Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.14 17:10

Věci v tašce taky ještě nemam, ale už to radši pomalu nachystám :-)
Tak to jsem holky zvědavá, kdo z nás to prvenství vyhraje :palec:
Hlavně aby byli všichni zdraví..
A Anaj37 Ty víš jestli kluk nebo holka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.1.14 17:16

Ja kafe nepiju, ani normalne…mam rada cernej caj a ten ted nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.1.14 17:21

Dulezite neni kdo vyhraje, ale aby jsme to v pohode zvladly a mimca byli zdrave :srdce: jinak vim, ale nepovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
27.1.14 18:08

Já jsem pila až do 30 týdne tak 2-3× za týden 1 hrnek, teď kvůli tlaku vůbec, ale piju Meltu s mlékem, to mi hrozně chutná :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Avonte
27.1.14 18:08
@Anaj37 píše:
Dulezite neni kdo vyhraje, ale aby jsme to v pohode zvladly a mimca byli zdrave :srdce: jinak vim, ale nepovim
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
228
27.1.14 18:11

@Trpaslice28 uz ses na MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.1.14 18:41

Holky, jakou jste kupovaly nebo budete kupovat matraci do postylky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 18:56

Já přemýšlím nad touhle http://www.matulda.cz/detail.php?…
Ještě jsem přemýšlela nad celkovou paměťovou pěnou, ale nevím, jestli je vhodná pro mimčo…Kvalitní matrace je pro mě určo důležitější než samotná postýlka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.1.14 19:10

Ja sem cetla, ze ma byt pro mimco co nejtvrdsi…vim, ze se bere kokosova nebo pohankova, jenze jsou treba celokokosovy, celopohankovy, nebo puk kokos/pul pohanka nebo kokos-molitan-kokos…proste zas milion moznosti a ja zas nevim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
27.1.14 20:00

My máme jednu obyč náhradní z Ikey a do postýlky tu primární máme z rodiny ani nevím přesně jakou, ale příjde mi, že je tvrdá:)

• Citovat
  • Upravit
27.1.14 20:21

14 dní už jsem doma, ale do konce ledna si vybírám napracované hodiny. Oficiálně mam MD OD 01.02.
A matraci jsem pořídila pěnovou s kokosovou vrstvou. 5cm asi molitan a 1cm kokos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.14 09:55

Jak to mate se spanim? Ja i kdyz sem unavena, tak nemuzu vecer usnout, hodka neni nic vyjimecnyho, a behem noci se budim a prevaluju, klasicky pri usinani mimi hodne se sebou mele a ja se kroutim a hledam polohu, ktera mu bude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 09:59

Tak já nespím hlavně kvůli čůrání - 5×, 6× za noc není problém… :D Malej mě docela nechá spát, zatím…Už je hlavičkou dolů a nožičkama mě kope spíš do levého boku než do žeber, takže to není ani moc bolestivý, ale když se do toho opře, tak usínám klidně i 2 hodiny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 10:34

Šimon se taky nejvíc mele jen co si lehnu. Usínám v pohodě, ale pravidelně se budim po druhý, vyčůrat a nemůžu usnout třeba i další dvě hodiny. Hlavně začnu nad vším přemýšlet. Jestli mam opravdu vše nakoupené, jaký bude porod, jak bude malí vypadat atp. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 10:40

Ahoj holky:) tak já se budím hlavně na wc tak 2× za noc a jinak se taky převaluju, ale spát se mi zatím daří:) Když ležim na pravém boku, tak se zdá, ze mě malý prokop e, nejraději to má, když ležím na zádech. A hned po ránu, jakmile se probudím, tak kope a kope a kope:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky