Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
8.8.16 09:20

No mam to stejne, polozim na zada sup je na brisku, mama porad at uz koupim ty ksiry do korby :lol: ja zkousela sportak ale tam jsou ksiry větší, tak nejvic vyuzivam vajicko :) to na nas hezky vidi je v polosede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
8.8.16 09:35

@darrrsie69 Já vůbec netuším kolik je možných sekcí za sebou, ale myslíš, že by to fakt nešlo? Už sem viděla ženské, které mají tři děti císařem…

Malý měl před necelým týdnem u dr 6,66 kg a dnes mu jsou 4 měsíce.. Je hrozně akční. Už dlouho se otáčí a celkově je to hodně živé miminko. Myslím si, že budu mít co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.8.16 09:44

@darrrsie69 nam ve vajicku nechce vubec byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
8.8.16 14:16

Ahojky :-) Taky se hlasime :-) Vcera nam bylo 5 mesicu, vazime 6580, jsme malinko drobnejsi, ale jinak doooost akcni :-) na brisko se otaci od 3,5 mesicu, podlozce uz ruckuje, ze dela kolecka a snazi se lizt :-) taky se pritahuje do sedu, ale jinak ho neposazuju, a i kdyz se pritahne, tak ho pokladam… nechci mu znicit zadicka…a to ze je postavujete?? To mi neprijde moc dobry. nozkama furt kope a nezastavi je :-)..
Jinak jedeme bez dudliku a vse ok :-) v noci zadny vstavani, abych mu ho musela podavat…Tyo, je tad nekdo, kdo plne koji???nebo uz vsichnii davate UM, prikrmy a kase?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.8.16 20:12

@angel005 já jen kojím :mrgreen: UM jsem nedávala staršímu a nemám v plánu dávat ani teď. Ale tím nechci říct, že toho, kdo dává UM odsuzuju nebo tak, každého věc, každému to vyhovuje jinak, někdo kojit nemůže… A s příkrmem chci začít až v 6měsících, dřív jen když by ji mléko nestačilo a měla hlad… Jinak maličkou taky neposazuju ani nestavím, ikdyž by se jí to líbilo, taky je celkem akční. Už leze, otáčí se z bříška i ze zádíček, bere do ruky hračky, cucá palec u nohy… nevydrží chvíli v klidu ale je mooooc hodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.8.16 23:08

@angel005 ty jo taky šikulka :) mě si maly strka nozky pod sebe jako by chtel uz taky lezt, dudlik mi bere ale jen podle nálady takze taky spis k nicemu :D mam stejny nazor na staveni na nozky i ty zadicka.Kdyz oni by nejradsi uz litaly, na tom jejich pohledu a snazeni to jde videt :D Ja taky plně kojím, jen mam strach že má málo ted uz skoro ve 4měs se uz rozciluje a brečí po kojeni tak nekdy prikrmim UM nebo svym kdyz odstrikam aby nemel hlad taky mi prijde ze je malo pokadenich plen a min procuranych tak mam obavy ze ma malo :nevim: ale nevim. Nalymu se mení nálady a celkove se mění jak počasí :lol: Chci kojit porad plne a s prikrmy zacit taky az od 6mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.8.16 23:12

@fazolka22 taky se mu tam moc nelibi ale chvilku vydrzi. Celkove mam pocit ze nevydrzi ani v korbicce, nejradsi by furt asi radil :D Asi ty ksiry do korbicky by bylo nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.8.16 13:39

@kuchle Jako ze uz se otaci z briska na zada??? 8o tyyyo…nas si nozicky chyta asi tyden, ale jen tak kdyz se mu chce, treba pri kojeni, ale ze by ho napadlo ecucat palec, to jeste ne…musime trenovat :-D juu, to jsem rada, ze je tu nekdo, kdo plne koji..:-) a co zoubky?

@darrrsie69 Juju, mame to stejne, dla bych driv, kdyby nahodou mu to nestacilo, ale zatim ok…Jestli se ti zda min pocuranejch plinek, tak zkus treba kojici caje od weledy, jsou drazsi ale a nebo rikaj konopny seminko…ja obcas zobu homeopatika na zvyseni laktace a beru moringu :-)
a premejsleli jste nekdo o metode BLW? Docela se mi libi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.8.16 13:42
@fazolka22 píše:
My už ani ležet nechceme :lol:

predpokladam, ze sam se asi nepostavil co? Ja jen, ze pasivni stoj a sed nedoporucuji kvuli zadickum…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.8.16 17:37

@angel005 malá si palec u nohy cucá už asi měsíc. Stejnou dobu se přetáčí oběma směry. Taky si pěkně povídá, jo a miluje děti :srdce: Dnes jsme byli u doktorky na kontrolním vážení, za poslední týden přibrala jen 30g (ale vyrostla o 1cm), tak jsem dnes dávala první zeleninku - na dopučení pediatričky. Moc jí to nejelo, tak nějak mi přijde, že na to ještě neuzrála :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.8.16 19:52

@kuchle koik ze vam je??:-) toe sikula teda :-) <3 hm, tak jestli myslis ze nen potreba, tak nedavej…deti pribiraj skokove…nekoukej na tabulky :-) pokud je spokojena a akcni…tak hlad asi nema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.8.16 20:57

@angel005 jsou jí 4 měsíce a 9 dní. Ona přibrala už posledně méně, spíš roste do délky. Proto mi doktorka řekla ať se nestresuju, prý nevypadá že by strádala ;) Když to bude zítra probíhat jako dnes, zavolám jí a domluvíme se na dalším postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.8.16 22:47

@Kytičkaaa asi by to šlo, ale ne driv jak za dva roky a je to uz rizikove, zalezi na zhojeni, no kdyby se objevil nějaký muz ktery by chtel mit jeste dítě a bylo to vážné sla bych ještě do toho asi ;) no tak koukam taky akcni, tomu memu uz se povede prevalit i na zadicka no a jak na to prijde bude to zkouset furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.8.16 22:56

@angel005 homeopatika jedu zitra koupit ale bydlime v takovym nalomeste ze je objedna a budou dalsi den a jdu k dr.ale mame poradnu jen v pondeli :( jdu s ocickem porad mu slzi, tak se zminim o problemu. Mozna jsem to pokazila dudlikem, ale nevim je to asi hloupost, ale nestezuje si ze by měl málo, ze by hodně plakal to ne, ale bručí když taha u prsa, je to srandovni :lol: Skusim cokoliv ja se nevzdam :D a co je metoda BLW? Slysim prvně :)

To ja mam naopak pocit ze by mi maly snedl nejradsi vsechno, jak nas vidi bastit jedl by taky tak dnes ochutnal bramborovou polevku a cilil se kdyz dostal jen malinko jen vyvar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
10.8.16 09:59

Dudlik jako takovej muze kojeni zkazit, to ti rekne kazda LP…A vzteka se porad? Muze byt treba jen pretazeny :-) nas taky obcas pri kojeni brouka :-) BLW je metoda, kdy se dite odstavuje samo :-) ji s tebou, zadny mixovani, jen mu das do rucky reba povarenou mrkvicku a on si zuzla a postupne se uci polykat a tak…zkus najit na netu :-) jidlo do tlapky se to taky jmenuje :-)
@kuchle tyyo, tak toe borka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky