Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anaj37 píše:
Tak podle velikosti svat. satu jsi hubenoucka, tak mimco nebude obrik
Zdání klame, taky nejsem žádná droboti a, začínala jsem na 63 a ted mám po ranním vážení 77Kg, no nic moc, ale klidně i 120Kg a malý donošený:)
Já se teda mažu každý večer, teda maže mě manžel a břicho ok, jen prsa trošku popraskala, snad to vybledne časem.
Vcera jsem koupila vanicku a prebal podlozku, chybi uz jen postylka a nejake drobnosti
Tak vanička nám zatím chybí, tu koupíme až bude postavený pultík, pak se pod něj do poličky vejde ideálně vanička:)
Ahoj, taky se přidám, ať je nás tu víc…
Z Brna nejsem, ale v Brně se chystám rodit - doufám na Obilňáku, ale kdo ví, jak to všechno dopadne…TP mám 18.3., tak jsem asi z Vás nejdál, co? ![]()
Včera jsme s přítelem koupili kočár - nakonec jsme vybrali růžovýho pantera daily XL a jsem z něj úúúúplně nadšená… ![]()
@kristýýý90 píše:
Ahoj, taky se přidám, ať je nás tu víc…Z Brna nejsem, ale v Brně se chystám rodit - doufám na Obilňáku, ale kdo ví, jak to všechno dopadne…TP mám 18.3., tak jsem asi z Vás nejdál, co?
Včera jsme s přítelem koupili kočár - nakonec jsme vybrali růžovýho pantera daily XL a jsem z něj úúúúplně nadšená…
Ahoj, já mám termín 24.3., takže jsem nejdál já:) my už máme kočárek taky objednaný, čeká jen na vyzvednutí, rozhodli jsme se pro Roan Rialto R19, taky jsem z něj nadšená:)
Já se chystám spíš do Milosrdných, ale hrozí mi předčasný porod, to by pak bylo na Obilňáku, už jsem tam i ležela pár dnů.
@Avonte píše:
Ahoj, já mám termín 24.3., takže jsem nejdál já:) my už máme kočárek taky objednaný, čeká jen na vyzvednutí, rozhodli jsme se pro Roan Rialto R19, taky jsem z něj nadšená:)Já se chystám spíš do Milosrdných, ale hrozí mi předčasný porod, to by pak bylo na Obilňáku, už jsem tam i ležela pár dnů.
Já myslela, že mám TP nejdřív…;) Četla jsem, že Vám hrozí předčasný, tak držím palce, ať se mu v bříšku líbí co nejdýl… ![]()
Mě dneska trochu chytla hysterie, že nemám ještě nachystaný věci do porodnice, tak jsem dala vyprat pro malýho 1. várku věcí a úplně mě udivilo, kolik jsem toho stihla nashromáždit… ![]()
@Avonte píše:
Je mi 25, občas mám pocit, že jsem ještě moc mladá, ale na druhou stranu k miminku by měla být maminka asi mladá:) A kolik ne Tobě? Ano, to bude naše první:) Nakoupeno už máme vše skoro, do porodnice mi chybí podprsenky a mastičky z lékarny pro malého a jak jsi na tom Ty:)? Klidně se ptej, já se taky vždycky vyptávám:) Alespoň si tady tak zkracuji čas při tom ležení:)
Tak to jsme i stejně staré ![]()
Taky si už radši chystám tašku protože na velkém utz v nemocnici mi dr říkal ať to čekám už od 6.3. tak pro jistotu. Na víc přítele sestřenka měla termín až na konci února a porodila už v polovině ledna, tak je lepší být připravena předem, nebo aspoň to, co můj chlap by nenašel. Župan a kartáček dyštak ví kde je ![]()
@kristýýý90 píše:
Já myslela, že mám TP nejdřív…;) Četla jsem, že Vám hrozí předčasný, tak držím palce, ať se mu v bříšku líbí co nejdýl…
Mě dneska trochu chytla hysterie, že nemám ještě nachystaný věci do porodnice, tak jsem dala vyprat pro malýho 1. várku věcí a úplně mě udivilo, kolik jsem toho stihla nashromáždit…
Já jsem naštěstí stihla všechno vyprat a vyžehlit, jinak by to keště musel dělat manžel, on by to sice dělal rád, ale chudák teď musí dělat všechno:)
@Trpaslice28 píše:
Tak to jsme i stejně staré
Taky si už radši chystám tašku protože na velkém utz v nemocnici mi dr říkal ať to čekám už od 6.3. tak pro jistotu. Na víc přítele sestřenka měla termín až na konci února a porodila už v polovině ledna, tak je lepší být připravena předem, nebo aspoň to, co můj chlap by nenašel. Župan a kartáček dyštak ví kde je
a kdy máš termín podle UTZ? Já bych už tak chtěla být v 38:) Já teda zatím nebalím, bojím se, že kdybych sbalila, tak už půjdu rodit a to ještě ne, jsem teprv v 32+1!
Taky jeste tasku nemam, ale rikala sem si, ze bych aspon mela dat veci na jednu hromadu, ted jsou v ruznych skrinich, oblecky mam nachystany, pomaha mi i mamka
Podle prvního UTZ ve druhém měsíci 21.03. podle měsíčků nemam
a podle doktora při velkém UTZ od toho 6.3. Sranda by byla kdyby chtěl Šimon na svět už 28.02. to by měl s tatínkem narozky stejně ![]()
Neboj, ono to rychle uteče a 38 je tady za chvíli.. ![]()
Podle utz mam taky termin 21.3,ale mimi je o tyden vetsi dle utz min. tyden, tak to bude asi driv
A co holky kafe, pijete? Já piju kafe 2× denně kvůli tlaku, ale když si dám třeba několik dní jen jedno a pak zase 2, tak mám pocit, že mi malej prokopne břicho, hlavně v noci se mu nechce spát, tak si říkám, jestli to přece jenom nemá nějaký negativní vliv… ![]()
Je mi 25, občas mám pocit, že jsem ještě moc mladá, ale na druhou stranu k miminku by měla být maminka asi mladá:) A kolik ne Tobě? Ano, to bude naše první:) Nakoupeno už máme vše skoro, do porodnice mi chybí podprsenky a mastičky z lékarny pro malého a jak jsi na tom Ty:)? Klidně se ptej, já se taky vždycky vyptávám:) Alespoň si tady tak zkracuji čas při tom ležení:)