Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
30.3.12 18:07
@tutulinka píše:
Snad máte pravdu. Byla jsem celá natěšená, že si situaci ulehčím, ale čím více jsem komentáře četla, tím méňě jsem si myslela, že si to vůbec nechám zavést :|

souhlasím, taky jsem před zavedením pročítala, co jsem mohla a ne jen tady, i na jiných fórech. Přesto jsem se nakonec rozhodla pro a to z toho důvodu, že ty nespokojené „majitelky“ tělísek mi přišly příliš uřvané, skoro žádná z nich nepodávala ucelené a objektivní informace o svém problému. I když tomu rozumím, prostě mě nepřesvědčily. A jsem ráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.3.12 18:09

@neumisa
No zřejmě do toho půjdu tak uvidíme, třeba mě takové problémy nepotkají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
30.3.12 18:11
@tutulinka píše:No zřejmě do toho půjdu tak uvidíme, třeba mě takové problémy nepotkají :)

většina žen problémy nemá, jen je víc slyšet ty se špatnou zkušeností ;) Ale tak je to u všeho … 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.3.12 18:13
@neumisa píše:
většina žen problémy nemá, jen je víc slyšet ty se špatnou zkušeností ;) Ale tak je to u všeho … 8)

To je asi taky pravda :mrgreen: , ale když člověk vidí ty komentáře vždycky ho popadne nervozita a pochybnosti. To tak vždycky je a bude :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
no
3
30.3.12 22:15

Ahoj všichni:) Mirenu mam 18 měsícu a necítim se vubec dobře psychicky :( Napadla mě taky souvislost s mirenou!!!!Dneska jsem se obědnala k Dr.tak jsem zvědavá co mi řekne :think: Myslim si že mi prostě nesedla :,( Ještě ke všemu to pořád mam a jsem už celkem dost unavená!Mam to trošku ale pořád :( Tak uvidíme taky bych chtěla vrátit tu pohodu do sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
30.3.12 22:18
@no píše:
Ahoj všichni:) Mirenu mam 18 měsícu a necítim se vubec dobře psychicky :( Napadla mě taky souvislost s mirenou!!!!Dneska jsem se obědnala k Dr.tak jsem zvědavá co mi řekne :think: Myslim si že mi prostě nesedla :,( Ještě ke všemu to pořád mam a jsem už celkem dost unavená!Mam to trošku ale pořád :( Tak uvidíme taky bych chtěla vrátit tu pohodu do sebe :roll:

Ahoj. A dostala jsi od Dr. nějaké hormony na upravení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
no
3
30.3.12 22:30

Ahoj vubec nic mi nedal :( Jen říkal že to chce čas!Já už ale nechci na nic čekat nevěřim tomu že to bude dobrý!!!Holt to štěstí nemam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
30.3.12 22:37

Tak to je divný, já mám Mirenu taky cca 18 měsíců. Ze začátku jsem tak asi 4 měsíce střídavě trochu krvácela a špinila. Pak se to ustálilo. Občas tedy krvácím nebo špiním déle a musí se to řešit hormony, ale potom je to už v poho. A dělal ti ultrazvuk, jestli nemáš třeba cystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cedruška
31.3.12 18:53
Ahoj, v tom ti úplně rozumím, mám to stejné.
@no píše:
Ahoj všichni:) Mirenu mam 18 měsícu a necítim se vubec dobře psychicky :( Napadla mě taky souvislost s mirenou!!!!Dneska jsem se obědnala k Dr.tak jsem zvědavá co mi řekne :think: Myslim si že mi prostě nesedla :,( Ještě ke všemu to pořád mam a jsem už celkem dost unavená!Mam to trošku ale pořád :( Tak uvidíme taky bych chtěla vrátit tu pohodu do sebe :roll:
@no píše:
  • Citovat
  • Upravit
cedruška
31.3.12 18:57
Mě doktor dal hormony na úpravení, ale pomuže to jen na chvilí, pak se to vratí zpět..
@cedruška píše:
Ahoj, v tom ti úplně rozumím, mám to stejné.
  • Citovat
  • Upravit
cedruška
31.3.12 18:58
Teda alespon u mě to taK BYLO
@cedruška píše:
Mě doktor dal hormony na úpravení, ale pomuže to jen na chvilí, pak se to vratí zpět..
  • Citovat
  • Upravit
Vlaďka69
1.4.12 00:20

@tutulinka
Ach jo, nechtěli jsme tady nikoho děsit. Podle statistiky Mirena nesedne asi tak 10% žen. Musíš doufat, že budeš v těch 90% :-). Vyndat se to dá vždycky, ale vyhodíš 6.000 Kč. Ale pokud budeš mít potíže, tak zjistíš, že bys klidně zase ještě 6 tis. zaplatila aby ti ji zase vyndali :-) Takže tě potom ty vyhozené peníze zase tolik netrápí.
Je lepší vědět dopředu co může nastat.

Jinak pokud jsi ještě nerodila, tak si nech zavést Mirénu raději v narkoze, aby tě to nebolelo. Já už rodila 2×, Mirénu mi zaváděli 4 měsíce po porodu a musím říci, že to bylo hoooodně nepříjemné.

Pro neumisu - co považuješ za hysterické výlevy? Byla jsem moc vděčná !!!!!!, když jsem začala mít potíže, že jsem na internetu našla diskuzi, kde bylo napsáno, že Mirena může způsobit deprese. Proto jsem si ji také hned nechala vyndat a neskončila jsem na psychiatrii. Já myslela, že od toho diskuze jsou. Ale zřejmě máš nějaké právo hodnotit příspěvky ostatních :-(

• Citovat
  • Upravit
25
1.4.12 00:34

Jsem se zaregistrovala, aby někdo neřekl, že zde diskutuji anonymě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cedruška
1.4.12 08:54
Vladi to bylo pěkně řečeno :)
@Vlaďka69 píše:
@tutulinka
Ach jo, nechtěli jsme tady nikoho děsit. Podle statistiky Mirena nesedne asi tak 10% žen. Musíš doufat, že budeš v těch 90% :-). Vyndat se to dá vždycky, ale vyhodíš 6.000 Kč. Ale pokud budeš mít potíže, tak zjistíš, že bys klidně zase ještě 6 tis. zaplatila aby ti ji zase vyndali :-) Takže tě potom ty vyhozené peníze zase tolik netrápí.
Je lepší vědět dopředu co může nastat.

Jinak pokud jsi ještě nerodila, tak si nech zavést Mirénu raději v narkoze, aby tě to nebolelo. Já už rodila 2×, Mirénu mi zaváděli 4 měsíce po porodu a musím říci, že to bylo hoooodně nepříjemné.

Pro neumisu - co považuješ za hysterické výlevy? Byla jsem moc vděčná !!!!!!, když jsem začala mít potíže, že jsem na internetu našla diskuzi, kde bylo napsáno, že Mirena může způsobit deprese. Proto jsem si ji také hned nechala vyndat a neskončila jsem na psychiatrii. Já myslela, že od toho diskuze jsou. Ale zřejmě máš nějaké právo hodnotit příspěvky ostatních :-(
  • Citovat
  • Upravit
cedruška
1.4.12 09:11
Vladěnko chtěla bych se zeptat jak dlouho máš mirenu venku a za jak dlouho po vytažení se dalo vše do normálu? Děkuji :hug:
@cedruška píše:
Vladi to bylo pěkně řečeno :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital