Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
10.5.10 17:51

No šup šup s fotečkama :-) žádná zdržovačka, jsem děsně zvědavá! :mrgreen:

Holky, dnes má zlaté dítě. Spí a jí, žádný řev. Spinkala do půl desáté :dance: ! Ráno se posrala od krku až po ponožky a absolutně ji to nevadí :nevim: dokonce se na mě usmívala :lol: řvát začala až měla dupku v suchu a čisté oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
10.5.10 18:44

Tak teď jsem se zasmála Evi.. :D Prý posrala se od krku až po ponožky… :D a ještě se jí to líbilo.. :palec: :palec: :D :D :D

jj, zítra fotečky naskenuju… Dnes jsem na ně zapomněla (vzít je do práce). Doma sice skener máme, ale je bokem a nechce se mi s tím tahat, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
10.5.10 19:32

Evi no bodejť by neřvala když si jí vzala to teploučko a smrádeček a dáš ji čistou plenu,taky by se ti nelíbilo kdyby ti nekdo vypl topení a zapnul ti větrák :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
11.5.10 09:18

Ahoj Holky omlouvam se ze jsem se neozvala ale bylo toho moc ale nakukovala jsem a cetla jsem vas tak vcera se platil najem mi spadl kamen ze srdce takova bozska uleva mala v brisku je ok pristi tyden jdem na kontrolu uz se tesim bude i utz jinak uz pomalu peru vecicky koupila jsem od kamaradky postylku sice po malem mam ale taje tak 60let stara a hodne velka byla super ale tenhle byt je mensi tak takovou mit nemuzem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.5.10 12:07
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky omlouvam se ze jsem se neozvala ale bylo toho moc ale nakukovala jsem a cetla jsem vas tak vcera se platil najem mi spadl kamen ze srdce takova bozska uleva mala v brisku je ok pristi tyden jdem na kontrolu uz se tesim bude i utz jinak uz pomalu peru vecicky koupila jsem od kamaradky postylku sice po malem mam ale taje tak 60let stara a hodne velka byla super ale tenhle byt je mensi tak takovou mit nemuzem…

No konečně jsi se ozvala!!!:) To jsem ráda, že máte aspoň ten nájem z krku.. O jednu starost míň, no.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.5.10 12:08

Fotky jsem zase zapomněla doma.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
11.5.10 13:00
Vercada píše:

jo jo skleróza :-) počkej až budeš kojit to nebudeš vědět z které cecky si kojila naposled!! :lol: :mrgreen: A to vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.5.10 13:30

Jj, Mončo, svatá pravda :-) já mám na to kolíček. Přehazuju si ho u kojení na to prso, ze kterého mám kojit příště :oops: Ze začátku mi to hlásil Honza, ale furt se mi smál, že to není možné abych si to nepamatovala a hlavně není furt doma. Musím být trochu samostatnější :-)
Jinak se musím pochválit, u kojení jsem stihla vypracovat seminárku do školy :-D

Ivunko mám ohromnou radost, že se to vyřešilo! :hug:

Holky, víte co mě napadlo? Až bude pěkně teplounko,tak aby se dalo kojit i přebalit venku, neuděláme srazík a nevyrazíme např. do zoo, nebo někam jinam za přírodou a klidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
11.5.10 14:27

Ahoj holky, halsim se Vam po delsi dobe.. Nejak nestiham v praci, oprad neco delam za druhe a moje prace se mi tady hromadi a jak prijdu domu, tak uz se mi nechce nejak reagovat…

Ivus jsem rada, ze se vyresil ten najem, aspon mas ted klidek trosicku…

S tim srazem klido… jen zadne dlouhe pochody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
11.5.10 15:33

Ahoj holky jj o starost min…do zoo bych zasla ale musela bych busem a to byjste mi musely holky poradit ja a ostrava nak nejdem dohromady nekdy bloudim ale zadny dlouhy pochod :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.5.10 20:16
Mona.M píše:
Vercada píše:
jo jo skleróza :-) počkej až budeš kojit to nebudeš vědět z které cecky si kojila naposled!! :lol: :mrgreen: A to vážně :mrgreen:

No už jsem to četla u vás..:roll: No já si tam budu asi dělat čárky jak na lístek u piva.. :D Nebo já nevím.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.5.10 20:42

Ze srazem taky klíďo souhlasím.. :) Moc ráda uvidím ty vaše princezničky na živo.. :) A vás těhulky s bříškama.. :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
11.5.10 20:44
Ivunka87 píše:
Ahoj holky jj o starost min…do zoo bych zasla ale musela bych busem a to byjste mi musely holky poradit ja a ostrava nak nejdem dohromady nekdy bloudim ale zadny dlouhy pochod :pankac:

No já ti sice asi s MHD moc neporadím, ale dáme hlavy dohromady, neboj.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
11.5.10 21:57

To je fajn nápad třeba ta Zoo nebo tak něco,akorát já,malá a MHD 8-o To bude asi premiéra bo jsem sní ještě nikde nejela,vždycky využiju mamču jako dopravní prostředek,protože ty nízkopodlažní tram. a busy si tež jezdí jak chcou.A lidi jsou stráááášně „ochotní“ pomáhat s kočárkem,tak jdu radši kolikrát peškobusem :mrgreen:
Verči o těch čárkách na cecky už mluvila i Evča v diskuzi březnu.To jsem se smála vypadat jak lístek od piva :lol:
Holky proč to moje ditě táááááááááák nesnáší koupání,to je takový řev,že si susedi vážně musí myslet že jí něco provádíme :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
11.5.10 21:58

Dodatek:mamča má totiž auto,já ani chlop ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie