Telefonní operátorka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35740
14.6.12 22:51

Ja pracovala na zeleny lince jednoho elektra a pak par let na informacni lince jedny sazkovy spolecnosti a to byla docela zabavna prace, hlavne kdyz lidi chteli diktovat vyherni cisla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 22:59
@Jitula.Zet píše:
Ahoj, taky se přidávám… dělám v call centru v jedný bance… dnes klient: „…a víte vůbec kam jste se dovolala… vy jste se dovolala na policejní prezídium a já si taky zapnu odposlech!!!“ :D :D

Já kdysi v bance něco ověřovala - dovolala jsem se na nejmenovanou vojenskou základnu.. Pozdrav velice slušný, předpisový, ale jak pan zjistil, že mluví s civilistou.. :roll: Co chcete? Nejde.. Nazdar.. típ.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
17013
15.6.12 07:58

Taky jsem dělala operátorku. Nejvíc na taxislužbách. Nejhorší byla jedna malá, kde jezdili nejvíc na faktury, tam brali takový blbce že to svět neviděl. Nejvíc mě dostal mladej kluk, byl tam asi týden, když se mě zeptal na jaké Praze je Václavské náměstí :zed: :zed: :zed: :zed: Jinak mě ale tahle práce bavila, strašně moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.6.12 08:55
@Sisi90 píše:
Holky ať se taky zasmějete :mrgreen:
http://ohneta.pise.cz/…erlicky.html

Já už to četla kdysi, ale zase se tu lámu v pase :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.6.12 16:29

Příspěvek upraven 05.01.15 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 20:29

Ahojky lidi, je tu teď někdo, kdo pracoval, či pracuje jako telefonní operátor??? Potřebuji fakt radu a už nevím kam se obrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
11.3.13 21:35

@občas vykecaná Pracovala jsem, co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 19:09

Jedná se o to, že teď jsem na dohodu jako operátorka call centra, máme zrovna tarify T-mobile a musím říct, že jsem kolikrát ráda, když udělám jednu smlouvu denně.. a právě nevím jak to zlomit, abych jich dělala víc, protože když tohle se mi povede, pak mám větší naději, že získám smlouvu a budu mít práci… jsem fakt zoufalá, protože ty lidi jsou různý a já už kolikrát nevím, jak argumentovat… máte nějakou radu, nebo existuje nějaká knížka? Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
12.3.13 19:12

@občas vykecaná Tak to neporadím, já vždycky dělala pouze pasivní linky, aktivní nikdy (nesnáším to), tedy jednou na brigádě jo, ale po půldni mě z toho dali pryč :mrgreen: měla jsem fixní plat, takže jak zákazník naznačil, že nemá zájem, tak jsem mu poděkovala a rozloučila se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 19:53

J. a.n. i1 i tak moc děkuji, cením si jakékoliv rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat