??Myslíte že je to dobrá věc?
Já nad tím totiž uvažuju,že bych to koupila.Ale chtěla bych,aby bylo mimčo otočené i ve směru chůze,aby vidělo do světa jde to i u Manducy?
Protože všude vidím jen obrázky jak je mimi otečené hlavou k mamince… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
30.4.10 10:34

Ahojky Mončo,
já mám tady tenhle: http://www.nektarzivota.cz/…-chilli.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
30.4.10 19:14

Ahoj Holky se satkem a podobne moc neporadim ja umaleho mela jen klokank a ta dodnes lezi ve skrini pouzila jsem ji cca 2×…holky jase tak tesila az bude krasne a slunicko uzmneto preslo to teplo mi nedela dobre a slunko mne zabiji nikam nedojdu dela semi :poblion: chodime nahriste ale ja sedim ve stinu ahjo at uzje malinka na svete jase tak tesim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
2.5.10 09:40

Ahoj holky, kurnik já vás tak trochu zanedbávám.. :oops: Ono jak bývá hezky, tak se mi nechce sedět u počítače.. :nevim:

Jinak v úterý mám poradnu a konečně doktorovi přišel ten nový 3D, tak jsem objednaná hned v pátek.. Tak se těším..

Mončo.. Ptala ses na jména.. Nevím, zatím to vypadá na Natálku, ale ještě to není rozhodnuté.. :nevim: Možná že se nám na UTZ ještě ukáže pytlík, tak uvidíme, no.. :D

Evi jo jo.. Děkuju, už je půlka za mnou a máš pravdu, teď si to právě krásně užívám… Miminko už mě kopká - je to zatím takové „jemné“, ale je to super, však to znáte, holky.. :oops:
Hlavně jsem koukala na břicho, jak ty kopy jdou vidět.. 8-) No jsem z toho prostě nadšená, co vám mám povídat.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
2.5.10 09:53

Nad těma šátkama jsem teda ještě neuvažovala.. Možná je to dobrá věc, ale asi si to pořizovat nebudu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
2.5.10 09:57

8-o Jo a holky, normálně jsou v mém okolí samé těhulky.. Nějak se rozrůstáme.. Je to fajn..
Jo a včera jsem byla dokonce s jednou známou, která má termín jen o dva, nebo tři týdny později jak já a nemá ještě žádné břicho.. 8-o Já jsem vedle ní vypadala jak těsně před porodem.. :oops: No mazec.. Říkala, že konečně přibrala dvě kilča a že už se cítí úplně oplácaná.. A já jen hmm.. Já přibrala 12.. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
2.5.10 11:00

Ahojky tak asi se pujdu podivat po obchodech na to nosítko bo se šátkem bych si asik nerozuměla než bych si ho uvázala tak bych se do něj spíš zamotala :-) :oops:
Verči jo kopání bylo super teda až na občasné pořádné kopance nebo jak byla nějak divně zkroucená tak mě to zabolelo,ale bylo fajn vidět ty pohyby a škytavku :lol: A nějakou fotečku s břichem máš?Hoď nám tady ať se pokocháme :mrgreen:
A s těma kilama já přibrala 18 :roll: 8-o v porodce jsem nechla jen 7 a za ty dva měsíce shodila jen 4 :roll: .Takže ještě 7kg,ale nějak to nende dolů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
2.5.10 13:18

Ahoj holky,

nevadilo by Vam, kdybych se pridala k Vam? Uz jsem tujednou reagovala na Slezaka a ani jsem se nestacila zeptat, jestli tady mezi Vas muzu.
Jsem take z Ostravy, tedjsem v 21tt+5. Vsechny testy uz mam za sebou, dopadly dobre…
S Vercadou se potakavam v jedne diskuzi, takze ji znam… Tak jestli me jeste mezi sebe vezmete? Mate to uz pekne rozjetee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
2.5.10 18:22

LenčoX ahoooj :mavam: vítám tě mezi náma! A hned povídej… čekáš holčičku,chlapečka, jména už máte? A jak se cítíš v těhu, nic tě netrápí? Jsem zvědavá mamina :lol: Já jsem z Radvanic, mám čtyři týdny starou holčičku Kateřinu, je zdravá, hodná, jen má trápení s prdíky a včera na poradně měřila asi 53cm (mlela sebou tak,že sestřička měla potíže s měřením) a vážila 3615g.

Verčo,Mončo já přibrala v těhu 23 kilo a za ty 4 týdny je pryč skoro vše. Zůstaly mi zatím obří prsa (díky mlíku) a krapet širší boky, ale už se vlezu do třech předtěhulkovských kalhot :dance: takže už se začínám cítit jako člověk a ne jako Glorča z Madagaskaru :mrgreen:

Verčo chápu, že nevysedáváš u pc. Užívej si pěkné dny s břuškem a pohyb prý zlepšuje porod. Já měla pohybu hodně, dvakrát týdně i to cvíko a plavání a porod úžasně rychlý :-) do Opavy bychom nedojeli a do Vítkovic to bylo taky tak tak. No alespoň mě vzali i přes stop stav. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
2.5.10 19:15
EvaOstrava píše:
LenčoX ahoooj :mavam: vítám tě mezi náma! A hned povídej… čekáš holčičku,chlapečka, jména už máte? A jak se cítíš v těhu, nic tě netrápí? Jsem zvědavá mamina :lol: Já jsem z Radvanic, mám čtyři týdny starou holčičku Kateřinu, je zdravá, hodná, jen má trápení s prdíky a včera na poradně měřila asi 53cm (mlela sebou tak,že sestřička měla potíže s měřením) a vážila 3615g.

Verčo,Mončo já přibrala v těhu 23 kilo a za ty 4 týdny je pryč skoro vše. Zůstaly mi zatím obří prsa (díky mlíku) a krapet širší boky, ale už se vlezu do třech předtěhulkovských kalhot :dance: takže už se začínám cítit jako člověk a ne jako Glorča z Madagaskaru :mrgreen:

Verčo chápu, že nevysedáváš u pc. Užívej si pěkné dny s břuškem a pohyb prý zlepšuje porod. Já měla pohybu hodně, dvakrát týdně i to cvíko a plavání a porod úžasně rychlý :-) do Opavy bychom nedojeli a do Vítkovic to bylo taky tak tak. No alespoň mě vzali i přes stop stav. :-D

Jee, dekuji za prijetii… Takze jestli je to holcicka nebo chlapece, zatim nevime. Byli jsme na velkem UTZ a tak se prcek paradne schoval, kdyz prislo na zjistovani pohlavi :lol: … ale v kvetnu-koncem jdeme na 3D, tak mozna tam… Jmena uz mame vybrana z minule, jelikoz jsem uz po 3 tehotna-1.zamlkle tehu 7tt, 2.tehu tehu v pohode, do genetickych testu :cry: , mimisek mel Downa a nemocne srdicko hodne, tak jsem byla na preruseni v 19tt-klasicky porod :-( … takze jsme meli vybrane jmena Terezka a Jakub, ale muze se vse jeste zmenit, nejak jsme jeste jmena neprobirali.
V tehu se citim dobre, i kdyz me obcas trapi nejake ty problemky, ale to asi k tehu patri. Ale ze zacatku mi bylo minimalne spatne… Vylozene si tehu uzivam a moc se tesim na zari, az se mimisek narodii…I kdyz obcas dostavam zachvaty neschopnosti, ze mimi nezvladnu a nebudu vedet, co chce atd.
Ja jsem z Ostravy-Belskeho lesa, prozatim porad pracuji a planuji pracovat co nejdele, chci odejit 6tydnu pred porodem na materskou…
Jinak ti Evi gratuluji k holcice :hug: , tva prvni ?!
JInak rodit bych chtela ve Vitkovicich, tak snad to vyjde… Ja pribrala asi 5kg od zacatku tehu, dnes jsem v 21tt+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
2.5.10 20:09

Lenčo Mě se taky Kačka nechtěla dlouho ukázat co je a nakonec se ukázala na utz jen jednou.
Kačka je moje první a taky vymodlené dítko. První těhu, na konci druhého měsíce přestalo tlouct srdíčko a druhé těhu bylo mimoděložní, tak jsem bez jednoho vejcovodu. Od zařátku jsem byla na neschopence, krvácela jsem a musela jsem být v klidu. Pak už jsem doma zůstala, doktor mě nepustil, i když krvácení přešlo. A byla jsem ráda, doma bylo dobře a v klidu jsem se na příchod mimča připravila, chodila jsem na kurzy, cvičemí a plavání.
Na Dubině mám tchýni, chodíme do Běláku na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
3.5.10 07:37

Evi, tak taky sis prosla „peklem“.. no joo, nekdo si musi pockat na to sve vysnene miminko, ale pak se na nej tesi asi o to vice…
Tak jsem zase v praci a vubec se mi nic nechce delat, jsem nejaka vyrizena, i kdyz nevim z ceho. Spatne se mi od vcerejska nejak dychaaa… 8-o
Tak doufam,ze se nam mimisek ukaze na UTZ aspon tedy jednou a budeme vedet co cekam za pohlavi. I kdyz, hlavne, at je to zdraveee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.5.10 10:48

jj, hlavně zdraví. Ale přiznám se,i když nám to řekli jen jednou, tak nás popadla růžová mánie a kdyby se nám pak narodil kluk, byl by chuděrka půl roku v růžovém :lol: novou výbavu bychom už nekupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
3.5.10 14:41

Ahoj holky!Vítám tě mezi námi Leni koukám že jsi o jeden den dopředu než Verča to máte asi i skoro stejný termin :-D :palec:
Evi tiše záidím,že už jsi na své původní váze :potlesk: já se vlezu jakš takš taky do všech ,ale přes boky je zatím nedopnu :roll: ,nosila jsem totiž vesměs bokovky.Ale teď už nemůžu jelikož mám na břiše a na bocích strie jsou ještě červené,doufám,že to brzo zesvětlá :cry: Vám se holky strie udělaly?
Mě v těhu taky nic nebylo žádné zvracení ani motání hlavy nic.To sem byla mooc ráda :-)
Jinač s kojením je to u mě už skoro na bodě mrazu, v noci už mi malá ani nechtěla moc cucat tak jsem jí musela dát Nutrilon :roll: Za celý den se mi ani nenalijou prsa :roll: Takže jsem to aspoň doklepala do dvou měsíců :roll: a co ty frogy jak je to u tebe s mlíčkem?
Holky nevíte kdy už zmizí ten červený flek od toho vpichu co mají mimča na levém rameni?Malé to vyskočilo asi ve 4týdnech a od té doby to má furt červené vystouplé a s bílým uvnitř.Vím že to trvá a nesmí se to vymačkávat,ale kdy to už zmizí? :think:
Jo a nevím jestli jsem se už neptala,ale kdy se mimiskům zbarvují oči?Doktorka mi totiž říkala,že asi nekdy teď tak že budeme mít asi modroočku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová