Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
12.5.10 08:18

Ani se neptejte, na co jsem zapomněla.. :zed: :zed:  :zed:

Už to vypadá, že to dělám schválně.. :D Ale nedělám.. Zase jsem zaspala, takže mi to úplně vypadlo z hlavy… :D

Jinak se ZOO souhlasím.. Holky, já tam nebyla ani nepamatuju.. :D Naposledy jak tam nebyli ani sloni.. :D To už je asi dlouho, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
12.5.10 11:46

Ahoj Holky jsem smutna kvuli drbum jsem ztratila kamaradku dala na ostatni ja jsem nic neudelala a presto jsem ta nejhorsi ze jsem se bavila o jedne veci s jednou kamoskou a ta sla a rekla to dal tak ja jsem ta nejhorsi mrzi mneto.....chce semi az :cry: :cry: omluvila jsem se ale presto mi napsala ze uz mi neveri a verit uz nikdy nebude a pry delam jenom nepratele holky achjo nekteri lidi jsou fakt sv..ě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
13.5.10 10:22

Holky.. :D Asi mě střelí.. :D Tak já si konečně vezmu ty fotečky, ať je konečně naskenuju a oni nám vezmou kopírku.. :zed: Stěhujem se totiž do jiných prostor, polovina lidí dnes a druhá zítra.. Bože, mě trefí.. :D Nevadí, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
13.5.10 15:37

Verči ale my se jednou určitě dočkáme :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.5.10 08:32

Dobré ráno!
Já jsem dneska šíleně nevyspaná. Chlap měl lehké spaní a furt se vrtěl. Bohužel máme postel, kterou výrobce ošidil na materiálu a vrže i když pohnu hlavou. Sex v ní je tabu, to by o tom věděli až v Praze :mrgreen: Takže jsem byla věčně vzhůru já i malá. Aspoň jsem se pokusila v noci odsávat a boj s odsávačkou jsem prohrála. Mlíko v prsu bylo, ale ven jsem dostala asi tak lžíci :zed: Ještě, že mám živou odsávačku :lol:
Rozhodla jsem se, že hned jak přijde porodné, vyrazíme koupit festovní postel. Máte někdo zkušenost s Ikea? To je tak jediné, co mě v Ově a okolí napadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
14.5.10 08:33
Mona.M píše:
Verči ale my se jednou určitě dočkáme :lol: :mrgreen:

:D :D jednou určitě.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.5.10 08:34

A sklerotikem roku se stává…

tramtarará… (fanfára)

Naše Verunka :lol: :mrgreen: :potlesk:

P.S.: taky si říkáš jako já, co budeš dělat v padesáti? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.5.10 08:36

Není to úžasné, když děti spí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
14.5.10 08:39

Evi, kolegyně si teď kupovala v Ikei postel a říkala, že je bomba a že konečně může dobře spát… :nevim:

My bysme taky potřebovali novou postel.. Ta naše je taky hrozná.. Taková ta manželská s úložným prostorem dole.. Na takovou už bych se v obchodě ani nepodívala.. Nám taky hrozně vrzala, ale vyměnili jsme jen matrace a už je to v pohodě..

Už bych ale šla do rámu a matrace zvlášť.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
14.5.10 08:40
EvaOstrava píše:
A sklerotikem roku se stává…

tramtarará… (fanfára)

Naše Verunka :lol: :mrgreen: :potlesk:

P.S.: taky si říkáš jako já, co budeš dělat v padesáti? :pankac:

:D Ty jo.. Zatím se tomu směju.. Ale jestli to bude ještě horší, tak nevím, nevím.. :oops: :oops: :zed:

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
14.5.10 08:41
EvaOstrava píše:

je… :palec: Takhle jsou ty miminka nejhezčí a nejhodnější.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
14.5.10 08:43

V 50 asi už nebudu vědět ani o sobě.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
14.5.10 09:48
Ahoj ženy :mavam: tak co fandily jste včera?My teda jo z jednoho pokoje se ozývalo goool (z našeho) a z druhého tleskání (tchýně) :mrgreen:
Evi nespíte náhodou na naší posteli? :wink: my máme totiž postel po Honzových rodičích a to je děs.Člověk si jen mrkne a už to vrže!Jako dělat na tom ty oné pohyby je fakt umění :cert: Včera po té krásné vyhře v hokeji jsme měli dobrou náladu,tak jsme na to vlítli,ale po chvíli mě to debilní vrzání pěkně s.alo,tak jsme skončili na zemi :oops: :lol:
My jako máme novou krásnou postel ze Sconto nábytek,ale ta je v pokoji kde spí jeho mamča,abysme to nemuseli vše přestěhovávat,tak spíme na jejich staré herce a naši krasotinu maj oni :roll:
Jinač s Ikeou skušenost nemám,ale skuste se mrknou do toho Sconta.
EvaOstrava píše:

To je!A hlavně ten klíííííd :-D A jakou máš odsávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.5.10 10:34

Odsávačku mám Farlin, takovou tu ruční. Ty elektrické jsou děsně drahé (ostatně jako všechno,že)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
14.5.10 11:15

já mám taky ruční Avent,ale moc dlouho mi neposloužila :roll: Ale odsávala dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová