Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3476
15.6.12 20:23

Já mám Mirenu právě kvůli hodnotě jaterních testů. A když jsi měla ty 3 měsíce antikoncepci, tak jsi žádné jiné problémy neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
15.6.12 20:32

@Cassi děkuju moc za příspěvek :D Plánuju to až na podzim, tak ještě rozhodím sítě po okolí. Díky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
15.6.12 20:35
@žížalka76 píše:
Já mám Mirenu právě kvůli hodnotě jaterních testů. A když jsi měla ty 3 měsíce antikoncepci, tak jsi žádné jiné problémy neměla?

Už je to dávno, ale myslím, že ne, že jsem se tenkrát divila, že ani ze začátku nešpiním, jak říkal doktor. A na ty jaterky je to teda vpohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
15.6.12 20:37

@Verda73 Testy mi už nedělala, ale jinak by mi ji nedoporučila. Ještě mi kvůli jaterním testům doporučila náplasti, nebo kroužek Nuvaring (myslím, že se tak jmenuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
15.6.12 20:39

@žížalka76 díky :kytka: A ty jí prosím sníšíš vpohodě? žádné špinění a MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
15.6.12 20:46

Ze začátku to bylo o ničem, cca 4 měsíce jsem střídavě krvácela a špinila. Ale já jsem s tím počítala, je to psané i v letáku že až 6 měsíců to může způsobovat problémy.
Potom už se to ustálilo. Občas zazlobí, ale moje tělo nesnáší moc dobře hormonální antikoncepci. Když jsem brala prášky, tak jsem je po měsíci vyhodila do koše. Pořád jsem krvácela. Oproti tomu je Mirena zlatá.
A jsem jedna z mála, která má dál MS. Ale hrozně slabou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
15.6.12 20:48

Ještě bych se holky ráda zeptala. Jestli jste tu někdo kdo mirenu má, snáší jí a nemenstruuje. Děláte si někdy třeba pro jistotu těhu test. Přeci jenom 100% to asi není. Díky za asi hloupý dotaz :mavam: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
15.6.12 21:57

@Verda73 test si nedělám. :lol:
Nesonduj, to je vždy to nejhorší. Některé dámy rády zveličují. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
16.6.12 09:24

@Verda73

mirenu mám třetím rokem, bez potíží, nemenstruuji dva a půl roku, jen čas od času mírně špiním cca na 2 slipovky denně/dva dny. Žádné křeče, omdlívání, litry krve, pleť se mi spravila, chutě na sex mě neopustily… jsem velmi velmi spokojená. ;)

Jo a test si nedělám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lady Sun
16.6.12 11:10

A neni to nezdrave nemenstruovat? Prave proto uvazuji vysadit skoro po 20letech hormonalni antikoncepci (yasminelle), nebot mi ma gynekolozka rekla, ze jsou potlaceny hormony a ze je to v mem veku neprirozene nemenstruovat. Nabizela mi mirenu jako nahradu hormonalni antikoncepce, ale jak to tu tak ctu, tak vetsine zen menstruace vymizela uplne, ja tedy nevim, co mam delat. Uz 1/2 roku nemam menstruaci, tento tyden jsem (i presto, ze stale beru prasky) 2× menstruovala mimo cyklus, tak uvazuji o zmene.

• Citovat
  • Upravit
Monika.Alf
26.6.12 16:59

Tak ja mam Mirenu 3. rok, je mi 30, mam jedno dite, zavedena byla po šestinedělí. Zavadeni bylo hodne neprijemne, doktorka mi ji tam vubec nemohla zavest, byla jsem tam pul hodiny a chtelo se mi omdlit. Pote tak pul roku spineni a pote mi menstruace uplne vymizela. Az do nedavne doby jsem s ni byla spokojena, ale zacaly me bolet prsa, v podbrisku, byla jsem na ultrazvuku prsou a nic, na sono a tam doktor akorat rikal, ze je tam utlumene vajicko. Zhorsila se mi plet a citim se jako pred menstruaci, porad. Do toho alergie na pyl, kterou jsem nikdy nemela. V zime jsem byla naopak silene vztekla a byla dost prepadla, ale to napul prisuzuji nedostatku slunecniho zareni. Zacinam uvazovat, ze si ji necham vyndat, menstruaci jsem nemela pres 4 roky.

• Citovat
  • Upravit
779
26.6.12 17:03
@Monika.Alf píše:
Tak ja mam Mirenu 3. rok, je mi 30, mam jedno dite, zavedena byla po šestinedělí. Zavadeni bylo hodne neprijemne, doktorka mi ji tam vubec nemohla zavest, byla jsem tam pul hodiny a chtelo se mi omdlit. Pote tak pul roku spineni a pote mi menstruace uplne vymizela. Az do nedavne doby jsem s ni byla spokojena, ale zacaly me bolet prsa, v podbrisku, byla jsem na ultrazvuku prsou a nic, na sono a tam doktor akorat rikal, ze je tam utlumene vajicko. Zhorsila se mi plet a citim se jako pred menstruaci, porad. Do toho alergie na pyl, kterou jsem nikdy nemela. V zime jsem byla naopak silene vztekla a byla dost prepadla, ale to napul prisuzuji nedostatku slunecniho zareni. Zacinam uvazovat, ze si ji necham vyndat, menstruaci jsem nemela pres 4 roky.

jakto, že si něměla menstruaci 4roky, když tělísko máš 3? Jinak jsem na tom podobně..ale vyhovuje mi to a určitě si ho nechám vyndat až už nebude fungovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika.Alf
26.6.12 17:07

@ivulk
To jsem byla prece tehotna, tak jsem nemenstruovala, malymu byli 3 roky..
Jak to myslis, ze jsi na tom podobne? No ja to jeste necham, treba se to zlepsi..

• Citovat
  • Upravit
779
26.6.12 17:22
@Monika.Alf píše:
@ivulk
To jsem byla prece tehotna, tak jsem nemenstruovala, malymu byli 3 roky..
Jak to myslis, ze jsi na tom podobne? No ja to jeste necham, treba se to zlepsi..

ja jsem to prave pochopila tak ze když ti jí zavedli měla si ms pul roku :-) ja tam taky byla při zavádění přes pul hodiny..ale byla jsem 3měs po porodu, takže to až takova hrůza nebyla..to příští zavádění bude asi horší.. 8o dlouho jsem špinila..občas mě píchne v podbřišku ale tak jednou za 14dní tak to zatím neřeším..je to určitě tou mirénou..gyn. říká, že to na sonu vypadá dobře..docela mě děsí, že za 2roky zase výměna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.6.12 17:23
@Verda73 píše:
Ještě bych se holky ráda zeptala. Jestli jste tu někdo kdo mirenu má, snáší jí a nemenstruuje. Děláte si někdy třeba pro jistotu těhu test. Přeci jenom 100% to asi není. Díky za asi hloupý dotaz :mavam: :oops:

právě, že miréna je jedna z nejspolehlivěších antikoncepcí, protože už v děloze něco máš, nic dalšího se ti tam neuhnízdí :-) to je stejné jako když si těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí