Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Věci v tašce taky ještě nemam, ale už to radši pomalu nachystám ![]()
Tak to jsem holky zvědavá, kdo z nás to prvenství vyhraje ![]()
Hlavně aby byli všichni zdraví..
A Anaj37 Ty víš jestli kluk nebo holka??
Ja kafe nepiju, ani normalne…mam rada cernej caj a ten ted nepiju
Dulezite neni kdo vyhraje, ale aby jsme to v pohode zvladly a mimca byli zdrave
jinak vim, ale nepovim
Já jsem pila až do 30 týdne tak 2-3× za týden 1 hrnek, teď kvůli tlaku vůbec, ale piju Meltu s mlékem, to mi hrozně chutná ![]()
@Anaj37 píše:
Dulezite neni kdo vyhraje, ale aby jsme to v pohode zvladly a mimca byli zdravejinak vim, ale nepovim
Holky, jakou jste kupovaly nebo budete kupovat matraci do postylky?
Já přemýšlím nad touhle http://www.matulda.cz/detail.php?…
Ještě jsem přemýšlela nad celkovou paměťovou pěnou, ale nevím, jestli je vhodná pro mimčo…Kvalitní matrace je pro mě určo důležitější než samotná postýlka…
Ja sem cetla, ze ma byt pro mimco co nejtvrdsi…vim, ze se bere kokosova nebo pohankova, jenze jsou treba celokokosovy, celopohankovy, nebo puk kokos/pul pohanka nebo kokos-molitan-kokos…proste zas milion moznosti a ja zas nevim ![]()
My máme jednu obyč náhradní z Ikey a do postýlky tu primární máme z rodiny ani nevím přesně jakou, ale příjde mi, že je tvrdá:)
14 dní už jsem doma, ale do konce ledna si vybírám napracované hodiny. Oficiálně mam MD OD 01.02.
A matraci jsem pořídila pěnovou s kokosovou vrstvou. 5cm asi molitan a 1cm kokos.
Jak to mate se spanim? Ja i kdyz sem unavena, tak nemuzu vecer usnout, hodka neni nic vyjimecnyho, a behem noci se budim a prevaluju, klasicky pri usinani mimi hodne se sebou mele a ja se kroutim a hledam polohu, ktera mu bude vyhovovat
Tak já nespím hlavně kvůli čůrání - 5×, 6× za noc není problém…
Malej mě docela nechá spát, zatím…Už je hlavičkou dolů a nožičkama mě kope spíš do levého boku než do žeber, takže to není ani moc bolestivý, ale když se do toho opře, tak usínám klidně i 2 hodiny… ![]()
Šimon se taky nejvíc mele jen co si lehnu. Usínám v pohodě, ale pravidelně se budim po druhý, vyčůrat a nemůžu usnout třeba i další dvě hodiny. Hlavně začnu nad vším přemýšlet. Jestli mam opravdu vše nakoupené, jaký bude porod, jak bude malí vypadat atp. ![]()
Ahoj holky:) tak já se budím hlavně na wc tak 2× za noc a jinak se taky převaluju, ale spát se mi zatím daří:) Když ležim na pravém boku, tak se zdá, ze mě malý prokop e, nejraději to má, když ležím na zádech. A hned po ránu, jakmile se probudím, tak kope a kope a kope:)