Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivunko škoda, že jsi se neozvala skrz ten kočárek, to by byl kup století
Známá čekala do včerejška.
Ahoj holky tak máme zasebou první horečku malá se mi vzbudila pláčem v 0:05 h a byla horká jak kamna a po odečtu půl stupně jsem naměřila 39,2 !!
Takže jsem dala sirup Nurofen (jak mi radila dr. ) ale jenom co ho spolkla tak ho ze sebe vyzvracela i s mlíkem,které měla v osum večer.Za takopvou šavli by se nemusel stydět ani dospělák
Tak jsem ji ho dala znovu,ale ten už mi nevrátila.Pak jsem si ji vzala k nám do postele a usly jsme.
Kolem druhé jsem ji přendala do postýlky a vzbudila se až po 8mé ráno.Teď má zvýšenou teplotu 37,4 tak už jsem ji Nurofen nedávala.A je i mrzutější ![]()
Evi tak jsem se ptala chlapa na ty Komeské sady co jsi psala o on:a nevynechala tam písmenko?nejsou to Komenské sady? a já aha asi jo
tak to už vím o co jde ![]()
Ivi to si opravdu nezasloužíš,Kamil je fakt vůl možná si jednou uvědomí o co přišel,ale to už taky může být pozdě.Až budou děti větší,tak mu to vmetou do tváře,že vás opustil a to (aspoň si myslím) ho bude hodně mrzet.Přeju hodně sil a málo nervů ![]()
Ahoj evy chtela jsem ti napsat o fotku ale je toho hodne 2deti daj docela zabrat jednou vykoupu nakojim pak druhe a to si uz vymysli co chce na veceri…ja jsem nasla ten atlantic za 2200,– tak jsem pani napsala a cekam na odpoved tak uvidim no rodinka mi nadava zemi nestaci kocarek za 750,– jestli ho najdu jeste na netu dam vam odkaz at se muzete pokochat jakej jeto kocarek stoleti stim bych nesla ani na zahradu fuj bych se stydela
http://kocarky-hracky.avizo.cz/…3616081.html
![]()
Příspěvek upraven 30.07.10 v 17:03
Ivi-je škoda,že jsi ten kočár nebrala,protože Evča má moc krásný.I já jsem uvažovala,jestli nezměním,ale už bych měla tři.Jeden mám na chalupě u táty.
Moni-kvůli tomu blití dávám raději paralen čípky a v pohodě.Malý měl horečku taky jen v noci a na druhý den jen zvýšenou.
Evi-jak jde odstavení Kačky?Já Jindru nakrmila z prsa dnes jen jednou ráno a to prsem 12hod nepřiloženým.Už to mám taky spočítané.Mladej už ani moc netahá.Hlavně ať se nám neudělají zatvrdlinky.To si nedovedu představit.
Jo o čípcích vím taky,ale zase u nich se některý mimča můžou hned potom pokajdit takže si moc nevyberem
No dnes se jí teplota zmírnila dopoledne měla 37,7 ale před dvěma hodkama už 38,1 dala jsem jí zase Nurofen ten už vzala celkem v pohodě.Teď se vzbudila tak jdu změřit znova…
ahoj ja kupuji tenhle ten ma evca http://deti.bazos.cz/…/kocarek.php
Moni-no,vlastne je to jedno.Jen že mi v noci skoro vůbec nekadí,jen obcas.V noci ten cípek a přes den sirupky,tak bych to asi resila.
Ivi-no tak rozhodně je lepší než ten za těch 750,–
,i když je někdo bez peněz i ten by se hodil.
Jdu dnes brzo spát.Včera jsem to přehnala a dnes to bylo cítit.
Jsem unavená.
Ivunko původní cena 8500 se mi moc nezdá, ten na obrázku je ještě o dva roky starší model než mám já. Cena teď je ale dobrá, pokud je v perfektním stavu.
Dobře si ho prohlédni i vyzkoušej jízdu.
Toto je můj - http://www.petto.cz/shop/index.php?…
No a ten za 750,– nebyl špatný
aspoň do doby, než se ti vyřeší finance. Nebo zatlač na Kamila, ať ti dá na kočárek.
Nebo v Polsku, tam si za dva tisíce koupíš nový.
froggy odstavení super. Už je celý den na flašce, jen když se mi udělají zatvrdliny, tak ji dám cucnout. Ale to je trocha, to jako kojo už nepočítám. Pravé mi tvrdne ráno a levé večer
Jo a co má na noc UM, tak spí o hodinu déle.
Jen hrozně blije. Půjdu s ní k mudře, ať nám to pomůže vyřešit. ![]()
Evy ja kocarek kupuji z porodneho proto chci poradny u maleho jsem mela 3 a staly za h…
jak casto se vam budily deti na kojeni mala usnula vcera ve 22hod a kolem 3 se vzbudila neni to moc velky odstup jsem uplne zapomela jakto bylo s malym a jeste mame od 20hod do 21hod rvaci hodinu a nepomaha vubec nic jinak pres den spinka krasne…
V noci asi 6hod max.bez pití,bud ráda,že ti spí.Já si o tom nechávám jenom zdát.Dnes v 1 a pal v 5 a v 8.
frogy tak nastesti 6hod jeste nepresehla jsem rada ze spinka jeto zlaticko a malej taky porad ji chodi kontrolovat pusinkovat hladit a kamil nic moc do 5.8 musi vyklidit byt a za detma byl naposledy v pondeli odte doby jen pise zese mozna stavi a stejne nepride a pro malou jeste nic nedonesl a malemu kupuje jen sladkosti uz jsem mu rekla svoje at mu radeji koupi nakej jogurtek nebo nake obleceni ze sladkosti ma az az…jinak uz mam 8kilo dole doufam zemi tak 55 zustane vic nechci dolu jako predtim jsem mela 46kilo no bylto hnus…jo a byla mi popsana ta jeho nova pritelkyne je pry tlusta vlasy hnede a po obliceni pry skareda a hodne lidi rika ze jsem hezci a ze kamila nechapou cosemu honi v hlave kdyz kvuli ni opustil rodinu a chteli by maleho vzit do zoo tak jsem rekla ne at si jdou sami ze snama nezasel 2roky a z damou by chtel at jde do prdele...... ![]()