Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
10.4.10 17:57

jo dneska vyšla v novinách Moravskoslezský deník kaččina fotka, kdo kupuje, mrkněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.4.10 18:02

1. a 2. fotka je hned po porodu
3. fotka je z prvního dne na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.4.10 08:03

Evi.. Ježiškotky, ta je nádherná.. Strašně moc gratuluji!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.4.10 08:28

Evuš a co porod? Všechno v pohodě? A byla jsi teda ve Vítkovicích.. :) Jsem zvědavá jak Keliška, že? :D Byli jste doma brzo, tak předpokládám, že bylo vše v pohodě.. :)

Ivu.. Jo jo, taky fotím bříško.. :)

Já jsem tady slíbila, že dodám fotečky toho našeho chlupatého zlobidla.. Ale potom, co tu maminky dali tak nádherné miminka tak je mi to blbé dávat sem psa.. :D Ale tak snad se neurazíte.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.4.10 08:33

První den doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.4.10 08:35

Uši větší jak on.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.4.10 08:39

Tady už takové malé telátko.. :)

Aktuálnější bohužel nemám, nemám je v počítači a nemůžu najít kablík.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.4.10 08:47

Ahoj holky,

nedá mi to a jako nepravidelná nakukovatelka musím poblahopřát holkám k nádherným miminkům :kytka:

No a možná se k vám přidám když jsem teda z Ostravy a (zase) těhotná :lol:

A taky mě zajímá, kde se Kačenka narodila?

Jak jsem vám tady nedávno jako nepřihlášená psala obě děti se narodily na Fifejdách a to třetí
se tam asi taky narodí, ale zajímají me postřehy i z jiných porodnic. I když se přiznám, že Poruba je mi fakt nesympatická :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.4.10 11:46

NO jasně, přidej.. :hug: Bude fajn.. :) Tak ty už máš klučíka a holčičku.. Jsou krásní.. :) A v kolikátém týdnu jsi?

Ajjaa píše:
Ahoj holky,

nedá mi to a jako nepravidelná nakukovatelka musím poblahopřát holkám k nádherným miminkům :kytka:

No a možná se k vám přidám když jsem teda z Ostravy a (zase) těhotná :lol:

A taky mě zajímá, kde se Kačenka narodila?

Jak jsem vám tady nedávno jako nepřihlášená psala obě děti se narodily na Fifejdách a to třetí
se tam asi taky narodí, ale zajímají me postřehy i z jiných porodnic. I když se přiznám, že Poruba je mi fakt nesympatická :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
12.4.10 09:55

Evi, malá je nádherná, gratuluji moc! A taky jsem zvědavá, co porod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.4.10 15:29

Ahojky holky :-)
konečně mám chvilku na psaní, trápily nás hodně prdíky, v porodce nám neporadili nic, nechali nás trápit a až dnes na první poradně u dětské doktorky jsme dostaly kapky a malá spokojeně spinká bez bolesti.
POROD rychlý… hodně rychlý a pohodový :-D i když jsem chtěla rodit v té Opavě a naložit se do relax vany, tak to příroda zařídila jinak. Málem jsme nestihly dojet do Ostravské Vítkovické. Ráno mě vzbudilo bolení břicha jako při menzes. Měla jsem tušení, tak jsem začala stopovat. Dvě kontrakce byly po deseti minutách, pak skok na sedm (to jsem se naložila do horké vany, myslela jsem, že to budou poslíčky) no a najednou kontrakce co tři minuty. To jsem se fest lekla, vzbudila chlapa, ten jako na potvoru nemohl řídit (večer byl na pivku), tak volal svém otci, ale toho nešlo vzbudit… Tak jsem mu řekla,ať se volá RZS, jinak rodíme doma. Do porodnice jsem přijela otevřená na 6cm a po vyjetí výtahem na porodní box jsem byla na 10cm a šlo se rodit. Nestihli mě ani vyholit,ani mi dát klystýr a ani jsem se nenadála a měla jsem malou v náručí. Nastřihnutá jsem maličko a představte si, dnes je to týen od porodu a mě přestaly očistky 8-o no možná to je nějaký chvilkový klid, ale překvapilo mě to.

Fotečka: "jsem hvězda, nefotit :jazyk: "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.4.10 15:37

jo a Vítkovická porodka - super. Nemůžu než chválit. PA byla úžasná, cítila jsem se s ní v klidu a tak nabuzená, že bych zvládla i paterčata :-D
Porodní box jsem si moc neužila, ale byl moc hezký a lůžko pohodlné. Honzovi uvařili dvě kávičky :-) tak to byla taková pohodička, malá hajala u nás,já odpočívala a taťulda popíjel kafátko…
Personál ochotný,jak na šestinedělí, tak na novorozeneckém. A to jsem byla hodně otravná prvorodička, potřebovala jsem ukázat a vysvětlit všechno. Nejvíc jsme se potrápily s kojením, špatně jsem ji držela a tak nám chodila pomáhat sestřička.
Dva dny jsem ležela na klasickém pokoji a pak na polonadstandartu, tam jsem byla spokojenější, byla na opačném konci chodby než vchod (naproti toho jsem měla ten první pokoj) a byl tam úžasný klid, tak jsem se i ve vzácných neplakacích chvilkách vyspala.
Měla jsem štěstí, když jsme přijeli byl stop-stav, ale mě už nešlo odmítnout. Jestli se rozhodneme pro druhé dítko, tak půjdu zase do Vítkovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
12.4.10 19:07

Ahoj Evy gratuluji ke Kačence :kytka: :kytka: :kytka: tak rychli porod no to bylo super ja taky pred 4roky byla spokojena z Vítkovicema a pokud nebudou mit stop stav chci rodit tam muj gynekolog a gynekoložka tam pracujou tak snad se tam dostanu jinak holky dnes jsem byla na tom testu na cukr a super sice semi udelalo malicko zle ale nic strasneho jako tenkrat u maleho jsem se po hodince :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
12.4.10 23:59

Zdar babuchy už jsem tu a na furt teda jestli se nebudem zase stěhovat :roll: :lol:
Gratuluji k novým miminečkům :kytka: !
Verči to je roztomiloučký hafánek ty ušiska jůůůů,dala bych tu taky nějaké nové fotečky,ale taky nemůžu najít kablík no ještě pořádně nemůžu najit nic po tom stěhování.
Evi porod fakt rychlovka sis dala nějaký doping ne? :lol: Byla jsi na tom modrém boxu že?Ten je ze všech nejhezčí na tomhle je totiž i ta menší sedačka pro taťuldy :-) No já byla na tom nadstandartu před dveřma na kojenecké oddělení a kousek byly ještě dveřě od vstupu na šestinedělí.A tam jsem často slyšela jak tam někdo šmatlá sem tam a jak bouchaly s dveřma to jediné mě tam rozčilovalo :roll:
Jinač Vítkovice super!
No začla jsem s UM s nutrilonem protože se mi začlo dělat nějak málo mlíčka.Malou sice kojím,teda snažím se protože se mi po pár minutách začne vztekat a brečet že ji z toho nic moc neteče,tak jí dávám odstříkané mlíko z flašky a občas už ten Nutrilon a je spokojená :-) Ale v noci mi takove cavyky nedělá to mám ty prsa totiž hodně nalité tak jí to teče samo,někdy se v tom i topí,ale přes den se mi nějak nechce to mlíko tvořit! :cry:
Hlavně že jsem se těšila jak budu aspoň půl roku plně kojit… :cry:
Focení bříška já jsem si břuch fotila teda hodně často a už teď mi to chybí to hlazení,a kopání jééé :wink: Ale to si ještě dlooouho počkám :-)
Jinač je malá hodná,aspoň moja mamča a tchýně to tvrdí já nemám srovnání,ale přijde mi že asi jo.Jen po koupání jak jí utírám a mažu těl.mlékém tak řve na celé kolo,koupala jsem jí totiž co druhý až třetí den a nebyla na to asi moc zvyklá,tak jsme začli kupat každý den a zdá se,že už si na to zvyká.
Zatím nemáme ani problém s prdíkama a pěkně přibíráme :pankac:
Já už jsem taky uplně v poho očistky skončily ve třetím a nějaké šestinedělí jsme samozřejmě nedodrželi,já už jsem měla takovou chuuuuť o Honzovi nemluvím :-) Takže ve čtvrtém týdnu šup na to.Vubec to nebolelo bylo to fáájn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
13.4.10 00:00

Kuwa romám jak cip! :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie