Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oz
9304
9.5.10 21:52

Jo a při kojení jste nezaregistrovaly úbytek mlíka nebo že by to dítku jinak chutnalo? Já teda rozhodně netrpím nadbytkem, takže snížení tvorby by mě dohnalo asi k flašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
9.5.10 22:00

No mě třeba to závědění vůbec nebolelo, byl to jen takový nepříjemný tlak. Přes to špinění sexovat můžeš, aspon u mě je to fakt jen slabé, za den mi stačí dvě slipovky. Mám tři kamarádky, které mají Mirenu a žádná problémy neměla, je to fakt individuální, ale bohužel ti nikdo dopředu neřekne, jestli ti sedne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
10.5.10 09:26

kury - přesně tak, zavede se takovým dlouhým úzkým aplikátorem třeba jako bývalé tampaxy :lol: , někoho to bolí mín, někoho víc - pro mě to tedy byly muka. Ale každý samozřejmě to nese jinak, můžeš být zrovna ta, co to skoro nebude cítit a mirena ti sedne.
Já musím dnes na ko, protože mi mirena stále zlobí - a doufám, že se zase někde neztratila..druhou laparku to by mě fakt švihlo..a jinak toho vycestování do těla se taky neboj, jsem fakt asi exot, aspon na mě tak ted dr furt kouká :mrgreen: , že se s tím ještě nesetkaly.
Ono taky je asi dost spokojených uživatelek, ale vem to tak , že málokterá si sedne k pc a napíše to. Protože většinou píšeme ty problémy a když je vše ok, nemáme takovou potřebu psát..takže je to fatk prostě o těle jak to přijme.
Mě to manžel taky rozmlouval, a když jsem přišla s tím, že si nechám dát na sále rovnou další, tak na mě koukal taky jak na magora..
ale pokud dnes bude mirena zase někde jinde než má být, tak si ji nechám asi vyndat.. :cert: protože špinit akrvácet mě furt neba :evil:
sexík - podle toho co ti vadí a nevadí bych řekla, já osobně tedy se netulím ani když špiním, ale řekla bych, že by to teoreticky šlo :lol:
Jejky , omlouvám se za román :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
10.5.10 09:31

kojení - úbytek jsem nepozorovala ani nějaké změny, malá furt jedla jak o život :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
10.5.10 12:55

Katko, já na tebe taky čuměla jak puk, když jsem četla, že sis nechala dát hned na sále druhou mirenu :lol: :oops: A to je ten aplikátor tak tlustý? Já jsem myslela, že to je nějaká pidimidi trubička 3 mm silná 8-o No tak to mě asi mrskne, mám z toho strach.
Tobě držím pěsti,ať je to ok, tak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
10.5.10 14:09

holky jedu klepu se jak nevím co ,ale snad to bude ok..
Aplikátopr je slaboučký, neboj , to jsme psala jen jako abys věděla, čím se to zavádí, jinak tloušťka je samo mín než u tampaxů.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
10.5.10 14:17

Katy, tak jeď a držím palec :huban: A tenčí, jo? Ufff :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
10.5.10 16:57

tak jsem doma - mirena opět o 2cm sestoupila, tak ji ještě zase vracel zpět, dnes to ale tedy už tolik nebolelo, to se mu musí nechat, taky už je z toho chudák hotový :oops: , no a za měsíc zase na ko a když bude zase nízko, tak ji už vyndá a budeme řešit co dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
10.5.10 21:29

Katko, no tak to není moc dobrá zpráva, asi jsi vážně exot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
11.5.10 10:01

kury - dík :mrgreen: :mrgreen: to jsem , ale asi tak všeobecn¨ě, dr si dělal legraci, že ji holt vydná a budu zase těhotnět..no to byhc byla ale furt těhu asi do menopauzy..třeba u verči jsem měla už dávno po ovulce a zvládly jsme jí hned na poprvý..no domču vlastně taky-..jak říká moje mamka - stačí se na mě podívat a jsme těšhu :mrgreen: :mrgreen:
bože kdo by to živil :cert: už tyhle dvě jsou jak otesátnkové moji :mrgreen:
a jeslti se rozhodneš ty pro mirenu, držím všechny palečky at ti sedne.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
13.5.10 14:16

Katy, tak to těhotníš jedna báseň, jsem zvědavá, jaké budeš mít skóre, když budeš bez antiko :lol: Není to krásné, mít velkou rodinu? 6, 7 dětí… :jazyk:
Pro mirenu jsem v podstatě rozhodnutá, tak snad do té doby neotěhotním, už jsem dostala MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
14.5.10 09:19

kury - mě by to jako milovnici dětí ani tak neva, doma si to umím představit, jako matka v domácnosti by mě to i bavilo, ale kdo by to živil :mrgreen: :mrgreen: i takhle mám furt nutkání (maličko workoholik) a mám aspon eshop s dětskýma potřebama a dělám aspon po pc.. :mrgreen: (kdybys něco potřebovala adresa je v podpisu)
no tak jako obvykle, po ko jsme přestala kupodivu krvácet druhý den, ale vždy po tulení s manželem krvácím..a do večera to přestane..ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
15.5.10 13:07

Katy, ty už sem radši nic nepiš nebo si to rozmyslím a nedám si ji :lol:
A chápu tě, že něco musíš dělat, mě to teda na kompu dřepět moc nebaví, ale lidi mi chybí. A šlape ti ten shop? Mám pocit, že je toho hodně :nevim: Já nic nepotřebuju, mám všechno po Vincentovi, spíš už prodávám :wink: Jako občas něco potřebuju, teď třeba přebalovací podložku, ale to jsou takové položky, co koupím radši tady bez pošty 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
do
18.5.10 10:54

jo?u nas to stoji 1000kc,mirena 5500kc.mam 2.tyden mirenu ale neustale krvacim silne a uz mi vypadla i ta snurka co je na mirene na 3-4krat po kouskach,bojim se ci mi nevypadl i mirena? :-(

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
18.5.10 14:21

DO, a tos tu šňůrku jako našla na vložce? Nebo se může použít i tampon? 8-o Kdy jdeš na kontrolu? To by ses asi měla objednat, ne? Tak dej vědět, co ti Dr. řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí