Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
DM
24.2.11 09:17
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
lonardeta
24.2.11 10:49

Já děkuji za názor DM. Návaly zlosti bez důvodu jsou u mě na denním pořádku a vážně už si připadám, že žiju v něčím jiným těle. Asi nemám na co čekat, nejspíš se to nezlepší, takže jsem se rozhodla, že to půjde ven. Kašlu na peníze. Důležité je, abych to byla zase JÁ. Pak Vám napíšu, zda se moje problémy zlepšily. Mějte se fajn.

• Citovat
  • Upravit
665
24.2.11 11:06

Taky velký dík za info :kytka: v březnu mě čeká preventivka, tak Mirenu nechám vyndat. Ať je to tím a budu zase svá, někdy jsem vážně na přes pusu :zed: jak říká manžel :-D ani se jemu a dětem nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.2.11 17:36

Dobrý den,

četla jsem Váš již starší příspěvek ohledně Mireny. Mám ji zavedenou asi 3/4 roku a krátce po zavedení jsem začala mít různé problémy podobné těm Vašim a tak přemýslím, zda je to tímto. Začalo mi být špatně, tlak na žaludek, taková křeč, zhoršené dýchání … Má doktorka mi řekla, že je to od páteře a tak chodím na rehabilitace, dokonce jsem byla na Slovensku u jedné paní, která napravuje páteř, které způsobují různé problémy. Prošla jsou spoustou vyšetření - žaludku, ultrazvuk, rentgen … Ani po tom se mi problémy opakují a tak už jediná věc, která mě napadá - Mirena.
Prosím, mohla byste mi sdělit podrobnosti Vašich problémů, jestli se to dá přirovnat těm mojim ? Samozřejmě, že nechci zbytečně panikařit, protože jsem také za to dala spoustu peněz.

děkuji
Kateřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DM
28.2.11 14:46

Dobrý den ještě jednou,
zkuste si vzpomenout, jak jste se cítila před Mirenou, když vaše menstruace přicházela měsíc, co měsíc. Myslím, že není normální, když se ženě zabrání menstruovat, ať jakkoli. Ten přirozený cyklus ženě pomáhá ve vyrovnávání hormonů, hormon. ženský systém je hodně složitý. Já jsem před tím vždy velmi nervózní, napjatá a citlivá na všechno. Čekám na to jak na boží smilování a když to příjde, první dva dny je to teda hrůza, bolesti a tak, ale potom se cítím zase dobře, uvolněná a bez bolestí zad apod. A teď si uvědomte, že Mirena zabraňuje tomuto procesu. Podle mě to má velký vliv na celé ženské tělo.

• Citovat
  • Upravit
32
28.2.11 17:48

Děkuji za Váš příspěvek. Něco určitě na tom bude. Ikdyž musím říct, že ze začátku mi to připadalo geniální nemít žádnou menstruaci, zas tak mi moc nechyběla.
Ale právě od léta mám stále nějaké problémy, dokonce mi 2× volali záchranku a 1× jsem skončila v nemocnici a nic mi nezjistili. Kolik různých prášků a můžu říct zbytečně jsem snědla a nic mi nepomohlo. Takže jediné co mě napadá je, že je to právě Mirenou. Někdo může být spokojený. Pokud má jen menší problémy, tak si to nemusí spojit s hormonama, ale já stále chodím po vyšetřeních a podle všech výsledků mi nic není. A také je pravda, že jsem více podrážděná a nervozní, na sex nemám moc pomyšlení … :cry:
Teď váhám, zda si ji mám nechat vyndat, nejsem si ale jista, zda tyto křeče, nevolnosti a bolesti žaludku má na svědomí právě Mirena. Nikomu bych to nepřála.
Když mě to chytne, nedokážu se ani postarat o své dítě. Snažím se vyhledat odbornou pomoc, protože můj gynekolog tyto problémy vylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D M
1.3.11 12:10

Pro Cate 16

Dobrý den,
a nemáte ty křeče žaludku spíše z trávicích problémů??? Zkuste si přečíst něco na netu o žlučníkovém záchvatu nebo břišní kolice. Nepíšete přesně, jaké to máte křeče a kdy. Ale já musím držet žlučníkovou dietu, i když jsem byla několikrát na komplexní vyšetření, nic mi nezjistlili, ale mám žlučníkové záchvaty, když sním něco, co mému žlučníku nesedí, to pak skončím vždy v nemocnici na kapačkách. Z Mireny mohou být různé potíže, ale že by zrovna akutní křeče žaludku, to se mi nezdá. A kde ty křeče máte? V podbřišku, nebo na žaludku nad pupíkem? Já jsem zase četla, že Mirena může způsobit křeče v podbříšku nebo silné krvácení a to musí Mirena hned ven. Také mohou vznikat cysty a někomu cysty můžou taky dělat bolesti. Já nevím, ten váš doktor..... Tak vám přeji, ať zjistíte, co vám je a dáte se do kupy. Nashle.

• Citovat
  • Upravit
32
1.3.11 12:20

Z jídla to určitě není, nejím moc smažené ani tučné věci, není to bolest žaludku ale takový tlak na žaludek, nevím jak to mám popsat. Byla jsem i na vyšetření žaludku sondou a vše v pořádku. K tomu všemu mě začne svírat na hrudníku a špatně se mi dýchá.
Vážně nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
1.3.11 16:59

dobrý den měla bych dotaz ohledně tělíska ale nehormonálního zda máte tady někdo zkušenosti?Ted před několika dny jsme měli s manželem sex a po ukončení mi zdělil že ho to bolelo ale ne že ty vlákenka.Šla jsem si to zkontrolovat a zjistila jsem že je tělísko posunute že tam mám ne jen vlákna ale i kus platu.No a ted k otázce tím že je posunuté mě asi už nechránilo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Selbyville
1.3.11 20:28

Dobrý večer,
těžko říci, da Vás uchránilo. Každoádně je kontrola u lékaře, dle mého názoru, nutná. Nicméně mě sedělo skvěle, žádné problémy jsem neměla a stejně mě neuchránilo a otěhotněla jsem. Holt, stane se, ale rozhodně to není nic příjemného. Už bych nechtěla nic jiného zažít.
Přeji krásný večer

• Citovat
  • Upravit
Erča
1.3.11 20:51

Nespokojenost s Mirenou

Dobrý den, taky já přidám svoji zkušenost s Mirenou. Mám ji rok a jsem na zítra objednaná na vyndání. Mám také velké potíže,asi velmi podobné těm o kterých tu čtu. Jsem více nervˇozní, trápí mě jakýsi podivný vnitřní třes, sevře se mi na hrudníku, špatně se mi dýchá, trpím arytmiemi a byl mi náhodou zjištěn vysoký krevní tlak na který beru léky. Tyto potíže mi začaly asi po 2 měsících po nasazení, přesně v době, kdy jsem přestala zcela úplně menstruovat. V době ovulace a menstruace mám tlak opravdu vysoký a trpím lehkými depresemi.Naproti tomu, když mám občas malé špinění, je mi lépe. Nikdy předtím jsem takové stavy neměla. Štítnou žlázu mám v pořádku, krev taky, EKG rovněž a jediná věc, která mě napadá, je dát odstranit Mirenu. Už ani nepřemýšlím nad tím, že jsem doslova zahodila tolik peněz, ale žiju jen tím, že mi třeba bude líp. Samozřejmě mi Mudr. říkala, že trpím depresemi a ať prý vyhledám pomoc odborníka :-), jak jednoduchá odpověď.Podotýkám, že nemám jediný důvod mít deprese, žiji spokojený život. Zítra jdu na vytažení a doufám, že se vše po čase upraví.Někde jsem četla, že je malé procento lidí, kteří jsou na nějakou složku Mireny alergičtí. Třeba k nim patřím. Všem radím oželet peníze a dát co nejdříve z těla pryč.

• Citovat
  • Upravit
32
1.3.11 21:23

Dobrý večer Erčo,

myslím, že podobné problémy mám také, jak už jsem předtím popisovala - sevře se mi hrudník, špatně se mi dýchá, je mi nevolno, tlak na žaludek. Nikdy předtím jsem to neměla a začalo to přesně měsíc nebo dva po zavedení Mireny. Doktor, který mi vyšetřoval žaludek mi dal prášky na nervy, ikdyž jsem mu říkala, že nemám žádné stresy - doma máme pohodu. Moje obvodní lékařka pak připsala další prášky a stále se dopuji něčím, obcházím lékaře, utrácím peníze za léky a jsem z toho vážně už na nervy.
Jakmile se dostanu z jednoho neduhu, objeví se druhý. Chci to změnit, ale stále se mi to nedaří.
Takže zvažuji o odstranění Mireny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erča
1.3.11 21:31

pro Cate

Tak to jsme na tom podobně, já ještě zapomněla dodat, že mi prvního půl roku šíleně padaly vlasy, nic nezabíralo až bylinky a taky se mi k tomu všemu motá často hlava. Může to být od páteře, ale chodila jsem na odblokování a rehabilitace. Ten vysoký tlak mě ale opravdu postrašil.Věřím tomu, že po odstranění se vše zlepší. Asi jsem ten typ, co potřebuje menstruovat :-( . Budu Vám držet pěsti ať už se rozmyslíte jakkoli, ať vás ty problémy přestanou brzy trápit.

• Citovat
  • Upravit
32
1.3.11 21:39

pro Erču

S vlasama problémy nemám, ale pravdou je, že jsem byla na různých zdravotních procedurách a také mi říkali, že mám vyšší tlak, což mě velmi udivilo. Vždy jsem měla spíše nižší, ani v těhotenství jsem neměla tak vysoký jak za poslední dobu. Ale nenapadlo mě, čím by to mohlo být způsobené. Prostě to nechápu, ale také nechci vše svádět na Mirenu :-D
Nejlepší bude si ji nechat vyndat a uvidí se. Trochu se bojím, jakými změnami po vyjmutí zase projdu a taky, že problémy nezmizí. I optimismus mi v poslední době chybí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erča
1.3.11 21:48

Tak optimismus mi chybí taky,já už měsíc neřeším nic jiného než že stále čtu vše možné o Mireně, ale už jsem se pevně rozhodla to risknout. Ať to beru ze všech stran, tak pokud už nějaké zdravotní problémy jsou,není třeba jim ještě přidávat jinak a už vůbec ne hormonama.Ale pravdou je, že vše se opravdu na Mirenu svádět nedá. Závidím spokojeným uživatelkám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1