Těhulky ze Severní Moravy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
31.8.05 14:45

Ahoj holky, zdravím z návratu z dovolené! Moje katastrofické představy se nenaplnily, vrátili jsme se v pořádku, až na Kiťuliny modré kolena, ale to je normální i tady doma :lol:

Hani, držím palce, vzpomínám jak takhle stresovala mamka, když čekala bráchu, pořád brečela a já nevěděla co dělat… Bylo jí 37 a taky jí zjistili něco blbého v krvi - všecho dobře dopadlo a brácha jde zítra poprvé do školy!

Všechny vaše příspěvky se mi fakt číst nechtěly, tak jsem to jen tak rychle přejela. Já bych moc chtěla kočárek Cam Cortina, ale tatínek mi řekl, že mi nekoupí kočár za 20 000,– když už další děti nechci… V sobotu se mi ho konečně podařilo zatáhnout do chicca a líbil se mu, takže vypadal, že svolí, jenže pak uviděl quinny buzz a teď mám zase co dělat já, abych mu ho rozmluvila. Dokonce ani cena mu nevadí, jenže mě přijde strašně nepraktický, nemá košík ani nánožník… Jestli se nedohodneme, tak asi zůstanu u Roanu, který jsme kupovali Kristýnce (v lednu jsem ho prodala :D ).

zatím čau Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
31.8.05 15:36

Ahojte všechny, loučím se s Vámi přeji krásné odpoledne i večer. Zítra se neobjevím, mám dovču, máme den D, první den do školy. Domča se moc těší, tak ho to nezklame. Ahoooj v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.9.05 08:43

Hezký den vespolek :) Melsi bohužel tohle netuším, já si vyhledala nějaké informace o Vítkovicích přímo na internetu, ale zatím jsem to nějak nestihla obejít sama :roll: Musím se polepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.9.05 12:23

Regi.....já jsem to jen slyšela od někoho,taky nevím,jestli je to pravda,já musím na plánovaný císařsk.řez,ale v případě,že mi by porod začal sám,tak jsem chtěla se aspoň pokusit porodit sama,ale musela bych být otevřená už na 6-7 cm,jinak mi to nedovolí a proto jsem se na to informovala,i když si myslím,že by to už nebylo nutné, u prvního jsem zažila bolesti 17 hodin bez ničeho a nakonec z toho byl taky císař,takže vím,jak to vypadá…
 Melsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
2.9.05 08:00

zdravím všechny těhulky ! Je tu někdo? Jak se máme při pátku?
 Melsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.9.05 09:57

Ahote bříškandy :)
Melsi japa že máš naplánovanýho císaře? Beztak jsi to někde psala a já si to nepamatuju. Mně řekli akorát, když se zvrtne ten vysoký tlak co si léčím, takže do poslední chvíle nebudu vědět na čem jsem. Zkus tenhle odkaz http://www.aperio.cz/…odnice.shtml?… třeba se tam dovíš co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
2.9.05 11:47

Ahoj holky,omlouvám se,že vám vstupuji do diskuse.Bydlím sice v Kroměříži,ale z Frýdlantu pocházím a strašně mě mrzí,že se tam teď nestíhám vracet.
Kacatko,je to sice maloměsto,taky jsem někdy měla pocit,že se tam zná každý s každým,ale zase to není taková hrůza.A hlavně je tam moc krásně,miluji tam to okolí.Strašně bych se tam chtěla jednou na stálo vrátit.
Hani,není nějaké cvičení i ve Frýdku?Tam je přece taky bazén,nebo se pletu?
Ještě jednou se omlouvám,že se vám sem vlezla.
Dana,Mirda a Vojtulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
2.9.05 12:04

Ahoj Dano, tak to určitě budeš znát našeho taťku nebo spíš jeho ségru, ta je mladší. Frýdlant je určitě skvělé místo na výchovu dětí a bude to tam lepší než tady mezi tou bandou feťáků, ale myslím, že pro člověka, závislého na městském ruchu, jako jsem já, to bude hodně těžké zvykání… Že nám sem lezeš určitě nevadí, vždyť je to tu o kecání a ne jen o severní moravě :lol:

Jinak taky hledám předporodní kurzy a cvičení, zatím tady v Karviné a neúspěšně… Cvičení tady nějaké je, ale já bych radši plavání. Taky by mě zajímalo co se v těch kurzech vlastně učí. Na první porod jsme žádné přípravy nedělali a možná proto mi pak Adam lezl tak na nervy, že jsem ho poslala domů, takže bych ho tam měla vzít, aby věděl jak se chovat :lol:

Přeju všem hezký víkend, my už se snad pustíme do vyhazování věcí po babičce, (teda uskladnění někam jinam, i když to nechápu :? ) abysme se jednou konečně mohli stěhovat…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
2.9.05 13:08

Regi,já vím o císaři proto,že mám kyčle mimo a nemám ty stříšky od dětství,takže by mi hrozilo úplné vyjetí a navíc se taky léčím na vysoký tlak,beru 3 x denně Dopegyt a 3×2 tabl. magnezia.......

No,mám toho více,bohužel jsem byla na operaci ledviny,která byla nefunkční po úrazu a přitom jsem celkově zdravá :lol:
 Melsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
3.9.05 14:54

kacatko,napiš mi třeba na soukromou jméno tvého manži.Už je to sice nějakých 18let co jsem z Frýdlantu pryč,ale strašně ráda vzpomínám.Byly to nejkrásnější roky.třeba opravdu zjistím,že ho znám.
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.9.05 08:09

Ahoj děvčata,
tak jak to tak vidím, dneska tu budu zřejmě první. Amnio máme snad úspěšně za sebou a už se nic nepřitrefi, teď už jenom čekat na ty výsledky.
Pořád zatím polehávám, vždycky mi totiž při větší námaze začne tvrdnout břicho. Ale mimískovi se myslím daří dobře, krásně se mi v bříšku hemží, je to malý neposeda.
A co, jak jste strávily víkend, já teda ležením v posteli, což při tom pěkném počasí není nic moc.
Zatím ahoj.
 Haňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.9.05 08:44

melsi no jo fákt, jinak jsi docela zdravá :lol: Když už je to takhle, tak hlavně ať se všechno podaří :wink:
Já ceclý víkend odpočívala s těma mojema kyčlema :roll: Netušila jsem že se to takhle vrátí. Jsem se léčila před sedmi lety asi dva roky na zánět kyčelního kloubu - kdo ví jestli to byl jen zánět. Semo tamo se to vrací, ale teď jak se kyčle rozestupují to opět přišlo ve velkém. V pátek už jsem pomalku ani chodit nemohla :cry: dneska jsem došla do práce, ale nic moc. No musím vydržte, nic jinýho nezbývá. Akorát mně štve že musím slevit ze svých dlouhých procházek a asi budu kynout a kynout, páč mi moooc chutná :oops:
Jaký byl víkend u Vás berunky?
pa Regi + Tedy24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.9.05 08:51

Ahoj těhulky,všem přeji krááásnééé raníčko,u nás je nádherně! Mám snídani u netu a dneska vyjimečně mám kávu bez kofeinu,prostě jsem nevydržela,doufám,že ten kofein tam opravdu není… :D

Regi.....já poslední dobou pociťuju takový tlak na kyčle,hlavně na levou kyčli,ale méně mě to bolí právě při pohybu,takže denně chodíme,sice jsem si obseděla snad všechny lavičky v Bělském lese :lol: ,ale vždycky si na chvilku musím sednout a pak je fajn… :wink:
Na to,že jsem přibrala dosud skoro 17 kg,tak se pořád cítím skvěle,musím zaklepat,ale je to tak,až to nechápu,pořád čekám,že něco přijde a já budu trpět,tak doufám,že to bude až poslední měsíc…myslím na Metelku,ta už má za pár…
Metelko…jsem fakt ráda,že je to lepší u tebe,už jsem manžela otravovala řečma,jak to máš nepříjemné a že jesm ráda,že já zatím nic,já jsem hrozně lítostivá…
zatím papa Melsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.9.05 09:40

Ahoj holky, krásné ranko! Opět máme před sebou nádherný týden. co prázdniny zameškaly, září napravuje:-) S manžílkem jsme slavili 1. výročí svatby, dostala jsem kytičku a pozvání do restaurace:-) Jinak byl víkend celkem lenošivý…

Hanulika: No vidíš, tak už to máš za sebou!:-) Kde jsi vlastně na amniu byla? Jéé, ty už jsi začala druhou půlku těhu, to to letí!!!

Zítra by se nám Werinka měla pochlubit s fotečkama ze svatby!

Illka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.9.05 09:43

Holky, ve středu jdu do poradny. Budu 15+1tt. Myslíte, že už mi budou brát krev na tripple testy? Nebo se to dělá až po ukončeném 16 týdnu? Minule mi nic neříkali.

Illka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová