Těhulky a maminky z Prahy 3 a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
6.1.10 18:42

Mininka77: ahojky, moc nás tady není, asi máme na Praze tři a okolí málo těhulek :-).. Sakryš, tak to budu první, kdo si to protrpí, co :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.1.10 18:42

Sorry za to jméno, překlep :-) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
6.1.10 18:46

Marfinka

v pohode, s preklepama se pocita. no aspon to budes mit prvni za sebou. a zatim co my v lete teprve vyjukany vyrazime poprve ven, tak ty uz to budes mit v malicku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.1.10 18:51

No, IvcaH i ZelvaVeruna už každá jedno maj, takže ty asi moc vyjukaný nebudou a já vozím ségře, má 17ti měsíčního prcka :-).. Ale určitě bude skvělý vozit svoje a ne půjčený :-D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
6.1.10 18:53

oops! tak to budu jedinej zelenac!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.1.10 18:55

ale nebudeš :-), páč řídit kočár je to jediný, co umím :-)! K ničemu dalšímu jsem se nehlásila :mrgreen: … Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
6.1.10 19:12

registraci mam teprve pristi tyden. chci se pokusit o Podoli, ale berou jen 12 mamin denne, tak mam v zaloze Apolinare. tak uvidime. podle vseho stejne asi nejvic zalezi na tom na jakej personal clovek narazi… ja jsem smirena s urcitym nepohodlim pro me v zajmu max. pece pro mimi a na to mi Podoli a Apolinar prijdou nejlepsi. kam se chystas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.1.10 19:18

k Apolináři, tak uvidím, jaká to bude sláva :-/ ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
6.1.10 20:00

Ahoj Minonko77. Jsem netušila, že bydlíš tak blízko ode mne a ještě jsme ve stejným měsíci :-D Kde přesně tady bydlíš? Já taky plánuji Apolináře a Podolí, ale radši bych k Apolináři. Z té registrace mám docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
6.1.10 20:02
minonka77 píše:
v pohode, s preklepama se pocita. no aspon to budes mit prvni za sebou. a zatim co my v lete teprve vyjukany vyrazime poprve ven, tak ty uz to budes mit v malicku ;-)

Já taky budu vyjukana až poprve v letě vyrazim ven. Syna mám narozeného na konci října a to bylo v pohodě protože jsem ho oblíkala, ale vůbec netuším co budu dělat s tak malým miminkem v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
6.1.10 20:39

IvcaH

vlastne tam jeste nebydlime, ale behem 3-4 mesicu bysme se meli stehovat na Zeleny mesto - ty novy baraky naproti Auto Jarov. doufam, ze to predaj vcas a stihnem to do cervence aspon trochu pripravit a zabydlet! vypada to na velmi zajimave a rusne obdobi… no kazdopadne jsme od sebe vsechny par stanic tramvaji, takze spolecny prochazky snad nebudou problem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
6.1.10 20:41

Zelene město znám. Kolem chodím do Kauflandu :-) Pro mě nejbližší a nejdostupnější obchod, tak to budeš doopravdy kousek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
7.1.10 11:14

Jo, zlatej Kaufland! My máme na Ohradě pitomej Lídl a to je neštěstí :-/ !!! Taky se těším na prochajdy holky :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
7.1.10 12:50

Ja do lidlu na ohradě chodím. Mají tam moc dobrý kyselé bonbóny, které teď můžu :-D Ale je pravda, že na té ohradě je dost nepříjemných pokladních :-?
Na procházky se taky už moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
7.1.10 14:47

To jo, to je jediný, čeho se tam dá koupit tuna-dobrejch sladkostí :-).. Ale jako obchod je to trošku nepoužitelný.. Na takovej ten velkej nákup, kdy potřebuješ věci, který znáš, to je naprd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová