Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
4.5.12 17:04
@Vladka69 píše:
@tutulinka :,( :,( :,(
pohlídej si psychiku, účinky hormonů nastupují hned po zavedení. Držím pěsti, aby bylo vše v pohodě :-)

Tak po psychické stránce jsem zatím snad v pořádku, ikdyž přítel si stěžuje, že jsem teď pořád podrážděná, v nervech a dost náladová :( . Ale jinak na bolest nebo něco si stěžovat nemůžu. Pořád ještě sice špiním, ale nic mě moc nebolí. Tak uvidíme no :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spipek
7.5.12 22:06
@cedruška píše:
Ahojte holky, no já byla včera u gynekologa, že mi pořád nepřišla mentruace, a tak mi řekl, že mám vodu ve vaječníku. Koukala jsem na něho jak na vola, jsem to nikdy neslyšela, prý to je možnost že mi selháva vaječník. A strašně se divil, že jsem si mirenu nechala vytahnout, že jsem si jí ještě pul roku měla nechat, že škoda peněz.. A když jsem mu popsala moje deprese a psycha tak se ještě naštval a řekl mi že je to nesmysl a že jestli mi někdo řekl že to je z toho, že tomu nerozumí a kecy kolem toho. Že na 100% to nemuže být s toho a taky se ze mě snažil udělat cvoka… Oni všichni strašně vyhlašujou mirenu a davají nám tabletky na nervy, no tak kde je pak chyba.. Jsem si o tom myslela svoje a odešla jsem.. Tohle nemá cenu, doktoři nám nepomužou, oni jsou přesvědčení že to s toho nemuže být, protože to mají nastudovano, ale jak mužou někomu tvrdit že to je 100%. když ji sami neměli.. A chtěla bych vidět kolik gynekoloek tu mirenu má když je tak skvělá.

Cedruško a Peťulinqo,taky čekám na ty měsíčky a nemůžu se dočkat.Taky to ještě není úplně ono.Dnes mi švagrová říkala,že si chtěla dát Mirenu a mudr.jí nedoporučil,protože dlouho neměla antikoncepci a Mirenu by nemusela psychicky zvládnout.Dobrý doktor,že ji na to upozornil a nekoukal jen na peníze.

• Citovat
  • Upravit
natyna
9.5.12 14:01

při tělísku ano ale při Mireně ne.

• Citovat
  • Upravit
Kamila99
9.5.12 14:24

ale tetičko ,neboj se… bude to dobré:)) nemusí to samozřejmě sedět,ale já si to nemůžu vynachválit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kamila99
9.5.12 14:25
@natyna píše:
při tělísku ano ale při Mireně ne.

ale tetičko ,neboj se… bude to dobré:)) nemusí to samozřejmě sedět,ale já si to nemůžu vynachválit

• Citovat
  • Upravit
Nika22
13.5.12 09:00

Dobrý den, od kolika let je Mirena vhodná?

• Citovat
  • Upravit
spipek
13.5.12 09:47

Ahoj holky.Chtěla jsem se zeptat,jak silné jste měly první a druhé měsíčky po vyndání Mireny? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
kamila4
13.5.12 14:26

roky nevím,ale asi je bto víc pro ty co rodily…nevím,možná se to může zavádět i ženámco nerodily… :roll:

• Citovat
  • Upravit
monikavic
16.5.12 13:37

ahoj všichni…chtěla jsem se zeptat jestli je nás víc nebo jsem vyjímka potvrzující pravidlo. Mienu mám zavedenou 8 měsíc a týden mám MS a pak další dva špiním,pak týden klid a začne to znova.Prsa mě šíleně natečou a bolí někdy i dva týdny. Mudr. mi napsala hormony na zastavení, ale po vysazení je to ještě horší. tak jsem je přestala brát trpělivě čekám kdy se to srovná.Přítel z toho taky není moc odvázaný :nevim:
Je mi líto peněz to nechat teď vytáhnout. Další hormony už nechci,protože po nich přibírám.
Tak se ptám jestli byla na tom některá podobně a jestli se to ustálilo a za jak dlouho.
Děkuji za info..... :mavam:

• Citovat
  • Upravit
spipek
16.5.12 13:47
Peťulingo a Cedruško,vy jste mi vždy odpověděly,jaké jste měly první a drudé měsíčky
@cedruška píše: :dance: To je fakt… I když já je stále nepotřebuju :D

Cedruško a Peťulingo,vždy jste odepsaly tak mi prosím napište,jak vypadala vaše první a druhá menstruace po vyndání Mireny? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Kamila99
17.5.12 07:27
@monikavic píše:
ahoj všichni…chtěla jsem se zeptat jestli je nás víc nebo jsem vyjímka potvrzující pravidlo. Mienu mám zavedenou 8 měsíc a týden mám MS a pak další dva špiním,pak týden klid a začne to znova.Prsa mě šíleně natečou a bolí někdy i dva týdny. Mudr. mi napsala hormony na zastavení, ale po vysazení je to ještě horší. tak jsem je přestala brát trpělivě čekám kdy se to srovná.Přítel z toho taky není moc odvázaný :nevim:
Je mi líto peněz to nechat teď vytáhnout. Další hormony už nechci,protože po nich přibírám.
Tak se ptám jestli byla na tom některá podobně a jestli se to ustálilo a za jak dlouho.
Děkuji za info..... :mavam:

Ahoj,s tímto jsem se ještě nesetkala … já ji mám od září 2011 a na 1* … ale …pokud ti nesedí,nech ji vytýhnout ,peníze nejsou všechno… užívat hormony taky není dobrý - nevím kolik ti je- ale já bych se s hormonama asi nesmířila… jde o to jestli bys je brala dlouho nebo jak,krátkodobě bych to asi strávila,ale pokud ti to nepomáhá… :,(

Napiš pak jak si dopadla…

• Citovat
  • Upravit
89
17.5.12 07:54

Ahoj, já jsem měla, bohužel, stejný problém. Rok po zavedení jsem prakticky pořád špinila a krvácela. Klid byl třeba jen dva tři dny. Mudr říkal, že se Mirena usadí…, ale houby. Trvalo to rok. Vyndaval ji na třikrát. Už jsem měla vypsané papíry na vyndání v narkóze. Po vyndání se mi ulevilo, všechno to zmizelo a mám normální pravidelný cyklus. Peníze mi nevrátili, ale já jsem ráda, že je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamila99
17.5.12 08:43
@VendulaB. píše:
Ahoj, já jsem měla, bohužel, stejný problém. Rok po zavedení jsem prakticky pořád špinila a krvácela. Klid byl třeba jen dva tři dny. Mudr říkal, že se Mirena usadí…, ale houby. Trvalo to rok. Vyndaval ji na třikrát. Už jsem měla vypsané papíry na vyndání v narkóze. Po vyndání se mi ulevilo, všechno to zmizelo a mám normální pravidelný cyklus. Peníze mi nevrátili, ale já jsem ráda, že je pryč.

no vidíš… nevyšlo to… podle mě má na usazení půl roku,když se neusadí do tý doby tak už těžko… já sobně by tomu dala 6měsíců a když to nesedí tak ven.já ji tady chválím,mě sedí a velmi vyhovuje…ale kdyby mě to to zlobilo dýl jak půl roku asi bych se s tím nepárala. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
89
17.5.12 14:39

Já řešila celou dobu, ne po půl roce, ale jen 3 měsíce trvalo než ji vyndali, protože nešla ven. U mudr jsem byla každý měsíc. Navíc nemocný děti dostaly přednost. Peníze za tohle nevrací, ani poměrově k době. To mi řekl farm. zástupce Mireny, když jsem se ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brblinek
19.5.12 22:13

MIRENU nedoporučuji

Dobrý den, mám s tím asi takovou zkušenost, že od zavedení jen hrozné bolesti. Křeče v břiše, bodavá bolest, občas horečka. Měsíc mě doktoři přemlouvali, ať to ještě vydržím, že si to sedne… Nic si nesedlo, bolelo to pořád a stále, až jsem řekla dost a vyndat. A do ted mám břicho tak citlivé, že i v intimních chvílích si to vážně neužívám, protože to pořád bolí. Takže rozhodně nedoporučuju. Stálo mě to 6000 Kč, za měsíc užívání mi strhli 1000 Kč (prý že se to vrací při problémech a následném vyndání úměrnou částkou (což při rozpočítání 6000 kč/5 lety je 100Kč za měsíc, takže mě ještě okradli), do ted mám s břichem problémy a na oficiálních stránkách mireny se nikdo nezabývá tím, co je to za svinstvo. Já si myslela, že mě to spasí od silného krvácení a nakonec mi zůstalo tohle. Takže ještě popřemýšlejte…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1