Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
25.7.10 17:25

froggy ok, o půl desáté u sloupu. Kdyby pršelo, tak si napíšeme a odložíme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.7.10 17:56

Já musím vyjíždět v půl deváté a chystat se budu od osmi.Pršet má,ale uvidíme,co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.7.10 20:08

Ahoj holky, kolik se vás sejde na tom srazíku? Vadilo by vám, kdybych se k vám taky přidala? Teda napevno bych se rozhodla až ráno, podle počasí a v kolik bude Miky vstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.7.10 21:03

no jasně ,já se taky budu rozhodovat podle počasí.Jinak bych malého nebudila.Já dám vědět na net nebo napíšu sms zatím jsme jen dvě.Já a Evik.Jdu si už udělat veču a spát.DEJ vědět.Pisnu ti moje císlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.7.10 07:59

No jasně, přidej se k nám :-) zatím jsme dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.7.10 08:04

já tedy jedu jeste nakrmit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.7.10 08:14

mám Roan maritu klasiku a budu tam až po půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.7.10 18:36

Ahoj holky!
Já jsem dorazila domů v půl druhé a šla ještě nakoupit do sámošky.Cesta bez problémů i vlakem.Kojila jsem ve vlaku,tak jsme to zvládli.
Jsem ráda,že jsem vás poznala. :palec:
doufám,že se nezlobíte,že jsem nakupovala,ale byla jsem na nákupech v Ostravě asi po roce.Malý Miki je šikula a Kačka velký jedlík.Luci to těhu ti fakt závidím.
Jindříšek se mi pokadil doma tak,že měl vše špinavé,co měl na sobě,ještě,že tu hromadu neudělal ve městě. :mrgreen:
Snad příště poznám další maminy :-) .
Boty už rozcházím a oblečky se líbily. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.7.10 20:33

holky kde jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
26.7.10 20:38

Já jsem holky taky moc ráda poznala, jsou to sympaťačky. :wink:
Malý se v centru prospal, tak to bylo nakonec pohodovější, než jsem čekala (s tím mým nespavcem). Teda, poté co v sandálkách pochodil mezi vodotrysky a vlezl do každé díry na strom. :oops:
Na další srazík se zase ráda přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.7.10 06:25

Ahoj holky :-)
Ráda jsem vás poznala! Z této diskuze neznám už jenom Monču :think: Příště vyrazíme do těch Komeských sadů, ne?

froggy nevadí :-) to tvoje nadšení z Ostravy nemělo chybu :-)

halucinko mě Kačka taky překvapila. Normálně je to malý řvounek a včera se probudila až u tchýně před domem a odpoledne si taky schrupla. Asi byla vyčerpaná z té blijavkové noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
27.7.10 14:04

To je fajn, že jste si srazík užily.. Já jsem se na vás tak těšila.. :nevim:
Ale vstávala jsem kolem desáté a než bych do centra dojela, tak by bylo odpoledne.. :nevim:

Tak doufám, že příště.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.7.10 15:29

No tak máme za sebou první očkování Hexou a Synflorixem.A malá byla statečná u prvního vpichu jen zamručela a u druhého brečela ale jen půl minutky.Teď leží a hraje si.
No a dr. se mě ptala: nedáváte ještě příkrmy že?
Já: nooo zkoušely jsme mrkev.
Ona: tak dávejte zatím jen UM a tu mrkev teda odpoledne.A ani kaši nemusíte dávat.
Hm no nevim kdybych jí řekla že už jsme skusily i mrkev-jablko,brokolici a občas i tu kaši tak by se jí to asi moc nelíbilo :roll:
A vám to holky řekly dr. že máte začít s příkrmama,nebo jste začly podle sebe?

EvaOstrava píše:
Příště vyrazíme do těch Komeských sadů, ne?

A to je kde? To vůbec neznám :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
27.7.10 17:17

Ahojky!
Já asi Moni až podle doktorky.Malý mi přispívá v malých porcích,ale častěji,tak nějaké ládování kaší,by mi asi nepomohlo.Je fajn,že máte vše OK.
Jsem ráda,že jsem vás neodradila mým nakupováním.
Verci a Moni-příště i s návodem :mrgreen: dojedete určo

Evi-chtěla jsem vidět tu tvou visací hračku,škoda.Měla jsem otázku dvakrát na jazyku,ale nějak jsme to vždy zdárně zakecaly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
28.7.10 09:10

Ahoj Holky tak jsem vas trosku docetla srazik dopadl dobre to jsem rada ja jsem v pondeli litala jak blbec na matriku pro rodny list ktery stejne nemam pac jsem te pani rekla ze otcovstvi sice bylo uznano ale ze nemam ten papir a ona a ani opis nemate a ja rikam ne pani na matrice v hlucine mne poslala at sito vyzadam pres soud a nato jsem nemela myslenky a ona tak moment a hned tam volala mile pani vynadala ze takto teda nejde ze je povinna to vydat tak ji hned psala emeil a vyzadala sito a ja musela za kamilem pro podpis ze souhlasi se jmenem Sabinka jinak by byla bezejmena v rodnem liste a museli by jsme k soudu no proste ficak kamil nastesti podepsal a pak jsme jeli k dr akorat ma dovolenou tak jsme museli k zastupu a vse je ok......no mela jsem toho v pondeli plnou......mala je hodna akorat vcera plakala nemohla usnout a maly porad chodil lital rval tak ji budil ale uz si zvykla bobek muj a kamil se ozval od soby az v pondeli zeby se stavil tak jsem mu nebranila byl tu asi 2hodiny s detmase pokochal a zase sel a mi rekl akorat ahoj a timto skoncilo chtelo semi :cry: strasne mneto jeho chovani mrzi co jsem udelala tak spatneho ze semnou ani nemluvi proste jsem jen vzduch co vychovava jeho deti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová