Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, taky vám přeji krásné svátky! Chlapům neotvírejte a čkoládu snězte samy
Žádné nedělňátko se na svět zatím nedere. Dělám už pro porod vše možné i nemožné. Od sexu, přes horkou koupel, maliník a dlouhé procházky. Z procházek mě akorát bolí nohy a z horké koupele vysušuje kůže.
Slečna vůbec nevidí mojí snahu a trůní si v břušku vesele dál.
Ahoj,jedu do porodnice, mám kontrakce jako kráva. Snad to nejsou poslíčky, horká sprcha nepomohla. pa
Hezké Velikonoce všem a Evi, tobě držím palce, ať je to rychlý a pokud možno bezbolestný porod! Že by byla Kačka velikonoční? ![]()
EvaOstrava píše:
Ahoj,jedu do porodnice, mám kontrakce jako kráva. Snad to nejsou poslíčky, horká sprcha nepomohla. pa
Ty jo, ty jsi dobrá.. Ještě nám to tu stihneš napsat.. ![]()
Držím palečky, ať je hlavně všechno v pohodě!!!!!!
Už se těším až tu maličkou uvidím.. ![]()
Ahoj Holky zeby mala od evci byla tedy opravdu velikonocni detatko.nam zacali velikonoce uz v 1v noci maly strasne brecel zeho boli ruce nohy proste uplne vsechno nakonecnec usnul na 10mint potom strasne rval zeho boli usi tak jsme jeli na pohotovost kde mu vyplachly usi cestou domu usnul ale v postely opet brecel az do rana mame kapicky aby ti nahodou nebyl zanet jen mu vyplachly nake necictoty jsem tu noc dneska dospavala…
Bobišku.. Takže taková prožitá noc..
No tak hlavně ať je malý v pořádku.. A ještě ho to bolí?
Jinak si myslím, že Evča už určitě porodila..
![]()
Ahoj ta noc byla teda pekne hrozna porad brecel i po pohotovosti a sousedi busily ze vsech stran takze jsem byla pekne podrazdena nevyspana maly byl i cely den takovy protivny dneska uz je lepsi ale jeste na 100% to neni.Eva urcite porodila snad je vse vporadku a bzi se nam ozve… ![]()
Ahoooj holky! ![]()
Tak jsem tu po dlouhe době,jsme se přestěhovali ale ještě nemáme zapojený net teď píšu od kámošky a než nám ho zapojí tak si ještě počkám tak cca 14 dní… ![]()
Jinač psala mi Evča :
Ahoj jmenuji se Kateřina Salvová narodila jsem se 5.4.2010 v 9:16h. měřím 52cm a vážím 3100g,jsem zdravá a krásná!Maminka je v pořádku.
Tak už to má zasebou!!!
Takže Evi GRATULUJI !
A co Frogy?Narychlo sem to tu pročetla a pisala tu že jde na cisaře …?A kdy?A co Velikonoce dostaly jste pořádně na prdel?Mě Honza zlil dvěma půllitrama vody ledové!
statečně jsem držela a neutíkala
Tož končím doufám,že se tu zas brzo ukážu ![]()
Ahoj Moni stim internetem to znam mitomeli taky tak jak jsme se pestehovali
![]()
No tak to je skvělá zpráva.. Evči mooooooc gratuluji..
už se těším na fotečku maličké..
Příspěvek upraven 06.04.10 v 17:43
Mončo - takže stěhování..
Doufám, že proběhlo poklidně
Jinak jsem se letos na Velikonoce úplně „vyprdla“ Nepekla jsem beránka, nebarvila vajíčka ani sladkostí jsem nekupovala..
Ale koledníci nakonec přišli tak jsem musela vyhrabat moje zásoby..
a teď mám h..
Tak ať máš brzy internet a zase nám tu co nejdříve napíšeš.. ![]()
A co maličká? Určitě je hodňoučká, že jo.. ![]()
Ahoj Verci ted koukam ze uz jsi 17tt to nejsem moc odsebe uz vis co cekate?jase tak tesim az budu mit to miminecko maly se taky tesi uz vytridil hracky obleceni a porad rika ze mala bude u nej v pokoji ted bobek spina ma trosicku zvysenou teplotu tak je takovy unaveny a nechce ani jist zitra budu volat dr jestli ho mam nutit nebo ne kdyzto tak vezmu kdyz jsem ja nemocna tak taky nejim je piju a lezim.......Evicce mocccc gratuluji k malinke a taky se moooc tesim na fotecky ![]()
Ivu - ještě pořád nevíme.. Mimčo se na minulém UTZ schovalo..
A doktor mi řekl, že to budu mít alepspoň jako překvapení na ten 3D… ![]()
Jdu teď v pátek - a už se nemůžu dočkat..
Doufám, že se mi prdelka malá ukáže i z druhé strany, ať už můžu nakupovat.. ![]()