Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fazolka22 a jak je budes pripravovat? Zkusím taky, malej mi moc v noci nespí tak treba ho toto zasytí…a davate veceri tesne pred spaním nebo pred koupanim?
@Afroditka85 to právě ještěnevim jak je budu připravovat.. ![]()
Po koupani vždy vyhladoví koupaní ho krásně unavi dame lahvičku a pak pěkně usne ![]()
@Afroditka85 závěsná kolébka. Holky co mají řvoucí a nespící děti jsou z ní nadšené. http://nejenprodeti.cz/…-kolebka-508
Ahoj
Malému teď bude 8 srpna 4 měsíce… Hrozně to letí.. Taky vám taky chybí bříška?
Malej je taky akční. Přetáčí se, snaží se si pořád sednout, je stále napřímený a taky stojí.. V noci nic moc, ale asi je to na jeho věk normální… Jde většinou spát kolem 7 hodiny a kolem 11h krmím, dneska sem krmila po 3 hodině, což je dobrý a pak sem mu chodila furt podávat dudlík a vstával po 6 hodině ![]()
@Kytičkaaa to bych řekla že spinká krásně
Mě chybělo ze zacatku a jeste trochu mam a radši bych byla zas šlang
ale stale na to myslím
to leti..me se nechce ani verit ze uz si zacinaji sedat ![]()
@darrrsie69 a jak si zvykl tvůj starší na sourozence? (:oops: zapoměla jsem jestli máš kluka nebo holku
) Ondra maličkou úplně zbožňuje a naopak. Občas sice udělá něco, co jí není zrovna příjemné, ale ve většině případů to myslí dobře, jen je ještě neohrabaný. Ráno hned jak otevře oči, beží k postýlce ji zkontrolovat. Ta, jako by to cítila, zrovna otevře oči a začnou se na sebe zubit
Jediné období, kdy ji vědomě zlobil a ubližoval, bylo při růstovém spurtu, měla jsem ji na prsu co hodinu i častěji, neměla jsem na něj čas, tak žárlil a byl protivný.
Me teda bříško vuuubec nechybí
…jinak malymu je 5m a 9dní
letí to jak blazen, za chvili nas budou bolet zada jak budou chtít vsude cupitat ![]()
@Afroditka85 tak to uz ti asi cestuje po byte?
@kuchle to jsem cekala i ja ze bude zarlit a trochu taky, ty jsi na nej hodna a tak, tak ten muj raubir je ve skolnim veku, takze ho napadají samy blbosti
tak musim davat dost pozor aby neublizil a mam pocit co je maly na světě ze dela cim dal tim vetsi skopiciny a hlavne neposloucha, ale to je moje vina
(spis mam pocot ze jen na sebe upozornuje
)ale jinak brasku miluje, furt se mu venuje, az me tim nekdy rozciluje, hraje si s nim a uz ho chce i nosit ![]()
@Kytičkaaa u mě už do třetice a to uz neni dost možný, jsem po druhé sekci, jedna kvuli poloze kp a druha nepostupujici porod, takže 3dost riziko, ale chtela bych holcicku
ale to se asi nesplni nikdy ![]()
@darrrsie69 prave ze ne
je to lenoch, ani se neotací, jen umí skoro sedet
je buclatej asi moc, ma skoro 9kg
![]()
@Afroditka85 tak to je taky dobre aspon nikam jeste neuteče
tak treba nepoleze a hned zacne behat
maji cas at nikam jeste nespechaji, jsou zlaticka kam je polozi clovek tam je zatim najde
no ja tedy polozim na decku a behem chvilky je o kus dal a nestacim se divit jak to udelal a kdyz koukam na nej a cekam ze se predvede tak nic ![]()
Ten můj maly lumpik uz se otaci i v kocaru a jednou mi z neho malem vypadl ![]()
Nechce tam ani lezet chce furt sedet uvazovala jsem ze uz vymenim za sportak (mam ho i na lezeni) ![]()
@fazolka22 mě už malá taky v korbě pěkně cvičí. O sporťáku uvažuju skoro měsíc, pořád ale ještě vyčkávám, máme Britax se sezením pouze ve směru jízdy.