Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky těhulky z Ov ![]()
Jsem taky z tohodle supr města - respektive z Hrabůvky a koukám, že tu máte zajímavé debaty
Mám jen dotaz - přibíráte další do party?! Chodím taky k MUDr. Slezákovi a vím, že je to kontroverzní doktor, tak bych ráda slyšela co nejvíce názorů
Zdravím Peťka ![]()
PeťaPeťa píše:
Ahojky těhulky z Ov
Jsem taky z tohodle supr města - respektive z Hrabůvky a koukám, že tu máte zajímavé debatyMám jen dotaz - přibíráte další do party?! Chodím taky k MUDr. Slezákovi a vím, že je to kontroverzní doktor, tak bych ráda slyšela co nejvíce názorů
Zdravím Peťka
Ahoj Peti, vitej mezi nami !
Ja jsem z Belskeho lesa. No a jaky mas nazor na dr. Slezaka ty ?!
Ja jsem si ted uvedomila, ze mi dr. ani sestra nic nerilai o tom, ze si mam zajit k obvodnimu a k zubarce a nevim, kde jeste ?!! Uplne jsem na to zapomnela… POsilal Vas Slezak nebo Vas upozornoval, ze si mate skocit ?!!
Ahojky Lenčo
Klidně mi tykej, pokud můžu taky ![]()
No já jsem v 6tt a před půl rokem jsem byla pár týdnů na Fakultce kvůli mimoděložnímu těhu..
Jsem po nepříjemných operacích, vzali mi vejcovod i vaječník na pravé straně a já už to vzdala,až teď tohle štěstí
Sice se mi minulý týden objevil hematom, což mě vyděsilo,ale ležím tak snad to bude v poho
Slezák, nevím co si o něm myslet. Co se mě týká, jede na 110%…posílá mě na vyšetření,která ještě není nutná,ale zase souhlasím s tím, že nic pořádně neřekne - prý nechce strašit maminky…
já chodím ještě i do fakultky k panu asistentovi Segeťovi na běžné kontroly po operaci, takže počítám, že si mě nechá i jako těhu
Zase když na Slezáka uhodím, že vím co a jak, tak se vyjádří a většinou správně. Už jsem si u něj zvykla, že si info ke všemu musím sehnat jinde a pak to prokonzultovat. Pak se s ním dá vydržet
Jinak sestra je pěkná…ehm…víme co ![]()
PeťaPeťa píše:
Ahojky LenčoKlidně mi tykej, pokud můžu taky
No já jsem v 6tt a před půl rokem jsem byla pár týdnů na Fakultce kvůli mimoděložnímu těhu..Jsem po nepříjemných operacích, vzali mi vejcovod i vaječník na pravé straně a já už to vzdala,až teď tohle štěstí
Sice se mi minulý týden objevil hematom, což mě vyděsilo,ale ležím tak snad to bude v poho
Slezák, nevím co si o něm myslet. Co se mě týká, jede na 110%…posílá mě na vyšetření,která ještě není nutná,ale zase souhlasím s tím, že nic pořádně neřekne - prý nechce strašit maminky…
já chodím ještě i do fakultky k panu asistentovi Segeťovi na běžné kontroly po operaci, takže počítám, že si mě nechá i jako těhu
Zase když na Slezáka uhodím, že vím co a jak, tak se vyjádří a většinou správně. Už jsem si u něj zvykla, že si info ke všemu musím sehnat jinde a pak to prokonzultovat. Pak se s ním dá vydržet
Jinak sestra je pěkná…ehm…víme co
Jee, ja tykala, aniz bych se zeptala, asi proto, ze tady si tykame vsechny… Klidne,… mi to nevadii…
Tak to budu drzet moc palecky. Taky jsem si neprosla moc jednoduchou cestou k tomuto mimisku a jsem za nej vdecna, opravdu, moooc… Prosla jsem si samovolnym potratem v 7tt a potom 19tt preruseni tehu z dusledku Downa a dost nemocneho srdicka
, takze toto je moje treti tehu a opravdu vysnene…
SLezak je proste kapitola sama o sobe, on je sice na jednu stranu dobry, ale na druhou bych ho kopla do… za ty jeho strohe informace. A sestram ehn, presneee… ![]()
Tak to přeji, aby do třetice všeho dobrého miminek vyšel jak mám…tfuj tfuj ![]()
Já jsem Slezáka vyřešila tím, že jsem se vecpala naprosto sprostě k panu asistentovi na fakultku a mám to pojištěné. Ono i ten Slezák je důkladnější a sdílnější, když ví, že není jediný doktor, který se o mě stará.
Jinak mě třeba dost zamrzelo- předloni jsem k němu poslala kámošku, co neměla zrovna doktora, no hrůza…že byla v rizikovém se dozvěděla až v porodnici, dost toho u ní i zanedbal, ikdyž ho upozorňovala na minulé zdrav. obtíže…
chtěla ho zabít a mě taky…
Ale zase má zdravého a neskutečně živého ročního klučinu a já jsem ráda ![]()
jak tak čtu,měly jste každá nějaký problém k vysněnému těhu.já mám 38 a snažili jsme se rok a vyšlo to.Kdybych měla projít to co vy asi bych to v tomhle věku vzdala.Jste statečné. ![]()
Dekuji, verim, ze to tentokrat uz je vsechno v opradku. mame vsechny geneticke testy za sebou v poradku, srdicko mimiska v poradku a velky UTZ taky, takze to bude uricte dobreeeee
, verim v to…Dnes jdu na 3D do Fakultni nemocnice Fifejdy, tak jsem zvedava, jestli se mimi ukaze nebo bude stavkovat. Snad budeme mit nejaky pekny zaznamek a fotky…Ne jak vzdy, ze ukazuje jen dupku
…
Mi je ted 28 a kdyby se mi jeste tohle vse stalo jednou, tak nevim, on bojovat, po kazdem neuspechu je vzdy o neco tezsii a clovek se vice a vice boji. Ale je treba porad verit a doufat, ono nam to ty miminka jednou oplati ![]()
Správně - pozitivní přístup je půl úspěchu! A taky si říkám, že nám to ta dítka jednou vrátí, jen doufám, že ne ve zlém i s úroky
![]()
froggy22 píše:
jak tak čtu,měly jste každá nějaký problém k vysněnému těhu.já mám 38 a snažili jsme se rok a vyšlo to.Kdybych měla projít to co vy asi bych to v tomhle věku vzdala.Jste statečné.
Ahoj holky.. Popravdě.. Já ani nevěděla, že jsou nějaké zamlklé těhu, dokud jsem nezačla chodit na tadytyto diskuze.. Na jednu stranu je to sladká nevědomost - a nic si člověk nepřipustí, když ani neví, že něco takového je… Ale zas na druhou stranu, je to možná dobře, že víš, co se ti „může“ stát.. ![]()
Já jsem to teda měla víc než jednoduché oproti vám tady.. Vysadila jsem prášky s tím, že jednou - kdo ví za jak dlouho - a šup do dvou měsíců jsem byla těhotná..
Takže jak říkala moje mamka - mě se stačilo otřít o trenky a byla jsem těhotná.. ![]()
Ahoj Holky vitam novou tehulku Petu…jajdu dnes na kontrolu uz se moc tesim az uvidim malou na utz.Verci to jo nekomu staci se otrit tak jsem to mela u prvniho na zacatku srpna jsme si rekli zeto skusime a v zari uz jsem byla tehu rychlovka ale ted to trvalo strasne dlouho akdyz se povedlo takto nedopadlo a dodnes nevim proc..........ja chodim k Jaromirovi Mechovi toho doktora cotu popisujete tomi pripomina gynekologa z prvniho tehu starej ubrblanej dedula jmenoval se Havlík.byl v hlučíne ale kdemje konec dnes netusim a jsem rada ze uz knemu nemusim brr ![]()
Peťulko ahoooj, svět je ale maličký,co? Kačku mám taky po mimoděložním,na to, jak říkají, že je to vzácné cca 1-2% tak to slýchám ze všech stran. No kam ten svět spěje…
Ahojky-dejte vědět holčiny jak jste dopadly na KO
Jinak u nás celkem pohoda,až na prdíky,ale ty jsou samo sebou přirozené,jen doufám,že to vydržím do těch 4měsíců
Byli jsme dneska na poradně,doktorka říkala, že sice nepřibrala moc, ale že to stačí. Akorát se jí nezdá její barva, že je nějaká bledá, tak jdeme ve čtvrtek na odběr krve kvůli železu. No, asi to má po mě. Já jsem teda zdravá, ale barva mojí kůže je a´lá vápenka. Samozřejmě, že jsme málem nevyšli z domu, madam se třikrát durch posrala, pak dvakrát poblila a nakonec mi komplet všechno od deky až po mě zblila u doktorky. Čuňas se totiž přežral. Po kojení mi žahla ještě 90ml Nutrilonu. A pak, že mimča ví, kdy mají dost. ha ha ha
Dnes nám celý den vypadává elektrika, nemít noťas, tak tu zprávu píšu na třikrát.