Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
13.4.10 00:07

haha ale dobrý čas za minutu 12 a přesně o půlnoci no sem si ani nevšimla,že už je tolik!No deformace :roll: bez netu jsem byla 13 dní,málá spinká tak tu sedím už od devíti.Ale už to balím a jdu chrnět.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
13.4.10 08:32

Ahoj Mončo :mavam: to je fajn,že jsi zpět! My ty rychlé poroy máme v rodině,ale že to bude takhle rychlé, to jsem fakt netušila ani ve snu. Jsem ráda,že jsem se dlouho netrápila, jsem citlivka na boleníčko :lol:
Teda, doufám,že mě to taky přestane brzo bolet. Zatím sedím na jedné půlce zadku a momentálně se mi honí hlavou, že sex už nikdy :mrgreen: Ještě jsem ani neměla odvahu vzít zrcátko a podívat se na jizvu… :oops:

Jinak kapky jsou fakt zázračné, prdíky jsou fuč! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
13.4.10 09:10

Evi.. Teda to jsi měla opravdu rychlý porod.. :-o Celkem jsem se i zasmála příhodě, že tě neměl kdo odvézt.. :D To je jak na svi.u.., fakt.. :D
Fakt ti takový porod závidím.. :oops: I když u nás v rodině je těhotenství a porod prý procházkou růžovým sadem, tak jsem zvědavá.. No zatím mi to vychází.. Opravdu zatím (ťuk, ťuk) jsem žádný problém neměla.. :think:

A jsem ráda, že s těma Vítkovícema jsi byla spokojená.. Já se tam asi taky chystám rodit.. Teda doufám, že nebudou mít stop.. :roll: I když asi v tu chvíli, kdy to na mě příjde budu vůbec ráda, že budu někde v nemocnici, a že mi pomůžou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
13.4.10 09:22

Mončo.. No konečně.. :hug: Takže máš doma zlatíčko, to je fajn.. :palec: Alespoň si trošičku odpočineš.. Doufám, že až najdeš kablík, tak tu dáš nějaké fotečky.. :)
A že se ti nedělá moc mlíčka, z toho si nic nedělej.. Vem si, že nějaké maminy kojit ani nezkouší a hned je to mimčo na umělé výživě.. :nevim:
Mám jednu takovou „známou“

Já věřím tomu, že i já nebudu moc kojit. Mamka i babička měla mlíčko strašně vodnaté.. No ale uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
14.4.10 10:04

Zdravím holčiny!
Evi- gratulace ke Kačence.Já mám taky vyfoceného Jindříška v Moravskoslezském deníku.Je 9.na fotce a jinak 1.4.narozený.Ten porod jsi měla festovní.Já po císaři jsem byla dodělaná 3dny.Teď už v poho.Brala jsem Wobenzym a myslím,že mi pomohl.Už lítám jako křepelka.Očistky už taky mám jen sem tam,až se divím asi mě dobře při císaři vyčistili.Evi,prosím napiš mi ty kapky,já mám stejný problém s malým.Má úplné koliky.
Mona.M-pokus se odstřikávat po každém kojení.Když je budeš stimulovat,pomalu se mlíčko začne tvořit více a více.Kámoška začla na 20ml a teď odstřikává 80ml,chce to jen opravdu trpělivost.
Verči - mimísek vás nechává v napětí,že se nechce ukázat :lol: Jinak pejsek krásný a vůbec neva,že jsi sem dala foto.Já mám taky Edouše a je to člen rodiny.Včera jsme měli ale nehodu.Edy je na hlídání u táty od porodu a v nestřeženém okamžiku mu vběhl do šopy,kde měl jed na krysy.Hrůza.Přijel k nám do Studénky a já volala veterináři.Rady nepomohly a tak jsme museli čekat tři hodiny,než začal ordinovat.Já jsem s ním nikde nemohla,když kojím,tak snad bude vše v pořádku.Musím zavolat tátovi,jaká byla noc.Úplně jsem byla včera ve stresu.Patnáct let,co ho mám je dost dlouhá doba,takže mám o něj strach a takový bolestivý konec by si nezasloužil po těch letech věrnosti.
Ajjaa-vítám tě.Já rodila na Fifkách a úplná spokojenost.Taky jsem byla dost otravná.Měla jsem nalitý prsa jak ragbyové míče a nevěděla si rady.Pomohla mi každá sestra a i paní MuDr. Lišková

Snad se brzy ozvu.Jinak až dnes jsem se konečně trochu od 1. vyspala.Malý teď chrní a já mám trochu klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
14.4.10 11:28

Ahoj holky, teda Evi, porod fofr a ukázkový, to bych si taky přála, fakt závidím a ještě jednou moc gratuluju. :potlesk:

Froggy, taky velké gratulace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
14.4.10 15:45

Ahoj holky jdu vas pozdravit dnes jsem byla naposledy na uradu prace pak se pujdu akorat odhlasit tak jsem rada ze uztam nebudu muset a ta druha zprava je pro mne dost smutna maleho nevzaly do skolky protoze jsem tehotna a muze bytdoma maj plno ale pristi rok ho musi vzit to jeste doklepem doma bobek se tesil na deti :cry: jeste jsem mu nerikala ze nebude chodit do skolky to bude rev :cert: achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.4.10 15:53

Ivunko tak to mě moc mrzí, že ti malého nevzali do školky. V tomhle je dnešní doba pěkně naprd, dětem pobyt mezi vrstevníky hodně prospívá a každé druhé se do školky nedostane. Já jsem taky zvědavá,u nás se ročně hlásí cca 80 dětí a berou dvacet 8-o takže to bude pěkný záhul. A známosti žádné nemám, takže asi budeme taky doma.
Posílám fotečku, nedá se o ni nepodělit :huban: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.4.10 15:55
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
14.4.10 20:40

Ahoj holky :mavam:
Ivi no tak to je teda pěkný,že ti malého nevzali proto že jsi těhu! :-? Aspoň by sis odpočala,to jsou ale hajzlici!
Jinač jsem dnes byla vyřídit doplatek ohledně mateřské chodí mi totiž jen 6100,– ! :zed: a do 7600 si to můžu nechat doplatit,tak to jsem úspěšně vyřídila.A pak i rodiččák myslela jsem,že to můžu až tak měsíc před skončením mateřské,ale paní mi řekla že klidně už teď.Tak jsem to taky vyřídila ( půjdu na 3 roky) aspoň už mám klid :-)
jinač kabel na foťák furt nenalezen,takže fotky tu dodám asi až na Vánoce ! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
14.4.10 20:46

Jo holky jak to máte s koupáním?Koupete mimi každý den?já už teda jo (koupala jsem co 3 dny) a zdá se ,že už si na to zvyká a už neřve jak tygr,ale jak lvíče.Už se i u toho celkem normálně tváří.Dřív to byl jen nabučený ksichtík-jakože co mi to proboha zase děláte!! :evil: :lol:
a už se mi vzbudila,tak ji jdu dát cecek jestli si teda něco vytáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
14.4.10 23:48

Ahoj Holky bylo nas celkem 15 tehotnych a ani jedne nevzaly u tech 14 to chapu jejich deticky jeste nemaj 3roky ale mi budem mit ted 4 tak snad mohli ne volala jsem dodalsich skolek a ty jsou uplne plne chtela jsem at semaly naci lepe mluvit ale bohuzelkamoska mi poradila at pockam a pak zajdu k dr ze spatne mluvi a aspon do nake logopedicke skolky coz tahle je ho musi vzit mito nevadi zeho budu mit doma ale on se bobek tesil noco nadelam v Dehylove kde jsme bydlely ho vzaly bezproblemu kdybych mela ridicak tak ho tam vozim ale nemam a pak s mimcem autobusem zrovna do dehylova asi ne tak uvidim co jeste vymyslim…
Moni mne na kojeni pomahal cajik od lerosu pro kojici maminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
16.4.10 15:16

Ahoj ženy tak dnes jsem byla na kontrole po 6ti nedeli vše v pohodě,tak jsem si nechala zavest tělísko,ani moc to nebolelo jen takové nepříjemné píchnutí :-? Stálo to 1500,– tak doufám,že mi to sedne a prachy nepoletí do koše :roll:
A vy máte,nebo budete mít tělísko,anebo prášky?
A co jinak nového?
Co ty Verči jak se cítíš vše v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
16.4.10 15:20

Mončo, tělísko tě stálo jen patnáct stovek??? Co to máš za tělísko? Mě mudr říkal, že zaplatím za tělísko 6800,– 8-o a to je fest velký rozdíl… :cert:
Jinak dneska jsme byly na první procházce :-D balada… cítím se úžasně a malé to taky prospělo, krásně spinká. Už mi doma hrabalo. Víkend má být snad taky pěkný, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
16.4.10 15:39

Za 6800,– je tělísko,ale už bez menstruace ne?Já mám tělísko při které mens. budu mít.To dražží těl. se jmenuje Mirena že?O Mireně jsem taky uvažovala,ale nemusí mi to sednout a muselo by to jít ven takže pro mě je lepší vyhodit 1500,– než skoro 7tisíc.A budeš si dávat teda to tělísko bez menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová