Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mininka77: ahojky, moc nás tady není, asi máme na Praze tři a okolí málo těhulek
.. Sakryš, tak to budu první, kdo si to protrpí, co
?
v pohode, s preklepama se pocita. no aspon to budes mit prvni za sebou. a zatim co my v lete teprve vyjukany vyrazime poprve ven, tak ty uz to budes mit v malicku ![]()
No, IvcaH i ZelvaVeruna už každá jedno maj, takže ty asi moc vyjukaný nebudou a já vozím ségře, má 17ti měsíčního prcka
.. Ale určitě bude skvělý vozit svoje a ne půjčený
…
ale nebudeš
, páč řídit kočár je to jediný, co umím
! K ničemu dalšímu jsem se nehlásila
… Kde budeš rodit?
registraci mam teprve pristi tyden. chci se pokusit o Podoli, ale berou jen 12 mamin denne, tak mam v zaloze Apolinare. tak uvidime. podle vseho stejne asi nejvic zalezi na tom na jakej personal clovek narazi… ja jsem smirena s urcitym nepohodlim pro me v zajmu max. pece pro mimi a na to mi Podoli a Apolinar prijdou nejlepsi. kam se chystas ty?
Ahoj Minonko77. Jsem netušila, že bydlíš tak blízko ode mne a ještě jsme ve stejným měsíci
Kde přesně tady bydlíš? Já taky plánuji Apolináře a Podolí, ale radši bych k Apolináři. Z té registrace mám docela strach.
minonka77 píše:
v pohode, s preklepama se pocita. no aspon to budes mit prvni za sebou. a zatim co my v lete teprve vyjukany vyrazime poprve ven, tak ty uz to budes mit v malicku
Já taky budu vyjukana až poprve v letě vyrazim ven. Syna mám narozeného na konci října a to bylo v pohodě protože jsem ho oblíkala, ale vůbec netuším co budu dělat s tak malým miminkem v létě.
vlastne tam jeste nebydlime, ale behem 3-4 mesicu bysme se meli stehovat na Zeleny mesto - ty novy baraky naproti Auto Jarov. doufam, ze to predaj vcas a stihnem to do cervence aspon trochu pripravit a zabydlet! vypada to na velmi zajimave a rusne obdobi… no kazdopadne jsme od sebe vsechny par stanic tramvaji, takze spolecny prochazky snad nebudou problem ![]()
Zelene město znám. Kolem chodím do Kauflandu
Pro mě nejbližší a nejdostupnější obchod, tak to budeš doopravdy kousek. ![]()
Jo, zlatej Kaufland! My máme na Ohradě pitomej Lídl a to je neštěstí :-/ !!! Taky se těším na prochajdy holky
..
Ja do lidlu na ohradě chodím. Mají tam moc dobrý kyselé bonbóny, které teď můžu
Ale je pravda, že na té ohradě je dost nepříjemných pokladních ![]()
Na procházky se taky už moc těším.
To jo, to je jediný, čeho se tam dá koupit tuna-dobrejch sladkostí
.. Ale jako obchod je to trošku nepoužitelný.. Na takovej ten velkej nákup, kdy potřebuješ věci, který znáš, to je naprd..