Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě zrovna o ty peníze nejde,to je to poslední co mě na tom trápí
já žádnou ha mít nemůžu, blbě jí snášim a spoléhat se na to že si dá manže pozor? Raději ne ![]()
Denino píše:
mě zrovna o ty peníze nejde,to je to poslední co mě na tom trápíjá žádnou ha mít nemůžu, blbě jí snášim a spoléhat se na to že si dá manže pozor? Raději ne
tak to jo, pokud Ti nejde o prachy a nic jinýho ti nesedí, tak asi není co řešit … na chlapa bych taky nespoléhala, chci mít svou vlastní jistotu. ![]()
neumisa píše:Denino píše:tak to jo, pokud Ti nejde o prachy a nic jinýho ti nesedí, tak asi není co řešit … na chlapa bych taky nespoléhala, chci mít svou vlastní jistotu.
mě zrovna o ty peníze nejde,to je to poslední co mě na tom trápíjá žádnou ha mít nemůžu, blbě jí snášim a spoléhat se na to že si dá manže pozor? Raději ne
A i tak se ti to na ty dva roky moc neprodrazi!!! Kdyz mas nejake lepsi prasky, nebo naplasti, mas ctverku za rok jen to hvizdne!!!!
Jinak k tem vlaknum, at saham jak saham, nic necitim… ![]()
Já ty vlákna nahmatám docela v pohodě, ptala jsem se chlapa, jestli mu tam nevadí, že kdyžtak necháme zkrátit a prý ne, že v pohodě. Doktorka je nechala delší.
Podle mě kdyby se to tělísko hýbalo, tak by to bolelo…
Denino šla bych do toho, Mirena je jako každá jiná antikoncepce, tzn. vysadíš a můžete se začít snažit.
ahoj holky,tak ja teda musim na Mirenu reagovat.hned po sestinedeli jsem se rozhodli s pritelem ze si ji necham zavest.zavedeni bylo trosku neprijemene ale jako nic hroznyho.doktor mi rekl ze do pul roku muzu mit castejsi krvaceni nebo rozhazenou ms nebo dokonce ms vubec zadnou..si rikam fajn
no ale…ja krvacela cely rok vkuse
jo pradvda jednou jsem mela 14dni klid.jinak porad.doktor rekl to je normalni..debil
tak posledni 4mesice jsem zacala mit velike bolesti bricha,citila jsem ze se telisko hybe…jednou jsem si nemohla ani sednout no proste nic tak jsem skoncila na pohotovosti.tam mi rekli ze je telisko vzhuru nohama jakoby.tak rikam a dost.sla jsem na gyndu ze si to chci nechat vyndat a ze stejne chceme druhe mimco.vytazeni byla ukrutna bolest.vohodila jsem pekene primare celeho od krve.kdyz mi tam potom koukal tak rika ze nechape ze jsem ji tam mela tak dlouho a ze me obdivuje ze jsem to vubec vydrzela.mela jsem uplne potrhany delozni steny a dotoho jsem dostala zanet od toho teliska.takze jsem nakonec byla mesic na atb…tot muj pribeh.nikdy vic
katerina2095 píše:
ahoj holky,tak ja teda musim na Mirenu reagovat.hned po sestinedeli jsem se rozhodli s pritelem ze si ji necham zavest.zavedeni bylo trosku neprijemene ale jako nic hroznyho.doktor mi rekl ze do pul roku muzu mit castejsi krvaceni nebo rozhazenou ms nebo dokonce ms vubec zadnou..si rikam fajnno ale…ja krvacela cely rok vkuse
jo pradvda jednou jsem mela 14dni klid.jinak porad.doktor rekl to je normalni..debil
tak posledni 4mesice jsem zacala mit velike bolesti bricha,citila jsem ze se telisko hybe…jednou jsem si nemohla ani sednout no proste nic tak jsem skoncila na pohotovosti.tam mi rekli ze je telisko vzhuru nohama jakoby.tak rikam a dost.sla jsem na gyndu ze si to chci nechat vyndat a ze stejne chceme druhe mimco.vytazeni byla ukrutna bolest.vohodila jsem pekene primare celeho od krve.kdyz mi tam potom koukal tak rika ze nechape ze jsem ji tam mela tak dlouho a ze me obdivuje ze jsem to vubec vydrzela.mela jsem uplne potrhany delozni steny a dotoho jsem dostala zanet od toho teliska.takze jsem nakonec byla mesic na atb…tot muj pribeh.nikdy vic
Se na mě nezlob, ale za tohle nemůže Mirena, ale debil gynekolog ![]()
Erian píše:katerina2095 píše:Se na mě nezlob, ale za tohle nemůže Mirena, ale debil gynekolog
ahoj holky,tak ja teda musim na Mirenu reagovat.hned po sestinedeli jsem se rozhodli s pritelem ze si ji necham zavest.zavedeni bylo trosku neprijemene ale jako nic hroznyho.doktor mi rekl ze do pul roku muzu mit castejsi krvaceni nebo rozhazenou ms nebo dokonce ms vubec zadnou..si rikam fajnno ale…ja krvacela cely rok vkuse
Mirena jako takova za to muze.ale je jasne ze za to ze jsem ji tam mela tak dlouho muze opravdu gynekolog
katerina2095 píše:Erian píše:Mirena jako takova za to muze.ale je jasne ze za to ze jsem ji tam mela tak dlouho muze opravdu gynekologkaterina2095 píše:Se na mě nezlob, ale za tohle nemůže Mirena, ale debil gynekolog
Mela jsem to stejne/bolesti,krvaceni,krece imrvere/. Nedala jsem gyndru ppokoj,stale mne bral na sono apod-az jednou uz ji zachytil,jak byla na odchodu…me telo ji vypudilo,jak jsem to uz psala.A prasule zpet jsem DOSTALA ![]()
Hele nestrašte tady…
Chodí sem i maminy, kteří o Mireně uvažují, dost toho, že skoro celá takhle diskuze je jedna velká negativní reklama…
Proč šílet z takových komplikací, když vůbec nemusí nastat?
capinka píše:
Ahoj, chtěla bych vědět, jestli máte některá zkušenost s tělískem Mirena. O dětech na dalších pár let rozhodně neuvažujeme, takže o něm přemýšlím a sháním informace. Prý je dobré…
Díky moc za zkušenosti.
Toto je 1.prispevek zakladatelky.Pokud mne zrak neklame,pidí se po ZKUŠENOSTECH.A ty mám.
Takze nechapu,proc bych je nemohla/nemela sdelit?
podle mě i negativní informace jsem patří, bohužel je pár ženských , kterým to nesedne , ale to je u všeho možnýho , bud budeš vyjímka a nebo to bude dobré .
Já jí zatím nemám , uvažuju o ní je pravda že mě to trošku odradilo , ale až našetřím tak do ní půjdu
to jak to při zavádění či vyndávání bolí , ovlivní jeho vlastní prách bolesti a hlavně zručnost doktora
člověk si má zevšech diskuzí a všeho co čte vzít trošku . tady v dikuzi jde podle mně nazbírat možnosti co by se mohlo a nemusle stát . Ve finále je to stejně na každé znás zda to podstoupí a kdo se vymlouvá na špatné názory z diskuzí tak at je načas přestane číst , pravděpodobně má už přebráno )))) jako já ))))))))) a počase se nad tím znovu zamyslí zda jí chce .
Jinak peníze by měli vracet do 1 roku po zavedení ale je lepší si jí koupit přes doktora je pak snadnější reklamace
Ahiojte, tak já byla na zavedení mireny dnes, jsme 9 měsíců po porodu a musím říct, že super. zavedení jsem se bála, ale bylo to jak dybych dostala menses, takže nic bolestivého a ani nešpiním. tak doufám, že budu jedna z těch, kterým mirena bude sedět. myslím, že je to bomba nemyslet 5 let na antikoncepci.
Ahoj, ja ji mam neco pres tyden, nespinila jsem ze zacatku, ale az tak paty den jsem zacala tri dny jsem spinila a ted uz dva dny zase nic, tak se taky modlim ![]()
Mám mirenu již 5 let a příští měsíc jdu na výměnu.Za celou tu dobu jsem neměla žádné problémy.Tudíž vřele doporučuji!
Ničeho se nebojte,milé dámy,když vydržíte porod,tak zavedení Mireny je banalita! ![]()
jj je to blbost dát tolik pěnež za něco co nevyužijete .-((
pro vás bude mnohem lepší ta pululka při kojení (ted nevím jak se to jmenuje)při to ms taky není