Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
26.5.10 14:05

Leni, krásné fotečky.. :) Malá je moc krásná.. Já zdaleka nemám tak hezké fotečky.. :(

Mimochodem, dávala jsem je tu už? :D Ani nevím.. Musím se kouknout.. Ta skleroza.. :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
26.5.10 14:12

No já jsem je tu fakt ještě nedala.. Já jsem strašná, fakt.. :roll: :oops:

Tak už je přidávám.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
26.5.10 14:13

Hlavička s ručičkou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
26.5.10 14:15

z boku..

Ale fakt ty fotečky nejsou tak hezké, no.. :(
Za prvé mám stydlivku a za druhé ten doktor sice má nový ultrazvuk - ale zase s ním neuměl.. :nevim:

To je jedno.. Počkám na princeznu v září.. To už jí uvidím v celé své kráse.. :hug: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.5.10 17:31

Ahoj holky!
Krásné fotky! Verčo nebuď smutná, naživo je to nejlepší :-D Úspěšně jsme vyjeli na kyčle,abychom zjistili (až tam) že mudr operuje :zed: no mě málem jeblo… Teď dokrmím a fičíme znovu, měl by tam už být. Tak mi držte pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
26.5.10 22:12

Holky moc krásné fotečky :potlesk:
Evi tak to by mě asi taky jeblo :pankac: doufám,že potřetí už to vyjde :pankac:
Jinač mise opruzeniny stále trvá :roll: zadek červenej a místy z toho teče vodička.Bio jsem vypustila uplně a dnes kadila už je 2×,celej den byla na volno bez pleny jo a holky to bylo počůraných ponožek,přebalovacích podložek :pankac: .Měla jen triko s dl. rukávem a ponožky,přikrytá dečkou a tu stejně odkopávala a jak se jí to líbilo bejt bez pleny :mrgreen: Jo a potírám jí zadek krémem na opruzeniny od Nivea ani jsem nevěděla že to mám koupené :-) a přijde mi lepší než Bepanthen je tuhší-dýl vydrží na dupě a taky černým čajem,prej to hodně pomáhá,tak jsem prozatím vypustila pudr bo to má celkem dosta-začnu ho dávat až se jí to zlepší.No jdu se kouknout co je nového na emiminu a idu spát.Tak dobrou nocku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
27.5.10 07:50
EvaOstrava píše:
Ahoj holky!
Krásné fotky! Verčo nebuď smutná, naživo je to nejlepší :-D Úspěšně jsme vyjeli na kyčle,abychom zjistili (až tam) že mudr operuje :zed: no mě málem jeblo… Teď dokrmím a fičíme znovu, měl by tam už být. Tak mi držte pěsti :hug:

Ježiš bobku.. :D To je smůla, fakt… :roll: A byl tam potom? :nevim: Asi už jo.. To už by byla fakt blbá náhoda, kdyby zas něco.. A co kyčle? Má je v pořádku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
27.5.10 07:55

Mončo.. Opruzeniny teda stále opruzujou..??? :cert: Svině.. :( :think: Taky jsem slyšela, že prý na to pomáhá i černý čaj, ale co je na tom pravdy, to nevím.. :(
Tak ať se to co nejdříve spraví.. :nevim: :mavam:

No až teď se dívám, že ty vaše malé dupinky už mají 2 měsíce… 8-o Adrianka teda víc a Kačenka už už za chvíli… Bože to letí.. Já fakt budu za chvílí na porodním sále ani se nenaděju.. :nevim: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.5.10 13:44

Zdravím ženy :mavam: tak musím říct,že ten černý čaj OPRAVDU pomáhá :palec: :pankac: Je to o 60% lepší než včera,musela jsem malou přebalit i v noci a potřít ji to tím čajíkem,takže se mi samozřejmě úplně probrala a velice se tomu o pul jedné smála :lol: Taky mi pak nechtěla spát,tak jsem si ji vzala na hruď a zpívala jí.Kupodivu jí můj zpěv uspal :oops: :mrgreen:
Jo a dívala jsem se na složení Bepanthenu a čučela jsem že obsahuje alkohol (cetylalkohol,stearylalkohol) 8-o A ta Nivea Baby je bez alkoholu,barviv a je hustší.Takže prdím na Bepan. stejně velká tuba stojí 300,– a Nivea myslím do 80,– a je to stejná gramáž.
Veru to je fakt letí to jako svi.a malá za pár dnů 3 měsíce :-) A ty ještě 4 měsíce a budeš mít mimčo taky :hug: Jupííííí :dance:
Tak co Evi kyčle tentokrát proběhly úspěšně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
27.5.10 14:28

Mončo - fakt to pomáhá??!!! :palec: Tak to je super.. Moc jsem tomu čaji popravdě nevěřila.. To je fajn.. :palec: :palec: Prý velice se tomu o půl jedné smála.. :D :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.5.10 18:44

Kyčle ok, jadérka vyvinutá, široké balení budem mít ale dále a další kontrola ve třech měsících a ta bude včetně rentgenu. Nevím, proč ji zatěžovat rtg zářením, když je v pořádku. Ten mudr je nějaký moc aktivní :nevim: A to jsem myslela, že už se zbavíme širokého balení…

Černý čaj je všestranný lék :-) nám vyléčil potničky v podpaží a akné na obličejíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.5.10 22:11

Evi taky jsem si myslela,že už od toho budu mít pokoj :roll: Ale když už má Kačka ty jadérka,tak nevím,proč nadále šir. balení :think:
A dáváš to malé celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
27.5.10 22:20

Ahojky!
zdravím,po delší pauze.
Jak vidím,kyčle jsou aktualní.
Já bych to na lehkou váhu nebrala a lepší jeden rng.než potom by měla malá problémy s páteří a roděním.Doktor by asi zbytečně rng.malé mimina nezatěžoval,alespoň si to myslím.
Verci-opravdu už jen tři měsíce a budeš mít mimi.Nějak to letí.
Já jsem byla dnes na ko s malým.Má dnes osm týdnů.váží 5,16 a měří 58 jsem ráda.
V neděli jedu k tatovi do Vřesky,už se těším.bude tam i ségra a tak splknem po dlouhé době.
Jdu už do hajan a všem dobrou noc a krásný víkend. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.5.10 06:08

Dvakrát ji už dělal sono, vše je ok,jadérka vyvinutá, tak se mi to zdá zbytečné. Jinak to na lehkou váhu neberu, balím ji na široko poctivě celý den. Jen mám z toho mudra takový pocit, že je moc aktivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
28.5.10 12:15

Evi, buď ráda, že je máš aktivního doktora.. Lepší aktivní, než aby byl opak a pak se třeba něco zanedbal.. :hug:

Holky, to sluníčko je jak lék po tom otřesném počasí, že???? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová