Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
… a ještě něco !
Dostala jsem od lékařů plno prášků, také na psychyku. Vzala jsem si jen pár.
Rozhodně nedoporučuji! Důležité je najít původce nemoci a ne brát oblbováky!
Způsobíte si s nimi jiné problémy!
Ahoj, já Měla Mirenu zavedenou,hned po porodu, ale hned po zavedení jsem měla bolesti v podbřišku a krvácení,ale to by nevadilo, kdy by mi mirenu tělo přijalo ,ale po třech týdnech mi tělo MIRENU nevypudilo
Jsem docela naštvaná,postoupila jsem zavedení Mireny, což je bolestivé a ještě k tomu 5.000,– na 3 týdny, to je pro maminku na mateřské dost
,opravdu nedoporučuji,Eva
@Cate16
souhlasím na 100% ! Nejvíc mě štvalo, že na mě gynekoložka koukala jako na nějakou neurotickou hysterku a posílala mě na psychiatrii, říkala, že není možné abych psychické problémy měla z Mirény. Jsem ráda, že jsem se nenechala přesvědčit a Mirénu jsem si nechala vyndat hned. Hrozně si teď vážím toho, že jsem zase normální a v pohodě. S Mirénou to byla jedna veliká hrůza. Nenechte děvčata ze sebe dělat blázny ![]()
Tak Mirena byla opravdu na půl vypuzená…naštěstí mi ji dali zpátky, ale dr. říkal, že neni jistota, že mi tam vydrží..tak uvidím…fakt jsem byla přesvědčená o tom, že s Mirenou nejsou téměř žádný problémy, ale opak je pravdou…no uvidím…
![]()
@Vladka69 píše:
@Cate16
souhlasím na 100% ! Nejvíc mě štvalo, že na mě gynekoložka koukala jako na nějakou neurotickou hysterku a posílala mě na psychiatrii, říkala, že není možné abych psychické problémy měla z Mirény. Jsem ráda, že jsem se nenechala přesvědčit a Mirénu jsem si nechala vyndat hned. Hrozně si teď vážím toho, že jsem zase normální a v pohodě. S Mirénou to byla jedna veliká hrůza. Nenechte děvčata ze sebe dělat blázny
ahojky holky i já se s vámi podělím o zážitky po zavedení mireny.nechala jsem si jí zavect asi pul roku po porodu, zavedení bylo v pohodě jen jsem citila takové tahání.byla jsem s ní naprosto spokojená, žádné vedlejší učinky , jak mnohé z vás popisujete. Po 5letech mě čekala výměna , no tak to byla hruza, málem jsem tam omdlela , jak mi ji vytahovali měla jsem hrozné bolesti, je to 2 dny od zákroku a stále mám silné krvácení, bolí mi celej podbřišek a celkověse necítim nic moc, snad to brzy přestane a bude to v pohodě jako s mirenou 1
))
Ahojte holky, no já byla včera u gynekologa, že mi pořád nepřišla mentruace, a tak mi řekl, že mám vodu ve vaječníku. Koukala jsem na něho jak na vola, jsem to nikdy neslyšela, prý to je možnost že mi selháva vaječník. A strašně se divil, že jsem si mirenu nechala vytahnout, že jsem si jí ještě pul roku měla nechat, že škoda peněz.. A když jsem mu popsala moje deprese a psycha tak se ještě naštval a řekl mi že je to nesmysl a že jestli mi někdo řekl že to je z toho, že tomu nerozumí a kecy kolem toho. Že na 100% to nemuže být s toho a taky se ze mě snažil udělat cvoka… Oni všichni strašně vyhlašujou mirenu a davají nám tabletky na nervy, no tak kde je pak chyba.. Jsem si o tom myslela svoje a odešla jsem.. Tohle nemá cenu, doktoři nám nepomužou, oni jsou přesvědčení že to s toho nemuže být, protože to mají nastudovano, ale jak mužou někomu tvrdit že to je 100%. když ji sami neměli.. A chtěla bych vidět kolik gynekoloek tu mirenu má když je tak skvělá.
@Cate16 píše: … a ještě něco !Dostala jsem od lékařů plno prášků, také na psychyku. Vzala jsem si jen pár.
Rozhodně nedoporučuji! Důležité je najít původce nemoci a ne brát oblbováky!
Způsobíte si s nimi jiné problémy!
@cedruška píše:
Ahojte holky, no já byla včera u gynekologa, že mi pořád nepřišla mentruace, a tak mi řekl, že mám vodu ve vaječníku. Koukala jsem na něho jak na vola, jsem to nikdy neslyšela, prý to je možnost že mi selháva vaječník. A strašně se divil, že jsem si mirenu nechala vytahnout, že jsem si jí ještě pul roku měla nechat, že škoda peněz.. A když jsem mu popsala moje deprese a psycha tak se ještě naštval a řekl mi že je to nesmysl a že jestli mi někdo řekl že to je z toho, že tomu nerozumí a kecy kolem toho. Že na 100% to nemuže být s toho a taky se ze mě snažil udělat cvoka… Oni všichni strašně vyhlašujou mirenu a davají nám tabletky na nervy, no tak kde je pak chyba.. Jsem si o tom myslela svoje a odešla jsem.. Tohle nemá cenu, doktoři nám nepomužou, oni jsou přesvědčení že to s toho nemuže být, protože to mají nastudovano, ale jak mužou někomu tvrdit že to je 100%. když ji sami neměli.. A chtěla bych vidět kolik gynekoloek tu mirenu má když je tak skvělá.
Cedruško, je jasný, že ji vychvalujou, neb z Mireny maj sami pěkný prachy a na našem zdraví a psychice jim vůbec nezáleží
. Asi bych tu Mirenu tomu doktoroj vrazila taky někam, aby si s ní užil jako si užili my
...... Jinak těch 5 let bez ms nemělo chybu, to si přiznejme, ale než mít depky - to radši budu každej měsíc kupovat Allwaysky
![]()
@PeťulinQa 82 píše:
Cedruško, je jasný, že ji vychvalujou, neb z Mireny maj sami pěkný prachy a na našem zdraví a psychice jim vůbec nezáleží![]()
![]()
. Asi bych tu Mirenu tomu doktoroj vrazila taky někam, aby si s ní užil jako si užili my
...... Jinak těch 5 let bez ms nemělo chybu, to si přiznejme, ale než mít depky - to radši budu každej měsíc kupovat Allwaysky
![]()
Ahoj holky. Tak je konečně Mirena venku.Při vyndavání jsem nic necítila,žádná bolest.Tak jsem to probírala opět s doktorem.Tentokrát jsem přišla s hotovou věcí vyndat bez diskuze.Zachoval se jinak.Poprvé se tomu smál,že se mu ty deprese a bolesti zad nezdají.Dnes po mém zdělení úspěšných endoskopických vyšetření až po krev uznal,že by to mohlo být z Mireny.Jsem sice jedna z mála ale může to být.Cerduško zacvič si daždý den tak abyses zadýchala a bude to ještě lepší.Kyslík tělu velmi prospívá.I když by ten kyslík mohl být čisčí ale to už jsme jinde.Holky hormony mě začínají děsit.Mám dceru 13 let.Protože měla silnou a dlouhou 18 dní menstruaci,nasadila jí doktorka hormony Duphaston.Nyní to bere půl roku.Je pravda,že se délka zlepšila ale projevyly se jí stejné příznaky jako mě při Mireně.Bolest zad,bolest v trojúhelníku,špatné dýchání.Neudělala žádný špatný pohyb tak jako já a najednou toto.Bojím se aby se jí taky nerozjely deprese.Hormony přestává brát.Takhle mladá a už potíže,chudinka.
Spipečku: poraď se o tom s doktorem, o tom co se s ní děje. To snad radši, aby měla dlouhou ms ( i když to je pěkně na prdlačku
). A co antikoncepce? Na to je ale ještě moc mladá,co? Aby zbytečně do sebe cpala nějaký sračky. Chudinka
.......
@PeťulinQa 82 píše:
Spipečku: poraď se o tom s doktorem, o tom co se s ní děje. To snad radši, aby měla dlouhou ms ( i když to je pěkně na prdlačku). A co antikoncepce? Na to je ale ještě moc mladá,co? Aby zbytečně do sebe cpala nějaký sračky. Chudinka
.......
Peťulinko doktorka jí tu antikoncepci asi stejně nasadí i když je to brzo.Řekla " když jí to nebude vyhovovat,nasadíme antikoncepci". ![]()
@spipek píše:
Peťulinko doktorka jí tu antikoncepci asi stejně nasadí i když je to brzo.Řekla " když jí to nebude vyhovovat,nasadíme antikoncepci".
Aha, ale já osobně bych se přikláněla k antiko, než k nějakým hormonům. A kdo ví, třeba rok bude užívat antikoncepci a po vysazení by se to mohlo srovnat,ne? Nebo ti řekne, že má přítele, že ji bude brát pořád
![]()