Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
haha ale dobrý čas za minutu 12 a přesně o půlnoci no sem si ani nevšimla,že už je tolik!No deformace
bez netu jsem byla 13 dní,málá spinká tak tu sedím už od devíti.Ale už to balím a jdu chrnět.Papa
Ahoj Mončo
to je fajn,že jsi zpět! My ty rychlé poroy máme v rodině,ale že to bude takhle rychlé, to jsem fakt netušila ani ve snu. Jsem ráda,že jsem se dlouho netrápila, jsem citlivka na boleníčko ![]()
Teda, doufám,že mě to taky přestane brzo bolet. Zatím sedím na jedné půlce zadku a momentálně se mi honí hlavou, že sex už nikdy
Ještě jsem ani neměla odvahu vzít zrcátko a podívat se na jizvu… ![]()
Jinak kapky jsou fakt zázračné, prdíky jsou fuč! ![]()
Evi.. Teda to jsi měla opravdu rychlý porod..
Celkem jsem se i zasmála příhodě, že tě neměl kdo odvézt..
To je jak na svi.u.., fakt.. ![]()
Fakt ti takový porod závidím..
I když u nás v rodině je těhotenství a porod prý procházkou růžovým sadem, tak jsem zvědavá.. No zatím mi to vychází.. Opravdu zatím (ťuk, ťuk) jsem žádný problém neměla.. ![]()
A jsem ráda, že s těma Vítkovícema jsi byla spokojená.. Já se tam asi taky chystám rodit.. Teda doufám, že nebudou mít stop..
I když asi v tu chvíli, kdy to na mě příjde budu vůbec ráda, že budu někde v nemocnici, a že mi pomůžou.. ![]()
Mončo.. No konečně..
Takže máš doma zlatíčko, to je fajn..
Alespoň si trošičku odpočineš.. Doufám, že až najdeš kablík, tak tu dáš nějaké fotečky.. ![]()
A že se ti nedělá moc mlíčka, z toho si nic nedělej.. Vem si, že nějaké maminy kojit ani nezkouší a hned je to mimčo na umělé výživě.. ![]()
Mám jednu takovou „známou“
Já věřím tomu, že i já nebudu moc kojit. Mamka i babička měla mlíčko strašně vodnaté.. No ale uvidíme..
Zdravím holčiny!
Evi- gratulace ke Kačence.Já mám taky vyfoceného Jindříška v Moravskoslezském deníku.Je 9.na fotce a jinak 1.4.narozený.Ten porod jsi měla festovní.Já po císaři jsem byla dodělaná 3dny.Teď už v poho.Brala jsem Wobenzym a myslím,že mi pomohl.Už lítám jako křepelka.Očistky už taky mám jen sem tam,až se divím asi mě dobře při císaři vyčistili.Evi,prosím napiš mi ty kapky,já mám stejný problém s malým.Má úplné koliky.
Mona.M-pokus se odstřikávat po každém kojení.Když je budeš stimulovat,pomalu se mlíčko začne tvořit více a více.Kámoška začla na 20ml a teď odstřikává 80ml,chce to jen opravdu trpělivost.
Verči - mimísek vás nechává v napětí,že se nechce ukázat
Jinak pejsek krásný a vůbec neva,že jsi sem dala foto.Já mám taky Edouše a je to člen rodiny.Včera jsme měli ale nehodu.Edy je na hlídání u táty od porodu a v nestřeženém okamžiku mu vběhl do šopy,kde měl jed na krysy.Hrůza.Přijel k nám do Studénky a já volala veterináři.Rady nepomohly a tak jsme museli čekat tři hodiny,než začal ordinovat.Já jsem s ním nikde nemohla,když kojím,tak snad bude vše v pořádku.Musím zavolat tátovi,jaká byla noc.Úplně jsem byla včera ve stresu.Patnáct let,co ho mám je dost dlouhá doba,takže mám o něj strach a takový bolestivý konec by si nezasloužil po těch letech věrnosti.
Ajjaa-vítám tě.Já rodila na Fifkách a úplná spokojenost.Taky jsem byla dost otravná.Měla jsem nalitý prsa jak ragbyové míče a nevěděla si rady.Pomohla mi každá sestra a i paní MuDr. Lišková
Snad se brzy ozvu.Jinak až dnes jsem se konečně trochu od 1. vyspala.Malý teď chrní a já mám trochu klidu. ![]()
Ahoj holky, teda Evi, porod fofr a ukázkový, to bych si taky přála, fakt závidím a ještě jednou moc gratuluju. ![]()
Froggy, taky velké gratulace. ![]()
Ahoj holky jdu vas pozdravit dnes jsem byla naposledy na uradu prace pak se pujdu akorat odhlasit tak jsem rada ze uztam nebudu muset a ta druha zprava je pro mne dost smutna maleho nevzaly do skolky protoze jsem tehotna a muze bytdoma maj plno ale pristi rok ho musi vzit to jeste doklepem doma bobek se tesil na deti
jeste jsem mu nerikala ze nebude chodit do skolky to bude rev
achjo
Ivunko tak to mě moc mrzí, že ti malého nevzali do školky. V tomhle je dnešní doba pěkně naprd, dětem pobyt mezi vrstevníky hodně prospívá a každé druhé se do školky nedostane. Já jsem taky zvědavá,u nás se ročně hlásí cca 80 dětí a berou dvacet
takže to bude pěkný záhul. A známosti žádné nemám, takže asi budeme taky doma.
Posílám fotečku, nedá se o ni nepodělit
Ahoj holky ![]()
Ivi no tak to je teda pěkný,že ti malého nevzali proto že jsi těhu!
Aspoň by sis odpočala,to jsou ale hajzlici!
Jinač jsem dnes byla vyřídit doplatek ohledně mateřské chodí mi totiž jen 6100,– !
a do 7600 si to můžu nechat doplatit,tak to jsem úspěšně vyřídila.A pak i rodiččák myslela jsem,že to můžu až tak měsíc před skončením mateřské,ale paní mi řekla že klidně už teď.Tak jsem to taky vyřídila ( půjdu na 3 roky) aspoň už mám klid ![]()
jinač kabel na foťák furt nenalezen,takže fotky tu dodám asi až na Vánoce !
![]()
Jo holky jak to máte s koupáním?Koupete mimi každý den?já už teda jo (koupala jsem co 3 dny) a zdá se ,že už si na to zvyká a už neřve jak tygr,ale jak lvíče.Už se i u toho celkem normálně tváří.Dřív to byl jen nabučený ksichtík-jakože co mi to proboha zase děláte!!
![]()
a už se mi vzbudila,tak ji jdu dát cecek jestli si teda něco vytáhne…
Ahoj Holky bylo nas celkem 15 tehotnych a ani jedne nevzaly u tech 14 to chapu jejich deticky jeste nemaj 3roky ale mi budem mit ted 4 tak snad mohli ne volala jsem dodalsich skolek a ty jsou uplne plne chtela jsem at semaly naci lepe mluvit ale bohuzelkamoska mi poradila at pockam a pak zajdu k dr ze spatne mluvi a aspon do nake logopedicke skolky coz tahle je ho musi vzit mito nevadi zeho budu mit doma ale on se bobek tesil noco nadelam v Dehylove kde jsme bydlely ho vzaly bezproblemu kdybych mela ridicak tak ho tam vozim ale nemam a pak s mimcem autobusem zrovna do dehylova asi ne tak uvidim co jeste vymyslim…
Moni mne na kojeni pomahal cajik od lerosu pro kojici maminy
Ahoj ženy tak dnes jsem byla na kontrole po 6ti nedeli vše v pohodě,tak jsem si nechala zavest tělísko,ani moc to nebolelo jen takové nepříjemné píchnutí
Stálo to 1500,– tak doufám,že mi to sedne a prachy nepoletí do koše ![]()
A vy máte,nebo budete mít tělísko,anebo prášky?
A co jinak nového?
Co ty Verči jak se cítíš vše v poho?
Mončo, tělísko tě stálo jen patnáct stovek??? Co to máš za tělísko? Mě mudr říkal, že zaplatím za tělísko 6800,–
a to je fest velký rozdíl… ![]()
Jinak dneska jsme byly na první procházce
balada… cítím se úžasně a malé to taky prospělo, krásně spinká. Už mi doma hrabalo. Víkend má být snad taky pěkný, tak uvidíme ![]()
Za 6800,– je tělísko,ale už bez menstruace ne?Já mám tělísko při které mens. budu mít.To dražží těl. se jmenuje Mirena že?O Mireně jsem taky uvažovala,ale nemusí mi to sednout a muselo by to jít ven takže pro mě je lepší vyhodit 1500,– než skoro 7tisíc.A budeš si dávat teda to tělísko bez menstruace?