Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani se neptejte, na co jsem zapomněla..
![]()
Už to vypadá, že to dělám schválně..
Ale nedělám.. Zase jsem zaspala, takže mi to úplně vypadlo z hlavy… ![]()
Jinak se ZOO souhlasím.. Holky, já tam nebyla ani nepamatuju..
Naposledy jak tam nebyli ani sloni..
To už je asi dlouho, že? ![]()
Ahoj Holky jsem smutna kvuli drbum jsem ztratila kamaradku dala na ostatni ja jsem nic neudelala a presto jsem ta nejhorsi ze jsem se bavila o jedne veci s jednou kamoskou a ta sla a rekla to dal tak ja jsem ta nejhorsi mrzi mneto.....chce semi az
omluvila jsem se ale presto mi napsala ze uz mi neveri a verit uz nikdy nebude a pry delam jenom nepratele holky achjo nekteri lidi jsou fakt sv..ě ![]()
Holky..
Asi mě střelí..
Tak já si konečně vezmu ty fotečky, ať je konečně naskenuju a oni nám vezmou kopírku..
Stěhujem se totiž do jiných prostor, polovina lidí dnes a druhá zítra.. Bože, mě trefí..
Nevadí, no..
Dobré ráno!
Já jsem dneska šíleně nevyspaná. Chlap měl lehké spaní a furt se vrtěl. Bohužel máme postel, kterou výrobce ošidil na materiálu a vrže i když pohnu hlavou. Sex v ní je tabu, to by o tom věděli až v Praze
Takže jsem byla věčně vzhůru já i malá. Aspoň jsem se pokusila v noci odsávat a boj s odsávačkou jsem prohrála. Mlíko v prsu bylo, ale ven jsem dostala asi tak lžíci
Ještě, že mám živou odsávačku ![]()
Rozhodla jsem se, že hned jak přijde porodné, vyrazíme koupit festovní postel. Máte někdo zkušenost s Ikea? To je tak jediné, co mě v Ově a okolí napadá.
Mona.M píše:
Verči ale my se jednou určitě dočkáme![]()
jednou určitě.. ![]()
A sklerotikem roku se stává…
tramtarará… (fanfára)
Naše Verunka
![]()
P.S.: taky si říkáš jako já, co budeš dělat v padesáti? ![]()
Evi, kolegyně si teď kupovala v Ikei postel a říkala, že je bomba a že konečně může dobře spát… ![]()
My bysme taky potřebovali novou postel.. Ta naše je taky hrozná.. Taková ta manželská s úložným prostorem dole.. Na takovou už bych se v obchodě ani nepodívala.. Nám taky hrozně vrzala, ale vyměnili jsme jen matrace a už je to v pohodě..
Už bych ale šla do rámu a matrace zvlášť.. ![]()
EvaOstrava píše:
A sklerotikem roku se stává…tramtarará… (fanfára)
Naše Verunka
P.S.: taky si říkáš jako já, co budeš dělat v padesáti?![]()
![]()
Ty jo.. Zatím se tomu směju.. Ale jestli to bude ještě horší, tak nevím, nevím..
![]()
EvaOstrava píše:
Není to úžasné, když děti spí?
je…
Takhle jsou ty miminka nejhezčí a nejhodnější.. ![]()
EvaOstrava píše:
Není to úžasné, když děti spí?
To je!A hlavně ten klíííííd
A jakou máš odsávačku?
Odsávačku mám Farlin, takovou tu ruční. Ty elektrické jsou děsně drahé (ostatně jako všechno,že)
já mám taky ruční Avent,ale moc dlouho mi neposloužila
Ale odsávala dobře