Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
1.6.10 07:27

dobré ráno těhulky :-) já jsem včera měla náročný den, tak už jsem se sem pak nedostala. Ty jo, já si tak říkám, že mě vlastně první utz čeká až v 9tt, to snad nevydržím - jestli to teda počítám dobře :-) Takže na tom Tess nejsi tak špatně, já budu čekat necelej měsíc, auuuu :-) ale co, to uteče :wink: zase si užiju dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.6.10 07:35

teda koukám a vítám nové maminky :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 07:43

Dobré ranko babulky - všem novým těhulkám mooooooooooc gratuluji :srdce:
Já se dočkala prvních pohybů - tedy zatím to není žádné kopání, to teprve přijde, ale miminko se pomalu hlásí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.6.10 07:46

no tak to gratuluji …co si matne pamatuju tak mi břiše lítaly motýlci zvláštní to byl pocit ,teď čekám dvojky a nedokážu si to představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 07:50

Já si taky matně pamatuju na takové šimrání.
Jsem zvědavá, jak to bude u Tebe a Tvých dvojčátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 07:55
kaculad píše:
Dobré ranko babulky - všem novým těhulkám mooooooooooc gratuluji :srdce:
Já se dočkala prvních pohybů - tedy zatím to není žádné kopání, to teprve přijde, ale miminko se pomalu hlásí :dance:

tak to velká gratulace, musí to být nádherný pocit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 07:57

Garfi, však se brzy sama dočkáš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 08:00
kaculad píše:
Garfi, však se brzy sama dočkáš :srdce:

Snad jo :-D teď ale budu spíš netrpělivě očekávat ten první utz…fakt nevím, jak to vydržím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 08:05

Věř mi, že vydržíš. Já vím, že je to dlouhé, ale stojí za to. Není kam spěchat. Pokud Tě nic nebolí, nešpiníš, tak to vydrž. Odměno Ti bude fazolka s krásným :srdce:
Kdy vůbec jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 08:10
kaculad píše:
Věř mi, že vydržíš. Já vím, že je to dlouhé, ale stojí za to. Není kam spěchat. Pokud Tě nic nebolí, nešpiníš, tak to vydrž. Odměno Ti bude fazolka s krásným :srdce:
Kdy vůbec jdeš na kontrolu?

Jdu až 28.6., protože předtím jsem na dovolené. Poslední MS jsem měla 24.4., tak jestli to dobře počítám teď jsem na začátku 5tt…ale nevím,mám v tom zmatek :-D no mě právě vůbec nic není, jsem naprosto v pohodě :-) třeba to ještě přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 08:16

Dobré ranko holky jak jsme se dneska vyspaly?:)Já fajn a po minulém týdnu už nejsem tak unavená tak se cítím dobře :wink: co u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 08:19
Kaspinka píše:
Dobré ranko holky jak jsme se dneska vyspaly?:)Já fajn a po minulém týdnu už nejsem tak unavená tak se cítím dobře :wink: co u vás nového?

Dobré ránko Kaspi, tak to já mám opačnej problém, vůbec se mi nechce spát, vstávám už ve 3 ráno a nebo nejdéle v 5, jsem asi vadná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 08:19

Garfi, tak to už uvidíš kráááásného mimiska. To bude krásná fotečka :dance:
Moc bych Ti přála, aby Ti bylo pořád dobře a nevolnosti se Ti vyhnuly - mě přešly teprve před dvěma týdny, fakt jsem si užila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 08:27

Dobré ránko! :kytka: Holky, asi jsem fakt mimo! Poradíte mi po lopatě, jak si vytvořit ten metřík? Nějak se mi vůbec nedaří!?! Poslední MS byla 20.4. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolinka
1.6.10 08:28

Ahojky holky tak to já jdu na UTZ 7.6. doufám že bude vše v pořádku.Jinak po ránu jsem jak mrtvola je mi zle a nechci z postele :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky