Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni, krásné fotečky..
Malá je moc krásná.. Já zdaleka nemám tak hezké fotečky.. ![]()
Mimochodem, dávala jsem je tu už?
Ani nevím.. Musím se kouknout.. Ta skleroza..
![]()
No já jsem je tu fakt ještě nedala.. Já jsem strašná, fakt..
![]()
Tak už je přidávám.. ![]()
z boku..
Ale fakt ty fotečky nejsou tak hezké, no.. ![]()
Za prvé mám stydlivku a za druhé ten doktor sice má nový ultrazvuk - ale zase s ním neuměl.. ![]()
To je jedno.. Počkám na princeznu v září.. To už jí uvidím v celé své kráse..
![]()
Ahoj holky!
Krásné fotky! Verčo nebuď smutná, naživo je to nejlepší
Úspěšně jsme vyjeli na kyčle,abychom zjistili (až tam) že mudr operuje
no mě málem jeblo… Teď dokrmím a fičíme znovu, měl by tam už být. Tak mi držte pěsti ![]()
Holky moc krásné fotečky ![]()
Evi tak to by mě asi taky jeblo
doufám,že potřetí už to vyjde ![]()
Jinač mise opruzeniny stále trvá
zadek červenej a místy z toho teče vodička.Bio jsem vypustila uplně a dnes kadila už je 2×,celej den byla na volno bez pleny jo a holky to bylo počůraných ponožek,přebalovacích podložek
.Měla jen triko s dl. rukávem a ponožky,přikrytá dečkou a tu stejně odkopávala a jak se jí to líbilo bejt bez pleny
Jo a potírám jí zadek krémem na opruzeniny od Nivea ani jsem nevěděla že to mám koupené
a přijde mi lepší než Bepanthen je tuhší-dýl vydrží na dupě a taky černým čajem,prej to hodně pomáhá,tak jsem prozatím vypustila pudr bo to má celkem dosta-začnu ho dávat až se jí to zlepší.No jdu se kouknout co je nového na emiminu a idu spát.Tak dobrou nocku ![]()
EvaOstrava píše:
Ahoj holky!
Krásné fotky! Verčo nebuď smutná, naživo je to nejlepšíÚspěšně jsme vyjeli na kyčle,abychom zjistili (až tam) že mudr operuje
no mě málem jeblo… Teď dokrmím a fičíme znovu, měl by tam už být. Tak mi držte pěsti
Ježiš bobku..
To je smůla, fakt…
A byl tam potom?
Asi už jo.. To už by byla fakt blbá náhoda, kdyby zas něco.. A co kyčle? Má je v pořádku? ![]()
Mončo.. Opruzeniny teda stále opruzujou..???
Svině..
Taky jsem slyšela, že prý na to pomáhá i černý čaj, ale co je na tom pravdy, to nevím.. ![]()
Tak ať se to co nejdříve spraví..
![]()
No až teď se dívám, že ty vaše malé dupinky už mají 2 měsíce…
Adrianka teda víc a Kačenka už už za chvíli… Bože to letí.. Já fakt budu za chvílí na porodním sále ani se nenaděju..
![]()
Zdravím ženy
tak musím říct,že ten černý čaj OPRAVDU pomáhá
Je to o 60% lepší než včera,musela jsem malou přebalit i v noci a potřít ji to tím čajíkem,takže se mi samozřejmě úplně probrala a velice se tomu o pul jedné smála
Taky mi pak nechtěla spát,tak jsem si ji vzala na hruď a zpívala jí.Kupodivu jí můj zpěv uspal
![]()
Jo a dívala jsem se na složení Bepanthenu a čučela jsem že obsahuje alkohol (cetylalkohol,stearylalkohol)
A ta Nivea Baby je bez alkoholu,barviv a je hustší.Takže prdím na Bepan. stejně velká tuba stojí 300,– a Nivea myslím do 80,– a je to stejná gramáž.
Veru to je fakt letí to jako svi.a malá za pár dnů 3 měsíce
A ty ještě 4 měsíce a budeš mít mimčo taky
Jupííííí ![]()
Tak co Evi kyčle tentokrát proběhly úspěšně? ![]()
Mončo - fakt to pomáhá??!!!
Tak to je super.. Moc jsem tomu čaji popravdě nevěřila.. To je fajn..
Prý velice se tomu o půl jedné smála..
![]()
Kyčle ok, jadérka vyvinutá, široké balení budem mít ale dále a další kontrola ve třech měsících a ta bude včetně rentgenu. Nevím, proč ji zatěžovat rtg zářením, když je v pořádku. Ten mudr je nějaký moc aktivní
A to jsem myslela, že už se zbavíme širokého balení…
Černý čaj je všestranný lék
nám vyléčil potničky v podpaží a akné na obličejíku.
Evi taky jsem si myslela,že už od toho budu mít pokoj
Ale když už má Kačka ty jadérka,tak nevím,proč nadále šir. balení ![]()
A dáváš to malé celý den?
Ahojky!
zdravím,po delší pauze.
Jak vidím,kyčle jsou aktualní.
Já bych to na lehkou váhu nebrala a lepší jeden rng.než potom by měla malá problémy s páteří a roděním.Doktor by asi zbytečně rng.malé mimina nezatěžoval,alespoň si to myslím.
Verci-opravdu už jen tři měsíce a budeš mít mimi.Nějak to letí.
Já jsem byla dnes na ko s malým.Má dnes osm týdnů.váží 5,16 a měří 58 jsem ráda.
V neděli jedu k tatovi do Vřesky,už se těším.bude tam i ségra a tak splknem po dlouhé době.
Jdu už do hajan a všem dobrou noc a krásný víkend. ![]()
Dvakrát ji už dělal sono, vše je ok,jadérka vyvinutá, tak se mi to zdá zbytečné. Jinak to na lehkou váhu neberu, balím ji na široko poctivě celý den. Jen mám z toho mudra takový pocit, že je moc aktivní ![]()
Evi, buď ráda, že je máš aktivního doktora.. Lepší aktivní, než aby byl opak a pak se třeba něco zanedbal.. ![]()
Holky, to sluníčko je jak lék po tom otřesném počasí, že???? ![]()