Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cedruška
26.3.12 18:19

Já souhlasím s Spipek, s těmi nežádoucími učinky. Vy holky byste měli zvážit, protože mi chctete říci, že když si berete brufen nebo nějaké klasické léky, tak si taky čtete příbalový leták? A mimo to roky to fungovalo a najednou to začalo zlobit.. KATKA TU MIRENU CHVÁLÍ ALE MÁ JÍ ROKY, NEMUŽE VĚDĚT CO BUDE ZA 4 ROKY, A MOŽNÁ PAK JÍ UŽ TAK CHVÁLIT NEBUDE.jÁ JSEM SI JÍ TAKY NEMOHLA VYNÁCHVALIT ROKY, A TEDKA BYCH SI JÍ UŽ NEDALA ANI KDYBY MI TO ZAPLATILI TI DOKTOŘI…

• Citovat
  • Upravit
cedruška
26.3.12 18:20

SPISEK: S TĚMI ZÁDY JE TO LEPŠÍ, NENÍ TO JEŠTĚ ÚPLNĚ OK, ALE JE TO LEPŠÍ A LEPŠÍ, CELKOVĚ SE CITÍM LÉPE A LÉPE, I TY ZADA PŘESTAVAJÍ TOLIK BOLET.. TAKŽE POKUD TO PUJDE TAKOVÝM TEMPEM TAK ZA PUL ROKU NENÍ CO ŘEŠIT.. jEN POŘÁD ČEKÁM NA ms

• Citovat
  • Upravit
8940
26.3.12 20:01

Ano, já si čtu VŠECHNY příbalové letáky, na všechny léky, přijde mi to prostě normální. Četla jsem ho i na Mirenu a zvážila jsem, jestli jsem ochotná podstoupit tohle riziko. Pokud tohle člověk neudělá, ať se pak nediví, že nese následky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
27.3.12 09:10
@cedruška píše:
SPISEK: S TĚMI ZÁDY JE TO LEPŠÍ, NENÍ TO JEŠTĚ ÚPLNĚ OK, ALE JE TO LEPŠÍ A LEPŠÍ, CELKOVĚ SE CITÍM LÉPE A LÉPE, I TY ZADA PŘESTAVAJÍ TOLIK BOLET.. TAKŽE POKUD TO PUJDE TAKOVÝM TEMPEM TAK ZA PUL ROKU NENÍ CO ŘEŠIT.. jEN POŘÁD ČEKÁM NA ms

Ještě mrška nepřišla :think: ???? Zkus se na to zeptat svýho dr. Mě sice říkal, že první ms po vyndání může přijít i za 3 měsíce, ale mě přišla hned třetí den :dance: . Tak jsem ráda, neb se můžem snažílkovat o toho prťouska :srdce: :oops: :dance: .......Tak jen pro tvůj klid Cedruško :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.12 09:40
@Fen-fire píše:
Naprosto souhlasím s Katkou :! Já jsem si přečetla leták ještě předtím, než jsem šla na zavedení a zvážila jsem všechna pro a proti, přijde mi proti zdravému rozumu, něco si dávat do těla předtím, než zvážím všechna rizika. Takže pokud jste leták nečetly, je to pouze vaše chyba :nevim: Navíc z 99% nemáte vůbec potvrzené, zda jsou vaše problémy způsobené Mirenou (samotřejmě tím nemyslím případ, že se Mirena zatoulá, selhat ale může kterákolv antiko, žádná není stoprocentní). Takže souhlasím s Katkou, važte svá slova :roll:

Na to ma byt gynekolog aby vam rekl vsechny pro a proti me treba vsechny rekl a i tak me tady nektere prekvapuji u me sme se pro mirenu rozhodli kvuli tomu ze do svych 20 let jsem vystridala 9 druhu antikoncepce posledni me stala 1200 na 3 mesice tu jsem mela snad pul roku pak mi museli nasadit k antikoncepci antibiotika cipky protoze jsem zacla mit problemy s MS ty jsem uzivala 6 dni a tri mesice na to jsem zjistila ze jsem tehotna ted mam skoro 4 mesicniho chlapecka a az na tu bolest zad jsem s mirenou spokojena zavedli mi ji po sestinedeli protoze je mi 21 a v pristich 5 letech se na miminko nechystame je to pouze na te zenske a na jejim telu jak mirenu prijme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spipek
27.3.12 09:44
@Fen-fire píše:
Ano, já si čtu VŠECHNY příbalové letáky, na všechny léky, přijde mi to prostě normální. Četla jsem ho i na Mirenu a zvážila jsem, jestli jsem ochotná podstoupit tohle riziko. Pokud tohle člověk neudělá, ať se pak nediví, že nese následky :!

To je správné.Já taky.Ale stejně to zkusíš.Taky doufáš v dobrý průběh a ještě ráda si při možném neúspěchu ráda popovídáš.

• Citovat
  • Upravit
Vlaďka69
27.3.12 12:09

@Fen-fire

Souhlasím, že je moje chyba, že jsem nečetla příbalový letáček před zavedením ( proto chci aby stejnou chybu neudělal i někdo další). Bohužel jsem důvěřovala gynekologům - jsou to manželé - oba mi ji doporučili bez toho, že by jakkoli zmínili, ať zvážím nějaká rizika a nežádoucí účinky. Mirenu jsem měla od nich, takže letáček jsem dostala až po zavedení. Ani potom jsem ho nečetla, teprve po 14ti dnech, když jsem měla vážné psychické problémy a napadla mě souvislost s Mirénou a nestačila jsem se divit. S 99% nepotvrzených problémů si to přehnala, všechny holky které si mirénu nechali vyndat uvádějí ustoupení problémů.

Je to přece jen 6.000Kč a 5 let ochrany a všechny jsme museli řešit " vyhozené" peníze a jinou ochranu. Nevím co znamená " važte slova" ??? Mám ji vychvalovat, když jsem měla potíže ?

• Citovat
  • Upravit
spipek
27.3.12 13:27
@neumisa píše: @spipekmyslím, že většina pocitů po vyndání je způsobena psychikou.

A tom to je.I kdyby to dělala psychika.....

• Citovat
  • Upravit
1933
27.3.12 13:46
@Vlaďka69 píše:
@Fen-fire

Souhlasím, že je moje chyba, že jsem nečetla příbalový letáček před zavedením ( proto chci aby stejnou chybu neudělal i někdo další). Bohužel jsem důvěřovala gynekologům - jsou to manželé - oba mi ji doporučili bez toho, že by jakkoli zmínili, ať zvážím nějaká rizika a nežádoucí účinky. Mirenu jsem měla od nich, takže letáček jsem dostala až po zavedení. Ani potom jsem ho nečetla, teprve po 14ti dnech, když jsem měla vážné psychické problémy a napadla mě souvislost s Mirénou a nestačila jsem se divit. S 99% nepotvrzených problémů si to přehnala, všechny holky které si mirénu nechali vyndat uvádějí ustoupení problémů.

Je to přece jen 6.000Kč a 5 let ochrany a všechny jsme museli řešit " vyhozené" peníze a jinou ochranu. Nevím co znamená " važte slova" ??? Mám ji vychvalovat, když jsem měla potíže ?

Vladi, já letáček nedostala tenkrát ani když mi ji dr. zavedl. Vlastě jsem to nečetla ani teď. Ale teď je to už zbytečné, když ji zas po 5ti letech mám venku :nevim: :D . Ale spokojenost s Mirenou u mě byla na 100% :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka69
27.3.12 17:58

@PeťulinQa 82
Také jsem myslela, že budu spokojená - bez menstruace a bez strachu z otěhotnění :-( No bohužel :-(

• Citovat
  • Upravit
1933
28.3.12 14:08
@Vlaďka69 píše:
@PeťulinQa 82
Také jsem myslela, že budu spokojená - bez menstruace a bez strachu z otěhotnění :-( No bohužel :-(

Teď budu předbíhat - hodně předbíhat, ale nedá mi to a písnu to sem....... I když jsem s ní byla maximálně spokojená, tak pokud dopadne ještě jedno mimi, tak pak už Mirenu nechci :nevim: . Opravdu 100% spokojenost s ní, ale co všechno jsem tu o Mireně přečetla, tak prostě budu mít strach si ji dát. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.12 14:10
@PeťulinQa 82 píše:
Teď budu předbíhat - hodně předbíhat, ale nedá mi to a písnu to sem....... I když jsem s ní byla maximálně spokojená, tak pokud dopadne ještě jedno mimi, tak pak už Mirenu nechci :nevim: . Opravdu 100% spokojenost s ní, ale co všechno jsem tu o Mireně přečetla, tak prostě budu mít strach si ji dát. :nevim: :think:

To bohužel nejsi jediná, chudáci holky, které si to tady přečtou, doufám, že budou mít aspoň trochu zdravého rozumu a nebudou věřit všem spekulacím, které se v této diskuzi vyskytly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
28.3.12 14:11
@PeťulinQa 82 píše:
Teď budu předbíhat - hodně předbíhat, ale nedá mi to a písnu to sem....... I když jsem s ní byla maximálně spokojená, tak pokud dopadne ještě jedno mimi, tak pak už Mirenu nechci :nevim: . Opravdu 100% spokojenost s ní, ale co všechno jsem tu o Mireně přečetla, tak prostě budu mít strach si ji dát. :nevim: :think:

Když to tu čtu, tak se taky ještě zamyslím. Chtěla jsem si Mirenu nechat po porodu zase zavést, ale teď nevím. Horší je, že mám problémy s pilulkami, tak nevím, jakou antikoncepci zvolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
28.3.12 14:16

ahoj holky,mám na vas dotaz,spíse potrebuju poradit:-(4 měsice jsem nebrala antikoncepci,po 4měsicech jsem ji znovu nasadili,podle návodu,jenomže se mi menstruace protahla o 10 dni,což se mi nikdy nestalo.ted už ji nemam tak silnou ale porad spinim.-(jsem z toho nestastna,mám i nevolnosti:-(nevite cim to muze byt?.-(prosim o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
28.3.12 14:21
@orlik píše:
Když to tu čtu, tak se taky ještě zamyslím. Chtěla jsem si Mirenu nechat po porodu zase zavést, ale teď nevím. Horší je, že mám problémy s pilulkami, tak nevím, jakou antikoncepci zvolit.

Orli, určitě musí být na trhu i jiná tělíska - tím nemyslím klasickou „starou“ Danu. Určitě i nějaké nehormonální. Zkusím se na netu po něčem podívat, určitě je i něco jinýho než Mirena :nevim: :think: .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí