Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
spipek
10.4.12 15:46
@PeťulinQa 82 píše:
@Vladka69 Vladi, úplně s tebou souhlasím :palec: :hug: ..... jen škoda, že to co jsem měla jsme nikdo - já i mudři nezačli přisuzovat Mireně, nemusela jsem se tak dlouho bát. Ale co, hlavně že po vyndání mi je čím dál tím víc líp...... A jsem ráda, že jsem se rozhodla pro čtvrtý mimiko a Mirena se neměnila jak jsem původně chtěla...... To bych se v tom plácala dál a dál bych se bála těch mejch myšlenek co mi sami najednou skočili do hlavy :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Jen prostě vím, že Mirenu UŽ NIKDY VÍC!!!
Jo, jinak Vladi, já u toho psychiatra skončila a odešla jsem s krabičkou Asentry (antidepresiva) a receptem na další krabičky na 3 měsíce (do příští návštěvy). Prášky mi hodně pomáhaly - to jo, ale jak začal být podzim tak jsem musela zvyšovat a na jaře zas snižovat jak začlo být hezky. A počasí na mě hodně působilo (což mi nikdy dřív nedělalo). Jak pršelo - třeba i den-měla jsem depky a když bylo sluníčko - tak jsem byla úplně v pohodě :dance: . Te'd je u nás od začátku dubna pořád zataženo (asi jen dva dni bylo sluníčko) a mě to vůbec nevadí, i přesto jsem v pohodě :dance: :dance: :dance: .

Peťulinqo,taky se těšim až bude venku.Myslíš si,že doktor musí být na vyndání Mirény zvlášť připravený ? Příští týden jdu na stěr a chci se doktora zeptat,zda mi jí může hned vyndat po stěru.Nechci už čekat 14 dní.Tak nevim,zda mi dvě věci udělá zároveň.Bylo vyndání rychlé ? Dík

• Citovat
  • Upravit
1933
10.4.12 15:47
@Katuuu píše:
Ahoj, no já vlastně doufám, že to bolet nebude :) Máme s mamkou i stejného doktora… Ale ted zrovna jsem tu dočetla o těch depresích, tak mě to trochu znepokojilo 8o Já totiž deprese mívám při menstruaci a doufala jsem, že mi s Mirenou zmizí…žádná menstruace=žádné deprese…musím si ještě promluvit se svým doktorem…Tak uvidime :)

Katuuu, nevím jak tvůj doktor, ale co tu i holky psaly, tak všichni mudři jen vychvalovali :pocitac: a pak ty problémy, přečti si - myslím že to je na týhle stránce, maximálně o stránku zpátky, čím jsme si prošli já s Vlaďkou 69 ..... Taky jsem myslela, že je všechno ok a vychvalovala jsem Mirenu kudy jsem chodila :think: ...... pak přišly deprese, hnusný pocity a ještě hnusnější myšlenky na moje tři zlatíčka :,( ...... Nenapadlo mě to přisuzovat Mireně ani náhodou, ale teď ji mám skoro 2 měsíce venku a jsem čím dál víc v pohodě. Jinak jsem taky maličko po zavedení špinila asi 3 měsíce po pár dnech a pak ms úplně zmizela....... Ale teď když vím, že za ty moje problémy mohla z 95% Mirena, tak ji v žádným případě nechci, budu radši kupovat Allwaysky a má mě ji jeětě někdy gyndr. doporučit :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ...........
Jo, a jak ti tu psala Maťko - s výrokem že to nebolí opravdu počkej až ji budeš mít. Není to sice nějak hrozný, ale docela dost nepříjemný - a to mi ji dával tenkrát hned po 6ti nedělí, kdy ten „spodek“ a čípek byl ještě takovej povolenej a možná i pootevřenej ......... Uvidíš. Každopádně ti přeju, ať tě to tedy nebolí :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
10.4.12 15:51
@spipek píše:
Peťulinqo,taky se těšim až bude venku.Myslíš si,že doktor musí být na vyndání Mirény zvlášť připravený ? Příští týden jdu na stěr a chci se doktora zeptat,zda mi jí může hned vyndat po stěru.Nechci už čekat 14 dní.Tak nevim,zda mi dvě věci udělá zároveň.Bylo vyndání rychlé ? Dík

Spipečku, mě taky udělal stěry a pak Mirenu vyndal a připravený na to být nemusí a fakt to rychlý bylo. Na koze jsem se klepala jak ratlik, až to bude vyndávat jak to bude bolet - pořád si ze mě dělal srandu, že ji nejprve ještě musí najít a pak teprve rvát ven :cert: ...... A hned na to mi ji s ní zamával před očima. Takže jsem byla překvapená, že jsem to opravdu vůbec necejtila a ¨byla venku coby dup :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spipek
10.4.12 15:56

Při zavádění jsem měla pouze 5 sekund silnou bolest ale ta chvilka se zvládne vpohodě.

• Citovat
  • Upravit
spipek
10.4.12 16:05
@PeťulinQa 82 píše:
Spipečku, mě taky udělal stěry a pak Mirenu vyndal a připravený na to být nemusí a fakt to rychlý bylo. Na koze jsem se klepala jak ratlik, až to bude vyndávat jak to bude bolet - pořád si ze mě dělal srandu, že ji nejprve ještě musí najít a pak teprve rvát ven :cert: ...... A hned na to mi ji s ní zamával před očima. Takže jsem byla překvapená, že jsem to opravdu vůbec necejtila a ¨byla venku coby dup :pankac: :)

To jsem zvědavá,zda mi s ní taky zamává před očima.To bude krásný pocit :dance: .Vyndání se nebojim.Bojím se,že to odloží na další návštěvu.Pak napíšu.Dík za rychlou odpověď

• Citovat
  • Upravit
Maťko
10.4.12 16:05

já taky :-) jen to tak nějak píchlo, jako kdyby ti dávali injekci silnější jehlou, a bylo. Dokonce jsem šla v klidu do práce, jen trošku mne pobolívalo břicho, jako kdybych měla menstruaci. Říkala jsem si, že to bylo v poho, a že to nejhorší už mám za sebou. Ale chyba lávky :? Měla jsem asi týden takové bolesti, že jsem nevěděla jak si sednout…a pak při menstruaci šup, a milá Mirena skluzla dolů…2× jsem měla menstruaci, a pokaždé Mirena nedržela. Takže minulý pátek zavedena po třetí a uvidíme :evil:
Ale rozhodně neznám žádnou ženu,která by řekla že to nebolelo nebo že to nebylo nepříjemné. Ale dá se to přežít a pokud budete holky jinak v pořádku, tak to vydržíte.
Jinak jak čtu všude možně ty naše diskuze, tak začínám mít docela vztek. Nejen že spousta žen přijde nenávratně o cca 6000,– ale ještě z nás dělají blbky, když nás neupozorní na všechny možné potíže.
Je to skoro na žalobu výrobce ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1933
11.4.12 07:44

@Maťko By mě zajímalo, kdyby jsme všichni - co s ní měli potíže a žalovali výrobce, jestli bysme uspěly :nevim: ...... Nooo, já asi né, když mi ji vyndali opravdu až po těch 5ti letech, ale z toho jsem se 4 roky cpala antidepresivy a měla to - co jsem měla :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: .
Nejradši bych ji vrazila i tomu výrobci, aby si vyzkoušel to, co jsme si zkusili i my. A žádný vyndávání po dvou měsících :cert: , pěkně až za 5 let :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
11.4.12 07:47
@spipek píše:
To jsem zvědavá,zda mi s ní taky zamává před očima.To bude krásný pocit :dance: .Vyndání se nebojim.Bojím se,že to odloží na další návštěvu.Pak napíšu.Dík za rychlou odpověď

Není zač :hug: ..... Nevidím důvod, proč by ti ji hned nemohl vyndat :nevim: , nepotřebuje na to skoro žádnej čas navíc, žádný spešl nástroje - nic. Jen koukne kde je, vytáhne během pár vteřin a jdeš vesele domů :dance: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avlida
11.4.12 22:00

Pro Petinu

Nepatřím již k nejmladším. Po gynek. zákroku mi byla nabídnuta Miréna, aby se moje problémy neopakovaly. Namítla jsem, že jsem kdysi měla „Danu“ a musela pryč pro silné krvácení. Byla jsem uklidněna, že Miréna je úplně jiná. A opravdu. Sice to trvalo cca půl roku, než se vše sklidnilo (krvácela jsem nepravidelně, špinila), ale pak to celých 5 let bylo O.K. (bez menstruace). Včera jsem podstoupila výměnu tělíska za nové a snad to bude bez toho půlroku zlobení ;) . A zavedení vůbec není hrozné, jak některé ženy popisují. Ale to je asi individuální. Rozhodně si myslím, že je to lepší než tbl. :)

• Citovat
  • Upravit
spipek
11.4.12 23:13
@Avlida píše:
Nepatřím již k nejmladším. Po gynek. zákroku mi byla nabídnuta Miréna, aby se moje problémy neopakovaly. Namítla jsem, že jsem kdysi měla „Danu“ a musela pryč pro silné krvácení. Byla jsem uklidněna, že Miréna je úplně jiná. A opravdu. Sice to trvalo cca půl roku, než se vše sklidnilo (krvácela jsem nepravidelně, špinila), ale pak to celých 5 let bylo O.K. (bez menstruace). Včera jsem podstoupila výměnu tělíska za nové a snad to bude bez toho půlroku zlobení ;) . A zavedení vůbec není hrozné, jak některé ženy popisují. Ale to je asi individuální. Rozhodně si myslím, že je to lepší než tbl. :)

Ještě lepší je nebrat nic. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
25
12.4.12 00:42
@PeťulinQa 82 píše: @Maťko
Nejradši bych ji vrazila i tomu výrobci, aby si vyzkoušel to, co jsme si zkusili i my. A žádný vyndávání po dvou měsících :cert: , pěkně až za 5 let :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Souhlasím, na pět let povinně i s depresemi, bych ji přála té Mgr. která mi vyřizovala reklamaci s tím, že jsem měla věc řešit přes psychiatra a ne si nechávat Mirénu hned vyndávat. Chtěla bych vidět, jak dlouho by byla schopná ty hnusné stavy snášet!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
12.4.12 15:00
@spipek píše:
Ještě lepší je nebrat nic. :pankac:

No, mě antikoncepci - myslím tím tabletky už nikdy žádný doktor nenapíše...... Před 5ti lety po celkové abdominoplastice jsem „schytala“ trombozu do lýtka, celá hlavní žíla totálně neprůchodná. Sice všechny hematologický testy naprosto v pořádku - žádná genetická dispozice, žádná porucha srážlivosti, prostě nic. Všechno v pořádku, takže tromboza opravdu pooperační, ale s antikoncepcí v tbl se můžu rozloučit ...... Takže pokud dopadne ten prcek, tak pak si Mirenu nedám a budu doufat, že z toho nebude Klapzubova 11 :nevim: :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
12.4.12 15:01
@Vladka69 píše: :lol: :lol: :lol: Souhlasím, na pět let povinně i s depresemi, bych ji přála té Mgr. která mi vyřizovala reklamaci s tím, že jsem měla věc řešit přes psychiatra a ne si nechávat Mirénu hned vyndávat. Chtěla bych vidět, jak dlouho by byla schopná ty hnusné stavy snášet!!! :lol: :lol: :lol:

Dokud by neskončila na psychiatrii :pankac: ..... Ještě by prosila, aby ji Mirenu někdo vyndal :nevim: ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
12.4.12 15:02

@Vladka69 Jééé Vladi, dala sis hezkou fotečku :palec: ...... jen nevím proč - jsem si tě představovala hnědovlasou :nevim: :lol: :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.4.12 21:17

@PeťulinQa 82
Musela jsem napsat adminům a poslat jim foto, nešlo mi to zprovoznit. Fotku jsem použila stejnou, jakou mám na Mimibazaru :-) nechtělo se mi nic vymýšlet a upravovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí