Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
3.8.16 09:57

@fazolka22 a jak je budes pripravovat? Zkusím taky, malej mi moc v noci nespí tak treba ho toto zasytí…a davate veceri tesne pred spaním nebo pred koupanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.8.16 10:13

@Afroditka85 to právě ještěnevim jak je budu připravovat.. :nevim:
Po koupani vždy vyhladoví koupaní ho krásně unavi dame lahvičku a pak pěkně usne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.8.16 17:18

@Afroditka85 závěsná kolébka. Holky co mají řvoucí a nespící děti jsou z ní nadšené. http://nejenprodeti.cz/…-kolebka-508

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.8.16 19:52

Ahoj :mavam: Malému teď bude 8 srpna 4 měsíce… Hrozně to letí.. Taky vám taky chybí bříška? :-) Malej je taky akční. Přetáčí se, snaží se si pořád sednout, je stále napřímený a taky stojí.. V noci nic moc, ale asi je to na jeho věk normální… Jde většinou spát kolem 7 hodiny a kolem 11h krmím, dneska sem krmila po 3 hodině, což je dobrý a pak sem mu chodila furt podávat dudlík a vstával po 6 hodině :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.8.16 19:52

Krásné fotky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
4.8.16 01:11

@Kytičkaaa to bych řekla že spinká krásně ;) Mě chybělo ze zacatku a jeste trochu mam a radši bych byla zas šlang :mrgreen: ale stale na to myslím :srdce: to leti..me se nechce ani verit ze uz si zacinaji sedat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.8.16 19:51

@darrrsie69 a jak si zvykl tvůj starší na sourozence? (:oops: zapoměla jsem jestli máš kluka nebo holku :oops:) Ondra maličkou úplně zbožňuje a naopak. Občas sice udělá něco, co jí není zrovna příjemné, ale ve většině případů to myslí dobře, jen je ještě neohrabaný. Ráno hned jak otevře oči, beží k postýlce ji zkontrolovat. Ta, jako by to cítila, zrovna otevře oči a začnou se na sebe zubit :D Jediné období, kdy ji vědomě zlobil a ubližoval, bylo při růstovém spurtu, měla jsem ji na prsu co hodinu i častěji, neměla jsem na něj čas, tak žárlil a byl protivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.8.16 09:44

@darrrsie69 hrozné to léti :( a co kdy druhé? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.8.16 20:25

Me teda bříško vuuubec nechybí :dance:…jinak malymu je 5m a 9dní :palec: letí to jak blazen, za chvili nas budou bolet zada jak budou chtít vsude cupitat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.8.16 09:15

@Afroditka85 tak to uz ti asi cestuje po byte? :lol: @kuchle to jsem cekala i ja ze bude zarlit a trochu taky, ty jsi na nej hodna a tak, tak ten muj raubir je ve skolnim veku, takze ho napadají samy blbosti :D tak musim davat dost pozor aby neublizil a mam pocit co je maly na světě ze dela cim dal tim vetsi skopiciny a hlavne neposloucha, ale to je moje vina :roll: (spis mam pocot ze jen na sebe upozornuje :D)ale jinak brasku miluje, furt se mu venuje, az me tim nekdy rozciluje, hraje si s nim a uz ho chce i nosit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.8.16 09:20

@Kytičkaaa u mě už do třetice a to uz neni dost možný, jsem po druhé sekci, jedna kvuli poloze kp a druha nepostupujici porod, takže 3dost riziko, ale chtela bych holcicku :lol: ale to se asi nesplni nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.8.16 10:43

@darrrsie69 prave ze ne :-D je to lenoch, ani se neotací, jen umí skoro sedet :-D je buclatej asi moc, ma skoro 9kg :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.8.16 17:18

@Afroditka85 tak to je taky dobre aspon nikam jeste neuteče :D tak treba nepoleze a hned zacne behat :lol: maji cas at nikam jeste nespechaji, jsou zlaticka kam je polozi clovek tam je zatim najde :mrgreen: no ja tedy polozim na decku a behem chvilky je o kus dal a nestacim se divit jak to udelal a kdyz koukam na nej a cekam ze se predvede tak nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.8.16 08:43

Ten můj maly lumpik uz se otaci i v kocaru a jednou mi z neho malem vypadl :zed:
Nechce tam ani lezet chce furt sedet uvazovala jsem ze uz vymenim za sportak (mam ho i na lezeni) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.8.16 09:04

@fazolka22 mě už malá taky v korbě pěkně cvičí. O sporťáku uvažuju skoro měsíc, pořád ale ještě vyčkávám, máme Britax se sezením pouze ve směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí