Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobré ráno těhulky
já jsem včera měla náročný den, tak už jsem se sem pak nedostala. Ty jo, já si tak říkám, že mě vlastně první utz čeká až v 9tt, to snad nevydržím - jestli to teda počítám dobře
Takže na tom Tess nejsi tak špatně, já budu čekat necelej měsíc, auuuu
ale co, to uteče
zase si užiju dovolenou ![]()
Dobré ranko babulky - všem novým těhulkám mooooooooooc gratuluji ![]()
Já se dočkala prvních pohybů - tedy zatím to není žádné kopání, to teprve přijde, ale miminko se pomalu hlásí ![]()
no tak to gratuluji …co si matne pamatuju tak mi břiše lítaly motýlci zvláštní to byl pocit ,teď čekám dvojky a nedokážu si to představit
Já si taky matně pamatuju na takové šimrání.
Jsem zvědavá, jak to bude u Tebe a Tvých dvojčátek ![]()
kaculad píše:
Dobré ranko babulky - všem novým těhulkám mooooooooooc gratuluji
Já se dočkala prvních pohybů - tedy zatím to není žádné kopání, to teprve přijde, ale miminko se pomalu hlásí
tak to velká gratulace, musí to být nádherný pocit ![]()
kaculad píše:
Garfi, však se brzy sama dočkáš
Snad jo
teď ale budu spíš netrpělivě očekávat ten první utz…fakt nevím, jak to vydržím ![]()
Věř mi, že vydržíš. Já vím, že je to dlouhé, ale stojí za to. Není kam spěchat. Pokud Tě nic nebolí, nešpiníš, tak to vydrž. Odměno Ti bude fazolka s krásným ![]()
Kdy vůbec jdeš na kontrolu?
kaculad píše:
Věř mi, že vydržíš. Já vím, že je to dlouhé, ale stojí za to. Není kam spěchat. Pokud Tě nic nebolí, nešpiníš, tak to vydrž. Odměno Ti bude fazolka s krásným
Kdy vůbec jdeš na kontrolu?
Jdu až 28.6., protože předtím jsem na dovolené. Poslední MS jsem měla 24.4., tak jestli to dobře počítám teď jsem na začátku 5tt…ale nevím,mám v tom zmatek
no mě právě vůbec nic není, jsem naprosto v pohodě
třeba to ještě přijde ![]()
Dobré ranko holky jak jsme se dneska vyspaly?:)Já fajn a po minulém týdnu už nejsem tak unavená tak se cítím dobře
co u vás nového?
Kaspinka píše:
Dobré ranko holky jak jsme se dneska vyspaly?:)Já fajn a po minulém týdnu už nejsem tak unavená tak se cítím dobřeco u vás nového?
Dobré ránko Kaspi, tak to já mám opačnej problém, vůbec se mi nechce spát, vstávám už ve 3 ráno a nebo nejdéle v 5, jsem asi vadná ![]()
Garfi, tak to už uvidíš kráááásného mimiska. To bude krásná fotečka ![]()
Moc bych Ti přála, aby Ti bylo pořád dobře a nevolnosti se Ti vyhnuly - mě přešly teprve před dvěma týdny, fakt jsem si užila ![]()
Dobré ránko!
Holky, asi jsem fakt mimo! Poradíte mi po lopatě, jak si vytvořit ten metřík? Nějak se mi vůbec nedaří!?! Poslední MS byla 20.4. ![]()
Ahojky holky tak to já jdu na UTZ 7.6. doufám že bude vše v pořádku.Jinak po ránu jsem jak mrtvola je mi zle a nechci z postele ![]()