Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já vám znovu ženský trochu překopíruju části toho úvodního příspěvku, než z ní uděláte nesensitelnou fůrii a z něho jenom trošinku nervózního chlapa, co si jen ulevil.
Ale jaksi nějaký dotek? Pusa? Obejmutí? Absolutně nic!
Cca tři dny zpět jsem se přitulila já, a bylo mi řečeno: Co děláš? Co si od toho slibuješ?
Popraskali mi stehna striemi, ale nic šíleného, ale pokaždé „podívej se na to“ apod.
„že do porodnice neví, zda přijde, jak to stihne, apod.“.. Měla jsem rodit o víkendu, ale TP nevyšel, jde normálně zítra do práce a prý na to kašle. Prý: Poserte se.
Nevypadá to na chvilkové ulevení si z jeho strany.
@terinka4444 tak podle toho je to nejspíš blb. Ale dřív, do 7mt nebyl. Takže bych hledala co se stalo, že najednou je. Spíš než bych dávala žádost o rozvod.
Jestli je v tom, např. jiná ženská, tak ať to vím a můžu to rovnou napsat do tý žádosti
@Netopirek píše:
@terinka4444 tak podle toho je to nejspíš blb. Ale dřív, do 7mt nebyl. Takže bych hledala co se stalo, že najednou je. Spíš než bych dávala žádost o rozvod.Jestli je v tom, např. jiná ženská, tak ať to vím a můžu to rovnou napsat do tý žádosti
to s tebou naprosto souhlasím. A neřešit to teď, ale v klidu se soustředit na sebe, na porod, pak na zajtetí se s mimčem a pak až řešení nějakého chlapa.
@Netopirek Zakladatelka psala, že se k němu nechová nijak zle, že na něj pro jistotu nemluví už vůbec.
Ok Netopirku a Amys…takže zakladatelko…příště až se k němu přitulíš a řekne ti, co to děláš, co si od toho slibuješ, tak se stáhni a běž mu uvařit večeři a naservíruj mu ji pod nos. A až ti zas řekne podívej se na ty hnusné strie, jak to vypadáš, tak řekni vypadám hnusně, ty jsi krasavec nejkrásnější. A až ti řekne, že ho nezajímá na tobě vlatně nic, tak ho pohlaď a usměj se na něj!
Třeba si, chudáček, jen neodpočinul z práce!
Co že ty máš před porodem, staráš se o starší dítko a o domácnost, koho to zajímá??!!!
Spokojeny, dámy?
@Ice79 S čím spokojený, že to hrotíš ad absurdum? Máš jen pohled z jedné strany. Leda bys byla zakladatelka a viděla do toho víc
Z jednostranně napsaného příspěvku toho nejde moc vyčíst. Já tedy věštící kouli nemám. Samozřejmě by mě ten chlap taky naštval, kdyby se tak choval, ale asi bych se s ním hned nerozváděla, leda bych to měla předem naplánované a hledala záminku
Psala, že se to týká posledních třech měsíců. Jak to probíhalo před tím? Jako nezlob se na mě, ale kvůli třem měsícům zahodit minimálně osm let života je prostě nesmysl (vycházím-li tedy z toho, že mají sedm let staré dítě a otěhotněla hned při seznámení, jinak je to samozřejmě mnohem víc).
@Amys Já o rozvodu nenapsala ani slovo. Mě vytáčí jak se tady zastáváte chlapa, i když o něm taky víte velké kulové, že on chudák pracuje (a ona se asi válí) a že bůh ví, co mu řekla atd. Udivuje mě, jak některé ženské sebou nechají zametat, asi jsou na stejné chování zvyklé z vlastního vztahu.Ale co mě šokuje, že pokud se jí něco nezdá, tak je vina na její straně (co mu řekla, byl odpočatý z práce, dala mu čas, je přecitlivělá a podobné kraviny).A docela mě tyto reakce překvapují od žen. Toť vše.
@Ice79 A upřímně - co víme o zakladatelce krom toho, že je těhotná? taky velké kulové. Takže si m žeme střihnout, na čí stranu se přikloníme. No a myslím si, že ty hormony s ní mávají, což asi nikdo nepopře. A proto místo nějakého návrhu na rozvod si myslím, že by se měla hodně nadechnout a místo hormonama začít přemýšlet hlavou. Například že spolu nespí - asi má partner obavy. Že je naštvaný, a že nevidí co řešit - tak pokud už mají domluveno, co a jak bude, tak proč by to měli znovu rozebírat? S tím objímáním a přitulením - no kdovíjak to je, my ne. Ony ty věty - on nikdy, on vždycky - nebývají pravdivé. Takže netřeba nás tu osočovat, je to náš názor a naše právo, ne?
Nakonec kolikrát si tu žena stěžuje, že je před porodem a chlap chce sex - a hned se dozví, že je chlap parchant, bezohledný. No tak tenhle není. A ty strie - a co? tak na ně poukázal. To se má tvářit, že je nevidí? navíc nevíme, jak to řekl, v jaké souvislosti, jakým tonem. Podle mne prostě ženská vyšiluje, těhotná netěhotná. Na jednu str anu se tu běžně říká ( a s tím souhlasím), že těhotenství n ení choroba, na druhou vyžaduje těhotná oh ledy, jako by byla ze skla. Tak at si vybere. Okolo zdravé ženské přece nemusí chod it chlap po špičkách.
@inkakřivák
Ok, s ní možná mávají hormony, to je normální a přirozené, ale co mává s ním, že se chová jak deb. l, netuším. Neznám ani jednoho, samozřejmě, vycházím z toho, co napsala zakladatelka, nic si nedomýšlím jako jiní tady (co jak bylo, kdo co řekl). Zakladatelka se k tomu, chudák, radši ani nevyjadřuje. Ani se nedivím. Kdyby jí asi řekl ‚jé, tobě se udělaly strie‘ namísto stylu ‚ježiš, jak to vypadáš, to vypadá děsně‘,tak by tu asi nepsala.
Ještě že mám normálního slušného chlapa. Strie teda nemám, děti máme dvě, chlap je v pohodě, i když jsem na něj občas hnusná, to přiznávám. Jsem cholerik.
Dobrou noc. ![]()
@Ice79 Ty nemáš domněky? A co to tvoje, že zakladatelka se radši nevyjadřuje? Moje domněnka je ta, že se nevyjadřuje, protože je v porodnici ![]()
@Amys Tak hlavně ať má pohodový porod.
A ať se jí chlap vzpamatuje. ![]()
@Ice79 píše:
@Amys Tak hlavně ať má pohodový porod.A ať se jí chlap vzpamatuje.
Tak myslím, že na tomhle se shodneme asi všichni.
Ahoj, tady zakladatelka. V porodnici nejsem, asi budu jako slon, a budu nosit dítě dva roky ![]()
Já nemám tušení co se stalo…ale měli jsme včera sex!! Příjemný, fajnový, všímal si mě. Nevyjádřil se k tomu, co řekl a já to pitvat taky nechci.
Děkuji Vám mnohokrát za podpoření.