Termín porodu a rozvod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
12.9.16 12:47

Tak já vám znovu ženský trochu překopíruju části toho úvodního příspěvku, než z ní uděláte nesensitelnou fůrii a z něho jenom trošinku nervózního chlapa, co si jen ulevil.

Ale jaksi nějaký dotek? Pusa? Obejmutí? Absolutně nic!
Cca tři dny zpět jsem se přitulila já, a bylo mi řečeno: Co děláš? Co si od toho slibuješ?

Popraskali mi stehna striemi, ale nic šíleného, ale pokaždé „podívej se na to“ apod.

„že do porodnice neví, zda přijde, jak to stihne, apod.“.. Měla jsem rodit o víkendu, ale TP nevyšel, jde normálně zítra do práce a prý na to kašle. Prý: Poserte se.

Nevypadá to na chvilkové ulevení si z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.9.16 12:55

@terinka4444 tak podle toho je to nejspíš blb. Ale dřív, do 7mt nebyl. Takže bych hledala co se stalo, že najednou je. Spíš než bych dávala žádost o rozvod.

Jestli je v tom, např. jiná ženská, tak ať to vím a můžu to rovnou napsat do tý žádosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.9.16 13:02
@Netopirek píše:
@terinka4444 tak podle toho je to nejspíš blb. Ale dřív, do 7mt nebyl. Takže bych hledala co se stalo, že najednou je. Spíš než bych dávala žádost o rozvod.Jestli je v tom, např. jiná ženská, tak ať to vím a můžu to rovnou napsat do tý žádosti

to s tebou naprosto souhlasím. A neřešit to teď, ale v klidu se soustředit na sebe, na porod, pak na zajtetí se s mimčem a pak až řešení nějakého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.9.16 15:11

@Amys Ne, nebyla. :roll: Ale umím číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.9.16 15:17

@Netopirek Zakladatelka psala, že se k němu nechová nijak zle, že na něj pro jistotu nemluví už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.9.16 15:24

Ok Netopirku a Amys…takže zakladatelko…příště až se k němu přitulíš a řekne ti, co to děláš, co si od toho slibuješ, tak se stáhni a běž mu uvařit večeři a naservíruj mu ji pod nos. A až ti zas řekne podívej se na ty hnusné strie, jak to vypadáš, tak řekni vypadám hnusně, ty jsi krasavec nejkrásnější. A až ti řekne, že ho nezajímá na tobě vlatně nic, tak ho pohlaď a usměj se na něj! :zed: Třeba si, chudáček, jen neodpočinul z práce! :nevim: Co že ty máš před porodem, staráš se o starší dítko a o domácnost, koho to zajímá??!!!
Spokojeny, dámy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.9.16 16:24

@Ice79 S čím spokojený, že to hrotíš ad absurdum? Máš jen pohled z jedné strany. Leda bys byla zakladatelka a viděla do toho víc :nevim: Z jednostranně napsaného příspěvku toho nejde moc vyčíst. Já tedy věštící kouli nemám. Samozřejmě by mě ten chlap taky naštval, kdyby se tak choval, ale asi bych se s ním hned nerozváděla, leda bych to měla předem naplánované a hledala záminku ;) Psala, že se to týká posledních třech měsíců. Jak to probíhalo před tím? Jako nezlob se na mě, ale kvůli třem měsícům zahodit minimálně osm let života je prostě nesmysl (vycházím-li tedy z toho, že mají sedm let staré dítě a otěhotněla hned při seznámení, jinak je to samozřejmě mnohem víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.9.16 17:53

@Amys Já o rozvodu nenapsala ani slovo. Mě vytáčí jak se tady zastáváte chlapa, i když o něm taky víte velké kulové, že on chudák pracuje (a ona se asi válí) a že bůh ví, co mu řekla atd. Udivuje mě, jak některé ženské sebou nechají zametat, asi jsou na stejné chování zvyklé z vlastního vztahu.Ale co mě šokuje, že pokud se jí něco nezdá, tak je vina na její straně (co mu řekla, byl odpočatý z práce, dala mu čas, je přecitlivělá a podobné kraviny).A docela mě tyto reakce překvapují od žen. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
12.9.16 18:01

@Ice79 A upřímně - co víme o zakladatelce krom toho, že je těhotná? taky velké kulové. Takže si m žeme střihnout, na čí stranu se přikloníme. No a myslím si, že ty hormony s ní mávají, což asi nikdo nepopře. A proto místo nějakého návrhu na rozvod si myslím, že by se měla hodně nadechnout a místo hormonama začít přemýšlet hlavou. Například že spolu nespí - asi má partner obavy. Že je naštvaný, a že nevidí co řešit - tak pokud už mají domluveno, co a jak bude, tak proč by to měli znovu rozebírat? S tím objímáním a přitulením - no kdovíjak to je, my ne. Ony ty věty - on nikdy, on vždycky - nebývají pravdivé. Takže netřeba nás tu osočovat, je to náš názor a naše právo, ne?
Nakonec kolikrát si tu žena stěžuje, že je před porodem a chlap chce sex - a hned se dozví, že je chlap parchant, bezohledný. No tak tenhle není. A ty strie - a co? tak na ně poukázal. To se má tvářit, že je nevidí? navíc nevíme, jak to řekl, v jaké souvislosti, jakým tonem. Podle mne prostě ženská vyšiluje, těhotná netěhotná. Na jednu str anu se tu běžně říká ( a s tím souhlasím), že těhotenství n ení choroba, na druhou vyžaduje těhotná oh ledy, jako by byla ze skla. Tak at si vybere. Okolo zdravé ženské přece nemusí chod it chlap po špičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.9.16 21:44

@inkakřivák :roll: Ok, s ní možná mávají hormony, to je normální a přirozené, ale co mává s ním, že se chová jak deb. l, netuším. Neznám ani jednoho, samozřejmě, vycházím z toho, co napsala zakladatelka, nic si nedomýšlím jako jiní tady (co jak bylo, kdo co řekl). Zakladatelka se k tomu, chudák, radši ani nevyjadřuje. Ani se nedivím. Kdyby jí asi řekl ‚jé, tobě se udělaly strie‘ namísto stylu ‚ježiš, jak to vypadáš, to vypadá děsně‘,tak by tu asi nepsala. :roll: Ještě že mám normálního slušného chlapa. Strie teda nemám, děti máme dvě, chlap je v pohodě, i když jsem na něj občas hnusná, to přiznávám. Jsem cholerik. :roll: Dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.9.16 21:52

@Ice79 Ty nemáš domněky? A co to tvoje, že zakladatelka se radši nevyjadřuje? Moje domněnka je ta, že se nevyjadřuje, protože je v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.9.16 22:30

@Amys Tak hlavně ať má pohodový porod. :palec: A ať se jí chlap vzpamatuje. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.9.16 22:53
@Ice79 píše:
@Amys Tak hlavně ať má pohodový porod. :palec: A ať se jí chlap vzpamatuje. :jazyk:

Tak myslím, že na tomhle se shodneme asi všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
13.9.16 15:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.16 20:43

Ahoj, tady zakladatelka. V porodnici nejsem, asi budu jako slon, a budu nosit dítě dva roky :D
Já nemám tušení co se stalo…ale měli jsme včera sex!! Příjemný, fajnový, všímal si mě. Nevyjádřil se k tomu, co řekl a já to pitvat taky nechci.
Děkuji Vám mnohokrát za podpoření.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí