Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejsou ty vaše problémy způsobeny tím, že Vám to rpostě doktor blbě zavedl??? Bylo by to možné?
Pokud ji spatne zavedl,co by to znamenalo, ze je jinde nez ma byt,tudiz by zeny nebyly chraneny?To asi ne.proste nekomu jen sedne a nekomu ne.je to otazka casu, zda se telo s teliskem zzije nebo ne.Pokud ji dr spatne zavedl a zeny maji bolesti,obvykle jdou na kontrolu a dr ultrazvukem zjisti,zda je mirena umistena spravne.
spokojenost - tedy zatím..
tak mám mirenu cca měsíc a půl a zatím dobrý, pravda plet se mi ted zhoršila, ale doufám, že to přejde , krvácím/špiním cca po 14ti dnech cca 2-4dny, bez bolestí - ty při a po zavedení byly šílený - ale ted dobrý..váha jde dolů pomalu ale jistě, a další neg. zatím nepozoruji.
Mireny jsem se dost bála, ale vypadá to zatím dobře.
holky, taky berte v potaz, že každá ji přijmeme jinak a může se to srovnat opravdu až kolem toho půl roku od zavedení..
přeji všem co ji mají, aby se jim s mirenou sžilo dobře a byly spokojený ![]()
Zdravim te katko82,jak to pokracuje s mirneou,porad dobry a co plet,uz se to ustalilo?
sidonia - už to byhc řekla je mín a mín, plet se mi vždy zhorší před krvácením, takže aspon vím, kdy to přijde, ale je to hnus. to jsme jak pubertačka, takový jsem to nikdy neměla, to co se mi ted na tom ksichtě dělá ![]()
jinak dřív jsme to měla po těch cca 14dni cca 3dny, ted už je to po delší dobbě taky cca ty 3dny..tak snad se to ještě vylepší ![]()
a holky, krásný nový rok 2010 ![]()
holky, tak já už ji mám skoro 4 měsíce a trošku stále špiním. Je to stále v intervalech, opakuje se to po 14 dnech a trvá to tak 4 dny, nebo že by to byla menzes????
Jinak plet ok, ale pořád žeru hrozně sladké, zatím teda stále kojím, tak fakt nevím, jestli je to tím kojem nebo tou mirenou, dřív jsem sladké skoro nejedla. Váha sice nahoru nejde, ale taky nejde dolů.
derido - přesně takhle to mám - měla jsem já - cca po 14dnech špinění max 4dny…ted bych řekla to ustupuje..
a plet se mi zhorila vždy řed tím a až ted poslední dobou, na začátku v poho, tka se to snad taky srovná.. ![]()
tak ted řeším, jestli může být žravost způsobena mirenou, já jsem totiž opravdu rozežraná, váha sice nahoru nejde, ale nemůžu dát dolů břicho po porodu a žeru a žeru, hlavně sladké, to jsem nikdy nejedla
![]()
derida - to mám ted taky, ale já to přičítám počasí, jak je zima, na jaře mě to zase pouší a v létě skoro nejím…
bříško taky ještě trochu od porodu mám, ale samo tím žraním, tak snad na jaře se to zklidní ![]()
pokud to nepřestane, přičtu to mireně potvoře.. ![]()
a zase už dva dny krvácím..fuj
![]()
AHOJKY,
TAKY JSEM SI NECHALA ZAVÉST MIRENU A TEĎ MÁM JEN PROBLÉMY. MÁM JI SEDM TÝDNŮ A NEMÁM JI V DĚLOZE, ALE V DUTINĚ BŘIŠNÍ. DOKTOR TO ZJISTIL,KDYŽ JSEM BYLA MĚSÍC PO ZAVEDENÍ NA KONTROLE. POSLAL MĚ DO NEMOCNICE , KDE JSEM DNES PODSTOUPILA HYSTEREKTOMII KE ZJIŠTĚNÍ, JESTLI JE V DĚLOZE , NO A NENÍ. POSLALI MĚ NA CT A ZJISTILI, ŽE JI MÁM V BŘIŠE, KDE SI VOLNĚ CESTUJE. ZA 10 DNÍ JDU NA OPERACI, BUDE MI PROVEDENA LAPAROSKOPIE K JEJÍMU VYJMUTÍ. MÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST? ![]()
AHOJ,
jo,ja …
V breznu 08 zavedena,aby v cervnu (po trech mesicich krvaceni a skoroporodnich bolesti) byla stahy definitivne VYPUZENA-dr ji objevil na pul cesty venku,uz nemela vubec!!!! zadny antikoncepcni ucinek..... ![]()
Tak at ji najdou a zneskodni co nejdriv ![]()
Katko, já ted měla 5 dnů klid a dneska jsem začala zase špinit
už se těším, až to skončí, doufám, že to bude brzo.
zdravim te derido,kdyz jsem kojila, mela jsem porad hlad a po kazdem obede jsem musela mit dezert.Jedla jsem skutecne za dva.Jsem zvykla cvicit.Vaha nesla nahoru ani dolu.Kojila jsem 14 mesicu.Potom co jsem prestala kojit,jsem prestala vice jist, presla i chut na sladke a vaha sla normalne dolu.Urcite na tom budes stejne jako ja. ![]()
Tak víceméně už 3.týdne krvácím střídavě se špiněním a už mě to přestává bavit..třeba z ničeho nic hodně krv. a za pár hodin pro změnu vůbec..jak u blbých..
ale vypozorovala jsem , že na 99% krvácím a hodně když zvednu něco hodně těžkého (cca nad 10-15kg). Večer jsem blbec nesla 20kg do 3.patra topení a bum krve jak z vola cca od odpoledne do večera, ted ale už zase ..
nemáte to někdo taky tak?
Sidonia díky za uklidnění, doufám,že to tak bude i mně!!!!
Jinak včera jsme zase začala krvácet, první den to je krvácení a dneska už jen špiním, nemůže to být i menses????