Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1933
13.4.12 08:16
@Vladka69 píše:
@PeťulinQa 82
Musela jsem napsat adminům a poslat jim foto, nešlo mi to zprovoznit. Fotku jsem použila stejnou, jakou mám na Mimibazaru :-) nechtělo se mi nic vymýšlet a upravovat :P

Já mimibazaru nějak moc nerozumím :nevim: , nějak jsem mu nepřišla na chuť :nevim: ..... ale kdo ví - třeba jednou :pankac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.4.12 12:25

Mimibazar je docela jednoduchý, inzerce zadarmo, snadný a podrobný způsob vyhledávání, jsem spokojená - seženu tam vždy všechno pro malou a většinou tam jsou i nejlepší ceny. ale to je asi na jinou diskuzi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.4.12 12:35

Jestli můžu vstoupit ohledně té Mireny, věřím vám všem co píšete, že máte potíže. Já sice nemám problém s psychikou, ale zato ten rok z Mirenou byl pro mě hustej, mám jí po šestinedělí zavedenou apratkticky skoro celej rok jsem prokrvácela :mrgreen: tak mi doktorka přidala na podzim Carezete, že prej to zvýší dávku hormonů, co jsem ale vůbec nebrala, protože kojím a nebudu do sebe cpát další hormony spodem i horem, i když jsou ty tablety určený pro kojící.
Asi třikrát jsem jí chtěla vyndat, pokaždé mi doktorka řekla, že je to škoda. :mrgreen: Spíš se jí nechtějí vracet prachy, to si myslím já. Teď vítězně nekrvácím 3 měsíc, po 11 měsících krvácení témeř nonstop :zed: mám jí dál, ale je to jedno na podzim bude ven a budem dělat druhý miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cedruška
13.4.12 15:20

Ahojte Holky, tak co jak se citíte? :)

• Citovat
  • Upravit
1933
14.4.12 10:57
@cedruška píše:
Ahojte Holky, tak co jak se citíte? :)

Cedruško :hug: :kytka: , supéééér :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a co ty ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
14.4.12 18:25

Holky já jsem vytočená jako klíšte :cert: objednali jsme si romantický víkend s manželem bez dětí, a já už 14dní mírně krvácím a to i přesto,že beru ascorutin,který mudra na krvácení doporučuje.

v pondělí se objednávám na gyndu a jsem zvědavá co mi paní doktorka poradí,když ascorutin nepomáhá. je pravda těleso jse msi dávala kvůli prsám(neskutečně bolela) a to mi přestalo,ale přece už jsem dala prachy za teleso a furt vrážím peníze do vložek a teď když mám relax víkend musím nosit do bazénu i tampóny,které opravdu nenávidím.

já vím,že sex není všechno,ale myslím si,že jsem ještě mladá na to abych žila jako jeptiška :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cedruška
14.4.12 18:33
Já čím dál tím lépe, je to časem lepší a lepší, ale ms pořád nikde :)
@PeťulinQa 82 píše:
Cedruško :hug: :kytka: , supéééér :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a co ty ???
  • Citovat
  • Upravit
1102
14.4.12 18:43

ahojky k véhole diskuzy jsem už psala monentálně mám tělísko skoro 3 roky..nejřív jsem krvácela půl 3 týdny..pak se po dvouch letech objevla cysta- odeprali mi celý vaječník.. momentálně ms dostávám po 17 dnech a mám jí klidně týden takže jsem se přeobjednala k jinému gynekologovi, protože ten můj neustále mění názor a nejspíš půjde tělísko ven..nějak mám poslední dobou necítíma při ms je t ještě daleko horší jsem naprosto nesnesitelná..začíná mě všechno bolet..no prostě čím dýl jí mám tím je to horší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.4.12 22:11

problém?

Ahojky holky, Mirenu mám zavedenou měsíc a půl. Po zavedení jsem měla velký menstruační bolesti, ale po dvou dnech už dobrý, krvácela jsem a špinila tři týdny, pak jsem dostala ms a týden krvácení, ms skončila a já měla podivnej pocit, když jsem šla na wc…měli jsme s manželem sex a i ten říkal,že ji cítil…no a nakonec jsem zjistila, že ty vlákna mám v pochvě téměř celý a i nahmatám konec Mireny…takže v pondělí hned naklušu k doktorovi. No tak jsem si libovala, že budu mít klid…no jsem zvědavá, co mi doktor řekne..ale už teď se bojím toho, že ji bude muset vyndat… :nevim: :,( ..

Nemáte s tím někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.12 00:52

@pilcanda
cysty bývají také nežádoucí vedlejší účinky Mirény, četla jsem na diskusích, že s cystami mělo hodně žen problémy. Také jsem se s Mirénou necítila dobře a byla jsem nesnesitelná :-) viz mé předchozí příspěvky. Myslíš že jsi nesnesitelná kvůli tomu, že tě všechno bolí, nebo to souvisí s psychikou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
15.4.12 04:34

nikis…vlákna jdou zkrátit, to má doktor hotové za chviličku, tělísko se kvůli tomu samozřejmě vyndavat nemusí…

já za sebe jsem šťastná, že jsem Mirenu nechala vyndat po dvou letech…kdybych to neudělala, byla bych snad úplně plešatá, o psychice ani nemluvím, chvíli jsem byla dokonce na AD.

vlasy přestaly padat ze dne na den jak zázrakem, psychika se jakžtakž srovnává a teď ještě doufám, že shodím ty kila, které jsem po dobu mireny nabrala. :zed: za mne - vyhozené prachy, tělísko už bych si nikdy nenechala dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
15.4.12 09:17
@nikis píše:
Ahojky holky, Mirenu mám zavedenou měsíc a půl. Po zavedení jsem měla velký menstruační bolesti, ale po dvou dnech už dobrý, krvácela jsem a špinila tři týdny, pak jsem dostala ms a týden krvácení, ms skončila a já měla podivnej pocit, když jsem šla na wc…měli jsme s manželem sex a i ten říkal,že ji cítil…no a nakonec jsem zjistila, že ty vlákna mám v pochvě téměř celý a i nahmatám konec Mireny…takže v pondělí hned naklušu k doktorovi. No tak jsem si libovala, že budu mít klid…no jsem zvědavá, co mi doktor řekne..ale už teď se bojím toho, že ji bude muset vyndat… :nevim: :,( ..Nemáte s tím někdo zkušenost??

Neboj, Mirena ven nepůjde, jen ji popošoupne zpátky a pokud by byly vlákna ještě pořád moc dlouhý, tak je sestřihne :pankac: . Mě je sestřihnul úplně co to šlo hned při prvním zavedení před 5ti rokama .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
15.4.12 09:22
@alla píše:
nikis…vlákna jdou zkrátit, to má doktor hotové za chviličku, tělísko se kvůli tomu samozřejmě vyndavat nemusí…

já za sebe jsem šťastná, že jsem Mirenu nechala vyndat po dvou letech…kdybych to neudělala, byla bych snad úplně plešatá, o psychice ani nemluvím, chvíli jsem byla dokonce na AD.

vlasy přestaly padat ze dne na den jak zázrakem, psychika se jakžtakž srovnává a teď ještě doufám, že shodím ty kila, které jsem po dobu mireny nabrala. :zed: za mne - vyhozené prachy, tělísko už bych si nikdy nenechala dát.

To jsme na tom stejně, jen mě u toho nepadaly vlasy. O psychice ani nemluvím :( , 2× jsem skončila na interně a následně u psychiatra. Mirena je dva měsíce venku a já se čím dál tím víc „lepším“. Jen škoda, že jsme na to s mudrama nepřišli dřív, že by to mohla mít na svědomí Mirena ....... Ale co, důležitý je, že jsme se rozhodli pro další miminko a ne pro výměnu Mireny..... Neumím si představit prožít život v depkách a že jsem se pořád bála, abych neudělala nějakou kravinu :cert: ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maťko
16.4.12 08:53

Nikis

Ahoj, já už tako byl u doktorky 2× :evil: vždy jsem při menstruaci měla velké bolesti a pak najednou vše přestalo…a bylo to tím, že Mirena nedržela. Ted jsem dostala prášky na posunutí menstruace a čekám. Ale sem tam mám bolesti stejně i bez menstruace, takže si myslím, že to nedopadne dobře. Ale to už ji pak dám pryč. Od ledna to jen stále řeším a už jsem unavená a otrávená. Takže držím palečky, ať nemáš stejné problémy jako já ;)

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.12 09:15

Mirenu nikdy více !

Dobrý den všem,

před časem jsem také napsala pár příspěvků na toto téma se špatnýma zkušenostma.
Doktor mi po porodu navrhl tuto hormonální antikoncepci. Připadalo mi to strašně fajn, hlavně když jsem neměla žádnou menstruaci a tak jsem se mohla oddávat sexu kdy se nám zachtělo.
Bohužel, bylo to právě naopak :,(
Začala jsem mít různé zdravotní problémy od cyst, přes různé psychické problémy, s tím souvisela také nechuť k sexu až k záchvatům. Ty byly zřejmě způsobené žaludečníma problémama, ikdyž jsem v minulosti ničím takovým netrpěla a byla jsem zdravá a vyrovnaná ženská. Také jsem skončila v nemocnici.
Dlouho jsem se trápila, nikdy v životě jsem nic takového nezažila.
Nakonec jsem to riskla a nechala si Mirenu vyndat. Asi 3 měsíce trvalo, než se tělo z toho dostalo a teď po půl roce se cítím opět v pohodě - bez záchvatů.
Není to žádná pohádka, je to fakt !!!
Věřte, že nic nestojí za to být zdravá, což jsem si dříve tolik neuvědomovala.

Takže si to milé dámy velmi pečlivě rozmyslete. Pokuď přece jen se rozhodnete, neváhejte si to v případě problémů odstranit - a už vůbec né kvůli penězům, které jste za to dala.

přeji krásný a bezproblémový život ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital